X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zalamka.. Podczas mojego golenia pisi..stwierdzam ze infekcja jest dalej.. Ciągle opuchnięta :( a juz się cieszyłam ...

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A propos prania: wypralam w samej loveli i zapach mi nie pasował. Kupiłam płyn jelp (ładniej pachniał niż lovela a dzidziusia nie było) i też d.. Nie urywa. Jakos mam inne wspomnienia sprzed 7 lat. to pranie nie pachnie dzidziusiem. Byc moze za duzo ubranek dalam naraz do pralki albo za malo tych produktow do prania. Lece z druga (luzniejsza) pralka, może bedzie lepiej ;)

A teraz sobie was nadrobie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 16:32

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • szczesciara25 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala_Czarna_89 wrote:
    A propos prania: wypralam w samej loveli i zapach mi nie pasował. Kupiłam płyn jelp (ładniej pachniał niż lovela a dzidziusia nie było) i też d.. Nie urywa. Jakos mam inne wspomnienia sprzed 7 lat. to pranie nie pachnie dzidziusiem. Byc moze za duzo ubranek dalam naraz do pralki albo za malo tych produktow do prania. Lece z druga (luzniejsza) pralka, może bedzie lepiej ;)

A teraz sobie was nadrobie :D
    a duza masz wyprawke ubranek na sam poczatek?:)

f2w3rjjgoscryrqn.png
  • MW26 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CEBULKA DOBRY POMYSL , TEZ O TYM MYSLALM SZCZEGOLNIE ,ZE MAMY PSA I PELNO JEGO SIERSCI WSZEDZIE. NAWET PO PRANIU WIDZE ZE W PRALCE JEST TA SIERSC.

JA LENIUCHUJE ,NIC MI SIE NIE CHCE .

WLASNIE SOBIE UZMYSLOWILAM , ZE NIE MAM SIE CO BRAC ZA PRANIE BO I TAK NA RAZIE NIE MAM GDZIE POCHOWAC CIUSZKOW. MOJ M BEDZIE SIE BRAL ZA PRZYGOTOWANIE SZAFEK JAK DOSTANIE URLOP WE WRZESNIU. MAM NADZIEJE , ZE JUZ OD POCZATKU .

n59yvcqgpqmxp37y.png
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesciara mam sporo po córce ale muszę dokupić jakieś bardziej reprezentacyjne.

Dziewczyny ma któras wizytę w przyszłym tygodniu? Chciałabym sobie wagi porównać ;)

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała, ja mam wizytę 31, ale to chyba bez USG :-(

• Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izulka, nie przyjmmuje opcji wprowadzki do moich rodzicow.
    Po pierwsze maja maly dom i go dopiero rozbudowuja i raz juz tam mieszkalismy na jednym pokoju.
    Nie mam nic do moich rodzicow i moj tez sie z nimi dobrze dogaduje jednak ja wszystko chcialam po swojemu i moja mama tez,wiec klotnie byly gotowe.
    Tak to tam pojade i zdarzy za mna,ze tak powiem zatesknic.
    Dwa nie ma warunkow przy tych wszystkich remontach.
    Trzy kawalek od miasta,a ja nie mam prawka, busem sobie nie wyobrazam z dzieckiem jezdzic jak Meza nie bedzie.

Druga sprawa jestem zla,ze pomalowalismy ten pokoj bo 200 zl juz bym miala dodatkowo dla Maluszka, tak na darmo pomalowane.
    Mogli wczesniej uprzedzic,ze bedzie zjezdzal,gdy pytalismy czy mozemy pokoj odmalowac,a nie po fakcie..
    Mowie Wam jestem dzisiaj wsciekla i ryczec mi sie chce naprzemiennie..
    Moj ma oczywiscie lekkie podejscie i o spine latwo w powietrzu.
    Twierdzi,ze jak trzeba bedzie to do mamy sie przeniose na czas przeprowadzki,a on sie tym zajmie.
    Najwazniejsze,ze mamy Dzidziusia i mam go nie stresowac w brzuszku.
    Tak tylko mi sie nie widzi walczyc z przeprowadzkami,odkazaniem kolejnego mieszkania,ukladaniem itp.
    Mam ochote krzyczec!

Jestes juz z nami :)
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmarzona rozumiem cie.. Jak bym miała miec jeszcze jedna przeprowadzke i to z małym,dzieckiem to bym,ocipiala ze tak powiem..wiem ile,nerwów nas kosztowalo własne mieszkanie..dobrze ze u siebie jestesmy. Male ale własne k nikt nas nie wygoni..chyba ze bank :P
    Ale jak sobie przypomnę to wszystko to szczerze współczuję..

Rozmarzona lubi tę wiadomość

3jvzgu1r782c9g1c.png

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie wiecie gdzie moge kupic wyposazenie do pokoju dla dziecka chodzi mi o posciel itp>? baldachim na lozeczko :) w krakowei jakis sklep nie chce zamawiac przez neta tylko zobaczyc na zywo jak to wyglada:)

f2w3rjjgoscryrqn.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem ze do kolejnego wynajmowanego nie ma sensu sie pchać z małym,dzieckiem.. Zwłaszcza ze myślicie o własnym.. Moze uda wam się na maj ogarnac własne mieszkanie..

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesciara25 wrote:
    Dziewczyny nie wiecie gdzie moge kupic wyposazenie do pokoju dla dziecka chodzi mi o posciel itp>? baldachim na lozeczko :) w krakowei jakis sklep nie chce zamawiac przez neta tylko zobaczyc na zywo jak to wyglada:)

Entliczek i smyk np.

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buffy wrote:
    Entliczek i smyk np.
    a entliczek znajde w ktorejs galerii?:)

f2w3rjjgoscryrqn.png
  • Cebulka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 10:19

szczesciara25 lubi tę wiadomość

Synek ur. 8.11.2015
    Córeczka ur. 15.10.2013
  • Aga_502 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dalej w szpitalu odpoczywam. Już mnie wszystkie kości bolą od leżenia. Dalej czekam na wynik posiewu ale kazali kupić pesar, wiec lada dzień założą. Na KTG skurczy brak więc jest dobrze. Tęskni mi sie juz za wlasnym łóżkiem ;)

Kacper <3 :) :) :) 20.03.2017 - 1080g - 27tc
    dqpranliysvka661.png
    Gabrysia <3 :):):) 25.09.2015 -2470g - 35t2d
    relgdf9him4y17cs.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmarzona wspolczuje i doskonale Cię rozumiem! A tamci też niepoważni, wiedzą pewnie że spodziewacie się maleństwa to mogli Was wcześniej uprzedzić... Tak samo z tym malowaniem :-\ może specjalnie to zrobili?

• natali101 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja na pierwszy dzień świat chce jechać z malutką do babci. Taka tradycja, że tam jeździmy i nie wyobrażam sobie nie pojechać. Jak tylko zdrowie.pozwoli, to pakujemy dziewczyny i jedziemy.

Remont stanął w miejscu. Likwidacja akwarii okazała się czasochłonna. Jednak od poniedziałku Adam wraca już do pracy i musi jutro skończyć, bo będzie rozgrzebane. A chcę na przyszły weekend jeszcze wyskoczyć na wieś.
    Od września wraca kawiarenka i już weekendy zajęte.

We wrześniu planowane spotkanie mam z grudnia 2004 i bardzo bym chciała,aby doszło do.skutku. Fajnie jest spotkać się raz w roku i zobaczyć jak dzieci się zmieniły. Z resztą one bardzo lubią te sporkania

xnw490bvv7oz0z3a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, to może w poniedziałek Ci zaloza i już wypuszcza do domu??

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesciara25 wrote:
    a entliczek znajde w ktorejs galerii?:)

to są wolno stojące sklepy :)
    Jest na Wadowickiej, Wyki i Dobrego Pasterza :)

• Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izulka, do maja to malo realne zeby wlasne bo to musimy na spokojnie ogarnac.

Biedroneczka, nie sadze bo ich znam i nie sa tacy.
    Tym bardziej,ze cale to mieszkanie beda remontowac po swojemu,wiec dla nich nie bylo wazne czy sobie pomalujemy.
    Poprostu babeczka za wczesnie sama zadecydowala,ze mozemy malowac,a nie pytala uprzednio kiedy ten ma wrocic.
    Taki traf nieszczesny,ze akurat teraz maja wracac.
    Troche czuje sie jednak oszukana przez biuro nieruchomosci bo pytalismy mniej wiecej ile mozemy tu wynajmowac "ojj dlugo nawet pare lat bo wlasciciel za granica siedzi" zeby wlasnie sie znowu nie przenosic (a wprowadzilismy sie tutaj na niecale dwa lata..).
    Z poprzedniego mieszkania uciekalismy bo znowu wlasciciel wymyslil sobie sprzedaz mieszkania po raz drugi z czego i tak do tej pory nie udalo mu sie go sprzedac.
    Takze z jednego gowna w drugie bo znowu nas zmusza sytuacja sie przeprowadzic.

• Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ktoras pisala wczesniej,ze bierze magnez chela-mag mama chyba zorro tak?
    I co zadowolona jestes?
    Bo ja kupilam i sie nacielam bo to suplement diety i uboga wersja magnezu w porownaniu do tego co wczesniej kupowalam.
    Musze kupic ten co dziewczyny polecaja.

‹‹ 1077 1078 1079 1080 1081 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ