Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
mikado Oliwia ma 5 lat.
Dopiero sie uspokoilam posiedzialam na ławce w parku koło domu. Gdybym nei wyszła chyba bym jej tzrasneła w tyłek a bardzo tego nie chce... JEszcze nigdy nei dostala odemnie klapsa chociaz moj juz jej raz dał bo to co zrobiła to juz przeszło nawet jego cierpliwosc.
Nie stosujemy kar cielasnych i jestem daleko od nich ale powiem Wam ze czasami to mam ochote przyrznac w tyłek tak jak to kiedys wychowywali dzieci.
Moremi mam tez czarne i biale minky:)
moremi lubi tę wiadomość
-
i tak ni z gruszki ni z pietruszki trzasneła talerzem? możliwe że masz racje że po tym co jej babcia powiedziałą mogła się taka zrobić, a może zaczyna być poprostu zazdrosna bo jest najstarsza Twoja uwaga skupia się na młodszej bo tej teraz trzeba pilnować jak oka w głowie i na malej w brzuszku żeby się nic nie działo.. musicie usiasc z nią i porozmawiać jak się uspokoi. Psycholog to dobre wyjścia podziała neutralnie. Ale też bym kazała posprzatać i powiedziałabym że nastepny posiłek to kolacja a potem do kąta żeby się uspokoiła.
moremi lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny moja malutka rosnie zdrowo
Wazy 1033 g - czyli 1 kg przekroczkny
Wedlug usg 27t i termin na 23.11.15
A teraz was nadrobiemikado, Rozmarzona, Cebulka, szczesciara25, Buffy, moremi, natali101, Zorro, Kitaja, perelka89, Molcia, biedroneczka1910, haen, moodliszka, Micia, Ginger84, Mala_Czarna_89, izulkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aparatka wrote:mikado Oliwia ma 5 lat.
Dopiero sie uspokoilam posiedzialam na ławce w parku koło domu. Gdybym nei wyszła chyba bym jej tzrasneła w tyłek a bardzo tego nie chce... JEszcze nigdy nei dostala odemnie klapsa chociaz moj juz jej raz dał bo to co zrobiła to juz przeszło nawet jego cierpliwosc.
Nie stosujemy kar cielasnych i jestem daleko od nich ale powiem Wam ze czasami to mam ochote przyrznac w tyłek tak jak to kiedys wychowywali dzieci.
Moremi mam tez czarne i biale minky:)
Bardziej mi chodzi o bawełnę np. w paski, w kropki, w kratkę, w kwiatki.
Coś jak tutaj http://sprzedajemy.pl/bawelniany-kotek-dekoracja-handmade,10490187
Szarości też mogą być. Tyle żena karuzelę to chyba 10 cm wystarczy w zupełności.-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyszczesciara25 wrote:i bepanthen na odpoarzenia na pewno;))
wg strony srokao generalnie seria hipp babysnaft jest okja krem na odparzenia mam właśnie z tej serii
w ogóle wszyskie niezbędne kosmetyki z tej firmy właśnie kupiłam plus chusteczki tami natural care.
Na odparzenia dobra też jest maść tormentalum (inna niż tormentiol).
Co do maści na brodawki póki co się wstrzymuję, bo nie chcę karmić piersią dłużej niż 2 miesiące więc nie wiem czy jest sens kupowac na zaś, to już w aptece jest na zawołanie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCebulka wrote:Co do kremu na odparzenia...od urodzenia Misi używałam alantanu. Dopiero przy biegunce musiałam użyć czegoś z cynkiem. Bardzo dobry i tani jest krem ziajki maść posladkowa.
A co do kremu na brodawki mi był głównie porzebny drugiego dnia karmienia...o jeju jaką ulge on przynosił...
A to najwyżej męża poślę do aptekiJako że czeka mnie cc to nie wiem jak to na początku będzie z tym pokarmem.
-
nick nieaktualny