WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewvzyny w szpitalu - dużo zdrowia dla was i maleństw!

Ja za to dziś sama; mąż do środy w delegacji :/ nie lubię spać bez niego, ech. Tym bardziej, że teraz on jest moją poduszką ciążową ;)

• Micia Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny trzymajcie się tam w szpitalach i szybkiego powrotu do domku życzę :*
    Izulkaa tez tak na początku ciazy pojechalam do szpitala z nadzieją ze zbadaja i puszcza do domu nic ze soba nie wzielam :P a jednak zostawili :/. Zorro ja wlasnie stanika do karmienia jeszcze nie kupuję bo nie wiem czy mi piersi do tego czasu sie nie zmienia. Pizamy do szpitala tez nie mam bo nie wiem jak wielka bede he :D.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 21:42

w4sqyx8djdwls2n9.png
    mhsvupjy8yin3yzi.png
    ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud <3
    [*] 26.03.2014 - 9 tc
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie takie skurcze głęboko w pipce złapały jakby przy szyjce ze poważnie się wystraszylam. Nawet maz przejął się moja mina. Na szczęście po kilku minutach przeszło.
    od jutra zaczynam prasowanie i puszczam kolejne pralki. Bardzo chciałabym dociągnąć chociaż do końca października...

I u nas robi się gorąco a dopiero koniec sierpnia

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • Zorro Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Micia,nie mogę się napatrzeć na sierściuszka z Twojej miniaturki. Jest super- muuuuuuuaaaa :-D

Micia lubi tę wiadomość

Synuś :-)
  • Micia Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Zorro moja kochana koteczka Inka ma zachowania podobne do psa ;). Przekaze jej :D.
    Ciekawe czy sie dogada z Przemciem, czas pokaze.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 22:23

w4sqyx8djdwls2n9.png
    mhsvupjy8yin3yzi.png
    ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud <3
    [*] 26.03.2014 - 9 tc
  • Cebulka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 10:22

Synek ur. 8.11.2015
    Córeczka ur. 15.10.2013
  • haen Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolezanki bez paniki, ale u jednej z dziewczyn z pazdziernika odeszly wody...takze wiecie Mala, Zorro i inne, ktore sa na liscie na poczatku listopada, prosze u nas bez takich rewelacji i sie trzymamy w dwupaku do konca.
    Wystarczajaco duzo atrakcji mamy po drodze:)

Zorro, Mala_Czarna_89, Kitaja lubią tę wiadomość

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • madzi4aam Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O zgrozo... ja coraz częściej myślę o porodzie i ze czas na pakowanie torby gdzieś za dwa tygodnie, nie daje mu go spokoju.. mała coraz częściej mi się śni :) a 28 październik coraz bliżej..
    Mojego W. Musze wziąć w obroty zeby remont zaczął :/

km5supjy0xczfwah.png
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No my tez wielkimi krokami zbliżamy się do TEGO dnia;)

Ja poproszę o kciuki żeby mnie dziś wypuścili. Jutro rocznica ślubu wolałabym być w domu;)
    Ej w ogóle jaką ja mam chcice ja nie wiem jak wytrzymam bez seksu jeszcze tyle czasu..:( jeszcze se książkę erotyczna wzięłam do szpitala i ta mnie juz w ogóle mega nakręcila.

Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cebulka a ty nie chcesz jechać na ip? Lekami może by się udało wyciszyć te bóle i skurcze
    U mnie odpukać bóle przeszły zobaczymy na jak długo ale jest lepiej. Skurcze niestety są nadal. Teraz mam średnio 2 na godzinę. Jakoś mam wewn obawę ze przez to październik spędzę w szpitalu :/ dlatego ja jak wrócę do domku dokanczam pranie ogarnialamy prasowanie i zamawiam resztę brakujących rzeczy dla maluszka.

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • mikado Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co my z tymi skurczami ostatnio?? Ja się z nimi też mecze i dół brzucha ciągnie jak na okres krzyż i pachwiny także.. mąż mi powtarza ze się po prostu przeforsowalam i ze mogłabym zwolnić bo to 7 miesiąc i wszystko się może wydarzyć i ze on ogarnie po pracy jak ja nie dam rady.. wczoraj posprzatalismy więc dziś tylko szybki obiad i leniuchuje cały dzień.. zadzownilabym do lekarza zapytała ale jest na urlopie. Wizja czekania na ip mnie przeraża bo tak naprawdę to ja nie wiem czy to są skurcze :(

Syn !:*. Wojtuś <3
    26.11.2015 53 cm 3300g :) SN :D
    bhywqtkfje5mmlij.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikado to skoro nie,jesteś pewna to pewnie nie są skurcze :P moze po prostu bola cie wiazadla..
    Ginger trzymam kciuki ! Tez bym,juz chetnie wyszla stad.. Nie spalam prawie wcale.. Nie umiem tu spać, jeszcze to lóżko, ta kroplowka ble.
    Chrapiące babki za sciana a ty sir wyśpij człowieku.
    Ciekawe o której śniadanie bo,jestem mega glodna !

Ginger mi tez twardnieje jeszcze alr nie aż tak.
    Laski jak myślicie jak robili posiew i na wynik czeka,sir 7dni to mnie aż tyle,zostawia ? Mi sir bardziej opcja podoba ze pójdę jutro do domu a po wyniki posiewu za tydzień :P

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • Zorro Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haen, ale wieści od rana sprzedajesz ;-) Zerknęłam i ta Październikowka jest w 35 tyg, więc chyba mamy jeszcze troszkę czasu :-)

Jak się dziś czujesz? Gorączka minęła? Daj znać po wizycie co Ci lekarz powiedział.

Izulka, nie mam pojęcia jakie procedury mają w tym szpitalu co leżysz, ale mojej koleżance dali w ciemno antybiotyk i czekali na wynik posiewu. Tłumaczyli,ze bakterie są groźniejsze dla płodu. No,ale nie chcę Cię dezorientować,bo wszędzie moze być inaczej

Synuś :-)
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izulka myślę że musisz się nastawić na min 3 dni muszą cie poobserwować.
    Ja dziś spałam jak dziecko obudzili mnie o 6.20 na tętno maluszka. Właśnie skończyłam książkę a nie mam kolejnego tomu :(((

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • MadaLena30 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny w szpitalu trzymam za was kciuki.
    Mam nadzieje ze Ciebie Ginger wypuszcza, Aga a Tobie zakladaja paser i do domu tez?
    Izulka wcale sie nie zdziwie ze skurcze przez infekcje wiec niech w koncu sie jej pozbeda...
    Skarb a ty jak tam sie czujesz?

Wczorajszy powrot byl meka, dol brzuszka mnie bolal (tak wlasnie jak na okres) do tego kosc ogonowa ktora doskwiera mi od tyg. Jak dluzesz posiedze... Dzis mam usg wiec przynajmniej dowiem sie czy wszystko ok i jak sie ma moja coreczka :)

Dziewczyny mam stresa czy zdaze ze wszystkim, a czytajac was jeszcze bardziej mi sie on poglebia.
    Jak wy nie zdazycie to ja sie pytam kto zdazy?
    Bo u mnie to jest dopiero duzy znak zapytania :/

Coreczka <3 - 13.07.15 - 379g , 24.08.15 -1033g, 07.10.15 - 2173 g
    gannyx8d1p2ldx6e.png
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haen a jak ty się w ogóle dzisiaj czujesz? Lepiej cos

Cebulka a u ciebie jak?

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Molcia Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dzień dobry! Ale tu się podziało :-/ trzymam kciuki za wszystkie! U mnie lepiej, po tych większych dawkach magnezu i odpoczynku brzuch się rzadko spina, no i witam się wreszcie i ja w 3 trymestrze :-)

Micia lubi tę wiadomość

3jgxugpj3q0r53wa.png3jgx43r8lmtsm6tc.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podtrzymuje pytanie ginger - Cebulka, haen jak u was?

No nie mówcie mi o wyprawce bo mam stresa.. Dzisiaj w nocy urodziny sie 4 bobaski bo akurat wieźli je wiec milo tak sobie powyobrażać ze juz niedługo własne :P chociaz przerażają mnie te krzyki :P tzn krzyki babeczek bo dzieciaczki te nowonarodzone to placzą jak świnki :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 08:20

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to ciekawe ile posiedzę..oby max do środy bo zgłupieje tu :P

Aaa nie uwierzycie co powiedziała moja tesciowa do mojego męża jak dzwonil mówić ze mnie zostawili w szpitalu... Ze czemu pojechaliśmy do tego szpitala a nie do tego gdzie ona mieszka.. Ręce opadają.moj się podobno wydarł na nią :P haha po prostu kobieta wymiata. Bo najważniejsze gdzie ja jestem w szpitalu :P moze dotrze do niej ze to nasze decyzje :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 08:26

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kochane
    Co Wy z tymi szpitalami??? Trzymam za kazdą mocno kciuki zeby przeszły skurcze i żeby juz do konca było bez problemów.

Ja wczoraj odżywłam. Normalnie weekend boski odpoczełam na maxa. Naładowałam baterie i mogę dalej działać:)

Wogole kupiłam sobie trampki mimo iż nie lubie takich butów bo ja to szpilkowa baba jestem ale są tak wygdne ze czuje sie jakbym na boso chodziła. Zgrabne i ładnie wygladaja i zapłaciłam za nie tylko 20zł szok!!!

JA tez z wyprawką daleko w polu jestem niestety. Mam własciwie tylko ciuchy i pare rzeczy dla siebie do szpitala. Nie mam własciwie najwazniejszych rzeczy bo ani stelarza do wozka podwojnego (mam narazie pojedynczy tylko) ani łózeczka. Na poczatku wrzesnia chyba wkoncu sie zabiore za to bo u mnei z tym głupim lozyskiem to moze byc roznie.

Wogole moja strasza córcia zrobila sie okropna dla mnie az mi sie przykro robi momentami takie ma zachowanie. JEst odpryskliwa, wszytsko wymusza płaczem i krzykiem ostatnio mialam ochote jej klapsa dac bo juz nei wiem jak do neij podejsc nic nie pomaga ani prosba ani grozba ani kary ani nagrody. No nic. Ale jeszcze troszke i idzie do zerówki moze tak ja jakoś naprostuja.

http://aparatka87.blogspot.com/
    ug376iyelyb9zcc9.png
‹‹ 1083 1084 1085 1086 1087 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ