Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
moodliszka wrote:Dziewczyny, czy któraś zamawiała, ma w planach, bądź słyszała opinie o butelkach Dr Brown's? Bo znajomi strasznie chwalą, ale ja pierwszy raz o tej firmie słyszę i nie wiem... A mój jak usłyszy, że coś jest super, to zaraz nie widzi innych opcji.
-
Modliszka słyszałam,alr tylo z fora albo z opinii jak patrzyłam oceny butelek.. Opinie ma dobre..tak sami jak Tt, lovi, czy avent.
Ja myślę ze ciężko przed porodem,wybrac,odpowiiednia da. Siebie i dziecka.
Jak,wiele innych rzeczy z czasem ocenimy co nam odpowiada i dziecku..opinie moze,miec,rewelacyjne a dziecku nie spacuje bo mu nie leci. Albo za dużo albo cosmoodliszka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jaki termometr bezdotykowy polecacie? Macie jakies sprawdzone? Czy wg opini na necie kupujecie?
Te witaminy D i K chyba teraz odpuszcze i zapytam pediatre ktore poleca bo szczerze to nie wiem jest ich kilka i nie umiem zdecydowac.
Tez macie problem z podejmowaniem decyzji w ciazy? -
Ja też uważam, że tak naprawdę w praniu wyjdzie co jest dobre dla naszego Malucha, bo to, że jakiemuś dziecku służyły i były dla kogoś wygodne, nie znaczy, że w naszym wypadku będzie tak samo... No ale tłumacz to facetowi
tak samo jak nasza koleżanka z pracy powiedziała mu, że obowiązkowo do szpitala mleko wziąć ze sobą, bo ona... ble ble ble... a ten łyka wszystko jak pelikan
to mu tłumaczę swoją opinię itp. itd., ale ten twierdzi, że skoro to nasze pierwsze dziecko, to co ja się mogę znać...
izulkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGinger84 wrote:Dziewczyny jaki termometr bezdotykowy polecacie? Macie jakies sprawdzone? Czy wg opini na necie kupujecie?
Te witaminy D i K chyba teraz odpuszcze i zapytam pediatre ktore poleca bo szczerze to nie wiem jest ich kilka i nie umiem zdecydowac.
Tez macie problem z podejmowaniem decyzji w ciazy?
Dziś przejrzałam Internet i wg opinii najlepsze to: 1) kardio-test 2) camry cr 3) vitammy space oraz 4) omron gentle temp -
nick nieaktualnyGalaretka wrote:My w tym miesiącu na malucha 500 zł wydaliśmy a jeszcze dużo rzeczy trzeba , wózek nie wybrany a ja wyjeżdżam jeszcze do rodziców na wrzesień. Kiedy ja to wszystko zrobię nie wiem.
To ja nwet nie chcę mówić ile już od początku sierpnia poszło na baby :p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ginger84 wrote:Dziewczyny jaki termometr bezdotykowy polecacie? Macie jakies sprawdzone? Czy wg opini na necie kupujecie?
Tez macie problem z podejmowaniem decyzji w ciazy?
na tle termometru poddalam sie...
pierwotnie myslaam o dousznym philipsa lub brauna...potem zaczelam czytac, ze trzeba umiec zmierzyc nim temperature i zglupialam do konca
temat otwarty poki co, ja mam w domu rteciowy jeszcze i ponoc te sa najldokladniejsze, ale przeciez nie przetrzymam 10 min dziecka, zeby mu zmierzyc temperature -
nick nieaktualny
-
w teorii meza wybralismy (tzn. on): maxi cosi pebble, ale w praktyce wezmiemy sie za to we wrzesniu
w ogole lubie komunikacje z moim mezem: kilka dni temu kolega zaproponowal, ze moze nam oddac kolyske po swoim dziecku (wg zdjecia wyglada ok, tyle, ze jest na kolkach) i mowie, ze sie zastanowimy, chociaz wstepnie sie zapalilam:) zaczealm myslec, ze nie poloze na niej przewijaka i ze potem i tak trzeba by dziecko przeniesc do lozeczka (no i trzeba by kupic przescieradla w kolejnym rozmiarze itd.), a ja nie wiem czy to dobre i glosno wyartykulowam swoje watpliwosci.
Dzisiaj maz mowi, ze jedzie w pt odebrac kolyske...i sie zdziwil mojemu zdziwieniu:D no cudnie po prostu;)