Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Są dwa rodzaje. Jedno opakowanie jest biało niebieskie a drugie biało zielone. Spójrzcie na gazetkę na stronie Netto. A chusteczki są naprawdę spoko. Pachną prawie identycznie jak Pampers sensitiv.
Co do dostępności to nasze Netto jest nowe i mało oblegane.Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
cebulka to dobra cena za jelp? bo nigdy nie kupowalam proszku dla dzieci i nie wim jak one cenowo
-
kurcze tez mnie kusza te pieluchy ze smyka, chyba dobra cena? tu tez w ogole sie nie orientuje w cenach... ;/
-
Cebulka wrote:W 35 i 5 dniu waga między 2474 a 2731 g.
Ciekawa jestem jak rozwinie się sytuacja u nas. Podejrzewam jakiś 32tc i życzę sobie żeby dziecko zbyt szybko się nie urodziło może być koniec października, z waga powyzej3kg bo obawiam się ze przy większym czekała y mnie cesarka.
Wróciliśmy niedawno z knajpki. Jestem taka zmęczona ze aż mi się chce plakac -
My niedawno wróciliśmy z Opola z lozeczkim
padam na pyszcz ale was nadrobilam. Kupiłam sobie asmag forte w aptece bo mi się brzuch spinal w drodze powrotnej a w domu ani magnezu ani nospy. Póki co jest okej. W ogóle wepchnelam sie na bezczelnego w kolejke w aptece bo stal gościu przy okienku jak mcdrive a za nim auto i ja myślałam ze on z tego auta i tak stoję za nim on odszedł ja do okienka a ten sie wraca i mówi ze ta pani w aucie po nim byla a ja mu prosto w oczy ze ja w ciąży jestem i podeszlam do okienka.. Dopiero później do mnie doszlo jak wsiadlam do swojego auta ze troche bezczelnie ale bezwiednie to zrobiłam no cóż..
-
Dziewczyny? Nie mam czasu was dziś jnadrobić a przyszło mi takie pytanie na myśl.. po urodzeniu dziecku podaje się jakieś witaminy, prawda? Czy ktoś w szpitalu pokieruje mnie co to za witaminy, vo ja mam temu dziecku kupić, czy mam je mieć juz s szpitalu? Jak to jest????
-
bodajże dwa tygodnie po wyjściu ze szpitala należy pójść z dzieckiem do pediatry. I on przepisuje. Zazwyczaj Wit d (witaminę slonca
). Do szpitala nic nie musisz brać. Gdyby była potrzeba podawania czegoś czy w szpitalu czy po wyjściu to oni nam powiedzą
MW26, Micia lubią tę wiadomość
-
madzi4aam wrote:Dziewczyny? Nie mam czasu was dziś jnadrobić a przyszło mi takie pytanie na myśl.. po urodzeniu dziecku podaje się jakieś witaminy, prawda? Czy ktoś w szpitalu pokieruje mnie co to za witaminy, vo ja mam temu dziecku kupić, czy mam je mieć juz s szpitalu? Jak to jest????
Do dziecka przed wypisem przychodzi neonatolog i można o wszystko zapytać. Przez pierwsze dwa tygodnie to dziecko ma jeszcze zapasy po życiu plodowym. Potem pediatra zaleci wit d i k.Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
A ja sie czyms zatrulam...
Budze sie, zgaga jak 150, az musialam siasc i po chwili juz wisialam nad umywalka...a bol w przelyku, ze az mnie pieklo i piecze. W jadlospisie trudno znaleZc winowajce. Przez chwile zdenerwowanie, bo W.sie nie pporuszyla, a jak juz zaczela, to znowu w zoladku zaczelo sie krecic. -
Hej wesele....
Przyznam szczerzenze nie chcialao mi sie jechac bo daleko bo slub w klasztorze na jaki gorze itd itp.. ale wesele bylo rewelacyjne !!!!
Wybawilam sie, wygadalam sien bo oni dla mnie jak rodzina , wszyscy wyglaskali mi brzusio
Musze tez pochwalic meza spisal sie na medal nawet sie nie podpil, opiekowal sie mna i bawil cala noc, a Hania byla grzeczna i pozwolila sie mamusi pobujac
Dobranoc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 05:27
haen, Mala_Czarna_89, Rozmarzona, Ona_89', perelka89, Micia, olcia88, Kitaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDostałam paczkę a w paczce podkłady z belli i mój mąż patrzy , myśli i pyta czy mimo mojej wiedzy , że aż tak będzie ze mnie cieklo świadomie zaszłam w ciążę heh.
Teraz biedny śpi bo byli nasi przyjaciele i świętowalismy 1 rocznicę ślubu. Dziś miałabyś niedziela w Wilanowie, obiadek w restauracji i kościółek ale póki co jest kac męża:-) i tak go kocham ♥
Wczoraj koleżanka mówiła żebym kupiła suszarkę do butelek, te wystające druciki , co sądzicie o tym? Mam całe 2 butelki potrzebuje suszarki?Mala_Czarna_89, Micia, olcia88 lubią tę wiadomość
-
Cebulka też nie mogłam spać o tych samych porach co ty. Najpierw siku potem głód. Nie jadłam wczoraj kolacji bo jak wrocililismy to... Nie miałam siły jeść i położyłam się spać. Aw nocy czułam się jakbym przesadzila z alkoholem było mi niedobrze ale nie byłam w stanie niczego przelknac wrr.
Dziewczyny zamiast odliczać dni do porodu jestem przerażona ze suwaczek tak szybko się zmienia. Panika ze nie zdążę ze wszystkim. I mentalnie nie zdążę. I nie jestem gotowa na poród aaaaaa!
Koleżanka mi pisała ze październikowe mamy prawie wszystkie spakowane do szpitala. Czesc leży w szpitalu. A ja w czarnej d...
Wczoraj mowie mężowi co trzeba kupić i ze to najdroższe rzeczy. Oczywiście on oaza spokoju. Czy wogole mnie słuchał?
Dziękuje juz mi lzej
-
Wstalam i ja.
Kregoslupa to juz nie czuje od ciaglego spania na bokach
Jakas taka coraz bardziej leniwa sie robie im dalej
Wczoraj Malutka przez caly dzien doslownie buszowala,a wieczorem to juz wgl dziwilam sie skad ma tyle sily.
Mezu mnie wymacal za brzuszek (niestety tylko za to)i momentami przez te przewracanie sie Szkraba mnie bolalo podbrzusze,wiec pozniej wzielam nospe bo sie balam czy to nie skurcze.
Nie panikuje jednak jak czasem troche mnie boli podbrzusze bo zauwazylam,ze co iles dni tak mam jakby sie rozrastalo noi czuje te skurcze braxtona chyba.
Takie spiecie na chwile na dole macicy jak na okres i za jakis czas puszcza po czym wraca z powrotem,a na koncu wgl zanika.
Przestalam az tak panikowac bo gin ostatnio mnie uspokoil
Co tu dzisiaj robic?
Czy mam sile jechac do rodzicow, gdzie biegaja bratanice hmmmJestes juz z nami -
nick nieaktualnyRozmarzona nie uwierzysz co mi się śniło
ze odeszły Ci wody i zamiast Oliwki (mam nadzieję, że dobrze zapamiętałam imię Twojego maleństwa
) to miał być Wojtek
no nie wiem skąd taki sen
ale może dlatego, że wczoraj byliśmy u tesciow i była ciocia z wujkiem i rozmowa byla m.in. o i imionach
Tylko czasem nie stresuj się moim snem