Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Potwierdzam ze stanie w kacie działa (Crbulka tez przerabialiśmy gryzienie i bicie u dwuletniej Laury
) i mogę się pochwalić ze NIGDY nie zastosowaliśmy kary cielesnej, nawet klapsa
Zaatakowalismy Tesco, mam sukienkę na sobotę (50tka cioci w restauracji) za 23zlno i Nadii kupiliśmy sukienkę na święta
A teraz leze w sypialni i chce się zdrzemnąć bo brzuch boli.. -
Mikado po kolei
Bella mama słabe, tym razem kupie inne
Woda morska do psikania super od urodzenia Misi psikalam. Lepsza opcja niż wkraplanie
Frida jak dla mnie niezbędnik. Filtry w zapasie się przydadzą
Medela rewelacja ale małe op wystarczy. B.wydajna
Podkłady kupuje w rossman takie do przewijania i dla Ciebie będą dobre.
Do irygacji pi sn tantum rosa
Uff...
Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Aga, skoro masz uczulenie na dopochwową Luteinę(ja tez) to na Macmiror tez uważaj... Uczuliłam się na niego dzisiaj... Chodzę jak kaczka i płakać mi się chce od tego pieczenia. Na początku myślałam,ze wróciła mi infekcja dróg moczowych, ale test nie wykazał azotynów ani leukocytów. No i piecze mnie jak lek wypływa. Masakra... Dobrze,ze wizyta juz w czw.
Miałam dziś bardzo sympatyczną sytuację. Byłam w sklepie, podeszła do mnie dziewczyna i z szerokim uśmiechem powiedziała, że ślicznie wyglądam w ciąży i jak tak na mnie patrzy to sama chciałaby już dzieckohaen, Mala_Czarna_89, Kitaja, biedroneczka1910, olcia88 lubią tę wiadomość
Synuś
-
nick nieaktualny
-
Jak dla mnie one w ogóle nie oddychają. Czułam straszny dyskomfort, gorąco mi w tym było. Użyłam może 2 a potem przeszłam na always night. Ale po sn to tego typu podklady lepsze. Chyba babyono mają takie cieńsze i oddychające. Ja raczej te zamówię, ale to w ciemno bo nie znam opinii. Może jeszcze na bangla sprawdzę...Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aparatka, to masz się z córcią. Mój brat niestety przerabia fochy swoje siedmiolatki i nie jest to łatwe.
Cebulka ma rację - mała powinna posprzątać. I jeszcze bym jej powiedziała, że w takim razie kolejny posiłek to kolacja.
A z innej beczki - widziałam Twoje kotki z minky i marzą mi się takie, ale z materiałów czarno-białych i mniejsze. Chcialabym mieć karuzelę z takimi kotkami.Cebulka lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!