Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Galaretka gratuluje umowy! powiedz jak to zrobiłas bo na początku ciąży tak się martwiłaś o to?? mi mojej na zastepstwo raczej nie przedłużą co za los.. obym się załapała na zasiłek macierzyński.
Z wychowaniem Wam nie pomoge bo są różne szkoły ale uleganie nie jest dobrą sprawą.. sama się boje czy damy rade jako rodzice zeby dziecko wychować na porządnego człowieka..
Mój zaczał przebąkiwiać zebyśmy sie przenieśli do teściów moich na wieś na wiosnę.. a ja po ostatnim tygodniu tam mam serdecznie ich dość.. i nie wyobrażam sobie tego już tak różowo jak kiedyś myslalam że bedzie..perelka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzede wszystkim trzeba córce wytłumaczyć, że pewne jej zachowania są złe i musi nad soba popracować. Mówić jej, że się ją bardzo kocha żeby nie odczuła, że to z winy maluszka jest zmiana zachowania wobec niej a właśnie z powodu zachowania starszej córki, że sama sobie zapracowała na takie zachowanie. A jak zachowa się odpowiednio to trzeba chwalić, usmiechać się i dac jej odczuć, że jak jest grzeczna to jest po prostu super
Zeby nie skupić się na karaniu jedynie
-
nick nieaktualny
-
Ginger, ciesze sie,ze jestes w domu super wiesci
Nie Kochana, nie boj nic z tego co mam przeblyski to nie zalazlas mi za skore
Cebulka, domyslam sie i nie moge sie tego doczekac
Izulka, daj spokoj ja szpitalnego zarcia nie ruszalam bo bylo ochydne,a jeszcze jak polozna powiedziala,ze ona by tego zarcia nie ruszyla to mi dalo do mysleniaCebulka, perelka89 lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
nick nieaktualnymikado wrote:Galaretka gratuluje umowy! powiedz jak to zrobiłas bo na początku ciąży tak się martwiłaś o to?? mi mojej na zastepstwo raczej nie przedłużą co za los.. obym się załapała na zasiłek macierzyński.
Ja miałam to szczęście ,ze dziewczyna którą zastępuję nie wraca i stwierdziły,że zus i tak mi bedzie płacił to mi przedłuża. Tu wielka zasługa pani kadrowej która szefostwu powiedziała ,ze wypada tak zrobićmoremi, olcia88, mikado, Molcia, Micia, Kitaja, Sajgonara lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Dobra, jak jest tu Was tyle to jeszcze raz wrzucę linki do darmowych warsztatów.
Warto
http://bezpiecznymaluch.com.pl/warsztaty
Na te nabór ruszy dopiero 15.08
http://babyonline.pl/mamo-to-ja-warsztaty.html
To jest ankieta Chicco - można małą wyprawkę dostać. Trzeba wypełnić
ją do 17.08.
http://nadobrypoczatek.com.pl/
dziewczyny brałyscie udział w ankiecie chicco?? podniecam się jak głupia bo wygrałam, mąż mówi , że pewnie każda wygrała która się zgłosiła:)perelka89, moremi, Sajgonara lubią tę wiadomość
-
Cebulka zamówiłam trzy komplety pościeli (poszewki na kolderke i poduszkę), jedna w szarosciach ze wzorem w sówki, drugą w kolorowe ptaszki, a trzecią białą w granatowe zygzaki, a podusia turkusowa. Oprócz tego zamówiłam ochraniacz, ale z tych bardziej klasycznych, nie poduszek; rożek pasujący do ochraniacza, przewijak... I to chyba wszystko. A Ty?
No i posprzątałam. Bez pośpiechu i nawet bezboleśnie przez to przeszłam. Teraz trochę odpoczywam, czekam aż podłogi wyschną i biorę się za naleśniki.
Malgo, a jakie badania masz na myśli?perelka89 lubi tę wiadomość
-
Hihi dobrze ze napisałyscie o tej ankiecie chicco bo wrzucilam meila do kosza teraz go dopiero przeczytałam ze mam odebrać mini wyprawkę
małe cos a cieszy;)
Kolejny tekst Patryka: no to w końcu za 2 mc Marcel będzie na wolności Haha powala mnie tymi tekstami;)moodliszka, Cebulka, perelka89, moremi, Kitaja, Rozmarzona, Shibuya, Sajgonara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny