Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczesciara spokojnie jak jiz zaczniesz to będziesz wiedzieć. Ja ostatnio weszłam do hurtowni i stanelam na środku i mi się płakać zachciało tyle firm tyle rzeczy nie wiedziałam za co się złapać i gdyby nie moja siostra to bym stamtąd wyszla z pustymi rękami mając w nich listę
-
nick nieaktualny
-
Molcia tobie cos rośnie ten brzusio ? Bo chyba taki sam jak na awatarze
Rozmarzona no to miałaś gości.. Wszędzie dobrze ale samemu w domu najlepiej !
Nie mam nic do gości ale lepiej jak ich nie ma
Mala ja będę samym proszkiem prac raczej.. Chyba dzidziusiem..
Musze poprac tez kocyk, okrycie z wózka itd.. Troche tego jest,,
Leb mi pęka , brzuch dalej twardnieje..zyc nie umierać..Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
Mi tez się dzis nic nie chce... W ogóle bylo mi słabo, wiec się położyłam "tylko na chwilkę" no i zasnęłam. Mąż przygotował obiad, obudził mnie,a ja zdziwiona,ze jest juz po 13
Teraz z powrotem na kanapę i biorę się za gazetkęOooo, jeszcze coffe mama mi jest potrzebna do pełni szczęścia
Macie moze jakis sposób na lekko zafarbowaną koszulkę? Coś puściło kolor w praniu i oberwało się T-shirtowi mojego męża... Szkoda go,bo jest naprawdę fajnyNiby wrzuciłam chusteczkę antyfarbowaniu, ale g*wno dała.
Macie pomysły jak ją uratować? HeeeelpSynuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRozmarzona wrote:aaa i witam nowe Panie
Biedroneczka milo mi,ze o mnie pytalas,a tak naprawde jestes nowa i mialas prawo mnie nie pamietac
Madzia, wytancz sie i za mnie!
Dobrze, że wizytę masz już za sobą tylko szkoda, że trochę nerwów Cię to kosztowałoale teraz juz możesz bezkarnie odpoczywać
Molcia, 27tydz.a a ogóle tego nie widaćfajna laseczka z Ciebie
Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
mikado wrote:Szczesciara spokojnie jak jiz zaczniesz to będziesz wiedzieć. Ja ostatnio weszłam do hurtowni i stanelam na środku i mi się płakać zachciało tyle firm tyle rzeczy nie wiedziałam za co się złapać i gdyby nie moja siostra to bym stamtąd wyszla z pustymi rękami mając w nich listę
-
izulkaa wrote:Szczesciara ja mam zamiar albo na Kopernika albo Ujastek. Z Kopernika mam gin ale jakos nie przekonuje mnie to akurat bo przeciez jakie szanse ze akurat będzie miał dyżur ?
izulkaa lubi tę wiadomość
-
O tak Dziewczyny bloga cisza, spokoj i odpoczynek do woli
!
Zobacze czy znajde sile pojechac do rodzicow by sie pobyczyc w ogrodzie.
Biedroneczka, to Ty tak na cichacza nas podczytywalas.
Trzeba bylo krzyczec,ze tez istniejesz
Haen, takie sklepy w ciazy to zmora do przechodzenia co?
Izulka, widze po awatarku,ze brzuszek w dol Ci ciagnie
Mezu spi jak zabity po nocce, ten to najmniej odczul ich wizyte oczywiscie.
Dam mu jeszcze troche pospac,a z drugiej str w sumie jutro ma wolne to by odespal hihi
Ps. Tak sobie wyobrazilam jak mi sie jego rodzinka zwali po urodzeniu Dziecka, takie zamieszanie,ze juz wgl deprecha na sama mysl mnie bierze..
Jestes juz z nami -
Siema laseczki!
Molcia maleńki brzusio! Ja o 8 wstalam z mężem na jajówe, on poszedł do pracy a ja do wyrka i obudził mnie telefon od mamy o 13.
Dla tych co się boją twardnień i czy jest ich za dużo - ja miałam równo co 3 minutki, jestem na no spach i magnezach i luteinach i jest już dużo lepiej. I oszczędzam się.
Izulek ładny fotelik, widać, że dobry stan. Na czarnych widać często przetarcia. Śliczne foty bliźniakówNie dociera do mnie, że hoduję w brzuszku 2 człowieki
ale mam wiele myśli, że gdybym miała 1 dzieciątko to mogłabym mu się w pełni poświęcić... i wszystko robić starannie.
Na bliźniaczym forum które czytam na innej stronie www bliźniacze mamy na pyt jednej o weselu w 30 tyg powiedziały, chórem, że wszystkie już leżały z nakazem leżenia, że były tak wielkie i tak je uwierało wszystko i bolało, że były już do niczego aż do rozwiązania, a połowa z nich to już w szpitalu leżała. Przeżyłam szok. Może moje optymistyczne podejscie jest zbyt optymistyczne, więc i ja zacznę prać w przyszłym tyg. Na szczęscie nasza położna na szkole rodzenia mówiła, że wcale nie trzeba prasować( nie lubię, plecy mnie od razu bolą i nic nie wychodzi) mówiła, żeby prasować tetrowe bo się skurczają od prania. Ja te pierwsze ciuszki w kontakcie ze skórą wyprasuję, ale stopniowo odejdę od tego. Moja kumpela nie prasuje i dzieciaki bez alergii. My kupiliśmy taką parownicę sklepową i ona tak jak żelazko zabija 99,9% bakterii więc będę lekko parować.
A ciuszki wyprane trzyma się w szafie normalne, żeby przeszły florą, zapachem itd domku
co tam jeszcze ciekawego mi mówili.... hmmm...że laktatory medeli spoko, aventu też. Że tommee tippee elektryczny do d... bo się psuje. Że bardzo ważne jest żeby otoczka była w rozmiarze sutka. Ja mam medele mini electric po bratowej i już wiem, że muszę zmienić na mniejszą średnicę bo dają 24mm a mniejsza jest 21mm.
W poniedziałek podjadę do apteki gemini bo i tak muszę z receptami na flaki jechać i zrobię zakupy tylko mam tu pytanie do tych zaopatrzonych- CO WY TAM DOKŁADNIE ZAMAWIAŁYŚCIE ?? GAZIKI, GAZIKI JAŁOWE ? -co to za różnica,ile tego ? Sól fizjologiczna, wkładki laktacyjne, podkłady na łożko ? Co jeszcze ?izulkaa, Micia lubią tę wiadomość
-
SZczesciara teoretycznie tak
ale miej wybrany jakis drugi w rezerwie
Rozmarzona nie strasz, bo od razu ze zbliżającym porodem mam skojarzenie.. Zawsze mówią zd jak poród ba dniach to opada w dol...
I nie myśl tak negatywnie ! Zanim urodzisz ,zanim,ci sie zwala to obudzisz w sobie poklady cierpliwosci,i asertywności wiec,jakis to bedzie..
Tez,sie boje tych pierwszych wizyt.. Zwłaszcza ze to taka malizna a oni mi zarazki będą do domu przynosić -
Trochę swędzi mnie całe ciało, chyba poczytam o cholestazie. Tylko, żebyśmy sobie zaraz wszystkie nie znalazły cholestazy, tak jak skurczy
Cebulka, dogadałabym się z Twoim mężem w sprawie imionW przedszkolu moimi najfajniejszym, najładniejszymi i najmądrzejszymi dziećmi był Rysio, Bronek, Staś, Leoś, Tadek. Kazika nie było a szkoda
Kilka dni temu wybrałam się z koleżanką do pubu w Sopocie i oprócz tego, że było to dla ludzi dziwne zjawisko, żeby ciężarna udzielała się towarzysko w takich miejscach to był taki Pan w kolejce do WC który powiedział: " piąty?" a ja" słucham?"Pan: "piąty miesiąc?" a ja" oj nie, siódmy" "nie widać" a koleżanka" i to jeszcze bliźniaki",Pan: "wow, gratuluje, tymbardziej nie widać" Od razu miło się człowiekowi robiPewnie pan niedawno to przechodził, dlatego zwrócił uwagę
izulkaa, Micia, Cebulka, Kitaja lubią tę wiadomość
-
Dzieki Olcia
a powiedz mi luteine bierzesz caly czas czy jak masz skurcze ?
Moze tez wezmę jak bee widzieć ze dalej nie przechodzi..
No ja miałam w nocy co 15-20 minteraz troche lepiej..
Magnez ciągle biorę i to po 3 tal wiec sama zwiększać nie będę.. -
Hehe Olcia bo nie widac po tobie
ale fakt zr faceci,jakos bardziej zagadują, zwłaszcza ci co niedawno to przechodzili
a tu przepuszcza w kolejce,a tu zagadają.. A kobiety jakby zapomnialy jak to jest.. Albo te co zle prZechodzily teraz odgrywają sie na innych ciężarnych bo im nikt nie pomagal i nie miały przywilejów... A te ci dobrE to chyba mysla ze kazda tak ma
Ja juz o tej chorobie czytałam kiedys bo tez mnie swedzialo.. Ale na szczęście nie nogi i ręce
Molcia a ile przytyłaś ?