Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zaraz chyba usne...od kilku dni trudno mi wytrwac do wieczora i spie mocnym snem, ciekawe czy dochodze jeszcze do siebie po wirusie czy to moj objaw 3 trymestru;)
i jeszcze tak sobie fajnie deszczyk pada, lubie jak pada:)Micia lubi tę wiadomość
-
Shibuya wiem ze lepiej. Troche sie uspokoilam bo na początku szok i hormony ciążowe ze plakac mi sir chciało.. Teraz juz jest lepiej..
Co,do,wyprawki to ja mam nożyczki z baby ono a aspirator z canpola albo na odwrótnie przypomnę sobie teraz tu nic
Shibuya lubi tę wiadomość
-
Kitaja dziekuje,ze pytasz
Po porannej pobudce udalo mi sie jakos usnac jeszcze,wiec pospalam gdzies do 9.
Pozniej przyjechala moja mama,ktora przywiozla mi warzywka z ogrodu,nastepnie wyszlysmy pozalatwiac sprawy i na pyszczne sniadanie w formie obiadu
Skusilam sie na nalesniki z bananem,smietana,lodami i polewa czekolada hihi.
Nastepnie mialam niespodziewanego goscia w formie wlascicielki mieszkania,ktora znam i ja i mama,wiec troszke poplotkowalysmy
Przyszedl Maz i pod nadzworem mamy powiesil firany by umiec na nastepny raz <szok>
Na koniec bylysmy w sklepie z firanami, gdzie byla bardzooo niemila babka jakby siedziala za kare.
Mama kupila mi ladna firanke ze zdobieniami do pokoju Maluszka,ktora wybralam i jeszcze jakies obrusiki za smiesznie pieniadze dorwalam bo za 5 zl
Malo troszke dzisiaj lezalam,wiec brzuszek daje znac by troszke polezec.
Kochana nie dziwie Ci sie,ze ten wczesniaczek Cie tak rozczulil
Takie Malenstwa teraz beda dla nas coraz piekniejsze
Izulka, bedzie dobrze!
Najwazniejsze,ze masz odpowiednia opieke i dzialaja co nie znaczy,ze zaraz urodzisz :*
Jestesmy z Toba i trzymaj sie tam Kochana
Buffy, mam podobnie ostatnio czyli coraz wieksza i w dodatku jakas podupadla z humorem.
Ciesze sie,ze brzuszek rosnie,ale czasami czuje sie taka bezradna,gdy cos zaboli.
Haen, dawaj mnie no tutaj troche snu
Nie wolno byc tak samolubna <nono>
Wgl to jestem wdzieczna mamie,ze przez tel dala do zrozumienia mojej babci,gdy ta cos wspominala o odwiedzinach mojego kuzyna,ze jestem w slabej formie i potrzebuje wypoczynku.
Szczerze to mam dosc jakichkolwiek gosci na okres dluzszy niz kilka h choc i tutaj juz ciezko to znosze.
Jeszcze podejrzewam,ze chcialby przyjechac tu z jakas typiara,ktora doipiero co poznal,a sprowadzil do domu i z nim mieszka.
Ponoc nie za dobre zdanie o niej maja,wiec juz wgl niech sobie nie mysla,ze u mnie sie zabunkruja i beda sie wakacjowac pfff.
Nie wiem czy nic nie pominelam,ale nie kontaktuje za bardzo cos zmeczona jestemKitaja lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
nick nieaktualnyLeżę przed tv i jak mnie pachwiny bolą i nogi . Trochę pochodziłam dziś ale z przerwami.
Siedziałam w kinie a moje maleństwo w brzuszku nawet nie drgnelo a zawsze jak Leżę albo siedzę to kopie. Ciekawe czy mu się bajeczka podobała.
Szczęściara pisałaś , że masz termin na 1.11 a masz 29 t 1 d u mnie tydzień więcej i tez?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 19:17
-
nick nieaktualny
-
Galaretka wrote:Leżę przed tv i jak mnie pachwiny bolą i nogi . Trochę pochodziłam dziś ale z przerwami.
Siedziałam w kinie a moje maleństwo w brzuszku nawet nie drgnelo a zawsze jak Leżę albo siedzę to kopie. Ciekawe czy mu się bajeczka podobała.
Szczęściara pisałaś , że masz termin na 1.11 a masz 29 t 1 d u mnie tydzień więcej i tez? -
Buffy masz oliwkrle z hippa? Szwagierka szukała bo jest rewelacyjna na coś tam i super ograniczony skład a nigdzie nie mogła znaleźć
Haen ja też mogłabym się teraz położyć i spać do rana. Ratuje się kawa mrożona.
Poprasowalam wszystkie białe ubrankaoczywiście z corcia
zaczynam martwic się o miejsce w szafie
-
Dziewczyny, czy któraś zamawiała, ma w planach, bądź słyszała opinie o butelkach Dr Brown's? Bo znajomi strasznie chwalą, ale ja pierwszy raz o tej firmie słyszę i nie wiem... A mój jak usłyszy, że coś jest super, to zaraz nie widzi innych opcji.