Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
sajgonara ja z doswiadczenia:P:P:P:p dwojka dzieci w domu wiec cos tam sie nauczylam juz:P:P:P
izulka dam znac dzwonilam do niej ale nie odbiera sproboje pozniej do jej mamy sie dodzwonic bo teraz pewnie tam panika jest co oczywiscie jest zrozumiale
-
Sajgonara wrote:ale generalnie można zamontować ten co mam w samochodzie?
Tzn.chodzi Ci czy ten z zestawu z wozka (czesto no name) mozna zamontowac w samochodzie?
Mozna, tylko racZej nie biora udzialu w testach zderzeniowych, wiec nie wiadomo jsk sie zachowaja w trakcie stluczki itd.
W starszych modelach samochodu (tak jak my mamy) nie bedziemy przewozic z ptzodu, bo nie wyciagniemy poduszki powietrznej, a z tylu z kolei niestety bedzie bez iso fixa. -
Sajgonara wrote:właśnie maxi cosi bym chciała to do tego riko można? A skąd Wy to wiecie?
Z internetu:) no i ja od kolezanki, ktora kupila ten wozek (ona od razu kupila z Maxi Cosi), niecwiem czy juz kupiliscie czy nie, ale warto przejsc sie do jakiegos sklepu stacjonarnego i tam sprzedawca Wam powinien zaproponowac Oba foteliki (dla nich chyba lepiej Maxi Cosi, bo jest drozszy)Sajgonara lubi tę wiadomość
-
haen wrote:Tzn.chodzi Ci czy ten z zestawu z wozka (czesto no name) mozna zamontowac w samochodzie?
Mozna, tylko racZej nie biora udzialu w testach zderzeniowych, wiec nie wiadomo jsk sie zachowaja w trakcie stluczki itd.
W starszych modelach samochodu (tak jak my mamy) nie bedziemy przewozic z ptzodu, bo nie wyciagniemy poduszki powietrznej, a z tylu z kolei niestety bedzie bez iso fixa.
My nie mamy tego fixajuz sobie sprawdziłam co to znaczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 10:57
-
sajgonara powinni zaproponowac maxi cosi odrazu do wózka zamiast tego standardowego z zestawu. JEsli wyrazisz taka chec to oczywiscie odrazu wcisna adaptery bo bez tego ani rusz no chyab ze rozstaw bedzie ten sam to wtedy nei beda potrzebne.
Ja wysprzatalam mieszkanko i teraz czas wybrac sie w droge po moje kochaniutkie materialki:)Ahhhh jak ja to lubie
MW26 lubi tę wiadomość
-
Tez mam bez adapterow i fixa
ale kupiłam fotelik osobno a wózek osobno i nie będę ich laczyc ze sobą wiec nie mm problemu
fotelik kupiłam jaki chciałam a wózek mam uzywke ale spacerówkę kupie za to wypasiona
Tylko niech siedza w brzuszku póki co nasze dzieciaczkiMicia, Kitaja lubią tę wiadomość
-
a ja wypatrzylam ze nasz samochód ma isofix. Wiec trzeba jakas bazę dokupować np do wózka? Wózek adamex a fotelik maxi cosi.
Aparatka jedna z październikowych mam leży bez wód płodowych w szpitalu od dwudziestego któregoś tygodnia, trzeba wierzyć ze będzie dobrze.
Mpja Laura w pierwszym foteliku jeździła rokperelka89 lubi tę wiadomość
-
Sajgonara, w sklepie powinni Ci doradzic co i jak z fotelikiem.
One musza byc szkolone w tym kierunku po to wlasnie by moc doradzic odpowiednio.
Mnie ostatnio jak babka dorwala to cala historie fotelika, testow i wszystkiego zdala az mialam dosc
Nie ma sie co martwic,ze sie nie znamy od tego jest pomoc w sklepie
Ginger Kochana, ciesze sie bardzo,ze wracasz do domku!
Tak wgl to mi sie snilas dzisiaj,ale co dokladnie to Ci nie powiem.
Za duzo o Tobie wczoraj myslalam az mi sie przysnilas
Izulka, pewnie jak nic z posiewem sie nie dzieje (nie zaczyna pracowac) to jest szybciej,ale jak zaczyna cos rosnac to pewnie odpowiedni czas trzeba odczekac.
Co do boli to kichnelo mi sie z nienacka w pozycji siedzacej-wyprostowanej i myslalam,ze sie poplacze z bolu tak mnie scisnelo z lewej str.
Kiedys juz tak mialam,ale lzej,a teraz to juz wgl wszystko ponapinane.
Dzisiaj na obiad sos z pieczarkami,papryka i piersia z kurczaka rozlane na blinach
Czekam az mieso sie rozmrozi i obiad bedzie z glowy.perelka89 lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Mala, nie wiem czy Ty pisalas,ze nie wiesz jak adamexy sie na zywo prezentuja.
A wiec ja ostatnio mialam okazje go prowadzic po sklepie i dosyc milo sie zaskoczylam,ze calkiem poreczny i skretny.
Wczesniej myslalam o riko nano,ale jak mialam okazje zobaczyc adamexa to juz pojawil sie wiekszy dylemat,ktory bardziej sie wazy na strone adamexaJestes juz z nami -
aaaa no to teraz mam już mętlik w głowie, ładny ten wózek baby activ i ma dużą gondolę, hym
myślałam, że mam to już wybrane i jeden temat z głowy, ale jednak nie
aparatka mam nadzieje, że jakimś cudem uda się przeżyć dzidziusiowi, medycyna tak poszła do przodu, że chyba są w stanie uratować takiego maluszka?
ja zaraz wybieram się na basen, ale taki otwarty, pożegnanie sezonu 2015, w 2016 mam nadzieje mieć już ładną sylwetkę i czadowy strój, a nie te ciążowe