Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie po sporej nieobecnosci. Dopadla mnie grypa zoladkowa w tamtym tyg. Myslalam ze umre, caly dzien nic ni jadlam bo wszystko zwracalam , woda (doslownie;) sie ze mnie lala:((( do tego dopadla mnie goraczka ponad 39!!! I juz sie balam ze szpital mnie nie ominie...ale wzielam paracetamol i zaraz zbilo i juz pozostalo w granicy 37 do konca dnia.. ohh dobrze ze to juz za mna. Haen trzymaj sie, wiem co przezywasz...
aparatka a o jakich pampersach mowisz? Bo sa chyba rozne rodzaje, mi ostatnio kolezanka mowila ze premium care sa super zwlaszcza na poczatek, super chlona i nic nie wycieka.perelka89 lubi tę wiadomość
-
A odnosnie pieluch jeszcze to w szkole rodzenia polozna ktora nie dawno urodzila mowila ze ona od poczatku uzywala kilku rodzajow na zmianę (pampers dada i bella)zeby nie przyzwyczajac pupy dziecka do konkretnych pieluch i to zdalo egzamin.
-
Anulaa o to to, dokladnie to samo, mam nadzieje, ze z Toba juz lepiej?
Ja w koncu kupilam pake pampersow ze Smyka, ktora wklejalam w sb wieczorem...wczesnie, bo niespelna 3 msc przed porodem, ale cena naprawde kuszaca. Jak uczula, to bede szukac dalej, ale od czegos trzeba zaczac. -
Dziewczyny wracam do domku:)
Niestety bezwzględny nakaz leżenia juz chyba do końca:(
Ja też byłam fanką adamexa ale ostatnio zauroczyl mnie camarelo carmela jakoś tak granatowy z czerwonymi wstawkamihaen, perelka89, Kitaja lubią tę wiadomość
-
o te zeielone chodzi orginalne pampresy. Jestem w szoku bo to juz 3 paczka taka do dupy jest. Nei wiem czy popularnosc im uderzyla do glowy ze oszczedzac zaczeli na jakosci czy co. Premium care owszem sa super na poczatek ale trzeba uwazac bo maja cos w sobie ze uczulaja dzieci. U mnei Oliwka miala zaraz krostki na tyłku a Lenka np nie miala. Takze tu jest ryzyko
-
Haen dobrze ze u ciebie lepiej
Rozmarzona no powiem ci ze wszędzie gdzie robiłam posiew z pochwy to tydzień czasu, bo tak jak mówisz musza sie rozwinąć bakterie..
W ogóle jak bym wiedziała ze mnie zostawia to gdzie indziej bym pojechała do szpitala. Ten ordynator tutaj to zlewa wszystko.. .skurcze dalej lapia ale nie tak często.. Teraz moze kilka na dzień a nie jak wczesniej..
Tętno dzidziusia ok wiec to,najważniejsze
Brala ktoras z was metronidazol ? -
Sajgonara najpierw upatrzylam riko Nano, później Natali przekonała mnie do adamexa ale nie widziałam ich w sklepie na żywo tylko jak ktoś jechał na spacerze
A propos adamexa: wrócił do produkcji ten kolor który wycofali a miał być od sierpnia? Orientowalyscie się?
Ginger nad camarello też chwile myśleliśmy. Super ze wracaszperelka89 lubi tę wiadomość
-
Wynik posiewu jałowy więc można zakładać pesar ale że względu na uczulenie luteiną dostałam macmiror i jutro założą pesar. Zostaje minimum do środy.
Dostała też bezwzględny nakaz leżenia.perelka89 lubi tę wiadomość
-
jeszcze odnosnie fotelikow to powiem Wam szczerze ze nie ma co kupowac nowego jesli macie mozliwosc uzywany w bardzo dobrym stanie. Z doswiadczenia wiem ze taki fotelik posłuzy max 6 miesiecy chociaz według wagi powinien do roku ale jest za krotki i dziecku nei wygodnie sie siedzi. Moja Lenka jak mialam 5 miesiecy to juz nei chciala jezdzic ani tyłem do jazdy ani w tym foteliku i kupilismy wiekszy siedzacy z opcja polozenia. Tak jak z wozkiem gondolka posluzy tez max 6 miesiecy potem dziecko ciekawe świata i nei ulezy bedzi esie podnosci w gondoli. Przechodzila to z jedna i druga wiec tak chcialam sie z Wami podzielic.
Sajgonara, MW26, Kitaja lubią tę wiadomość
-
a może któraś z Was mi objaśni jak to jest. Ja kupiłam wózek 3 w 1 czyli z fotelikiem z zestawu i gdybym chciała dokupić inny fotelik jakiś bezpieczniejszy to muszę go dopasować do wózka czy coś dokupić do samochodu czy jak?. Sory może to głupie pytanie ale ja nie jestem kierowcą i w ogóle nie wiem o co chodzi z tymi fotelikami.
Tyśka7101, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Sajgonara wrote:a może któraś z Was mi objaśni jak to jest. Ja kupiłam wózek 3 w 1 czyli z fotelikiem z zestawu i gdybym chciała dokupić inny fotelik jakiś bezpieczniejszy to muszę go dopasować do wózka czy coś dokupić do samochodu czy jak?. Sory może to głupie pytanie ale ja nie jestem kierowcą i w ogóle nie wiem o co chodzi z tymi fotelikami.
Musisz dokupic adaptery do stelaza wozka, przy Riko Nano da sie wpiac fotelik Maxi Cosi, czy z innych firm, nie wiem+dokupic fotelik pasujacy.Sajgonara, perelka89 lubią tę wiadomość