X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecają by dziecko kapac w białym jeleniu i ja go kupiłam do kąpieli. No i tez maść pielęgnacyjne - u mnie jest na liście do szpitala - mam hipp babysaft. Mam też gaziki jałowe i niejalowe.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no i mam kilka ampulek soli fizjologicznej.

• szczesciara25 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mikado wrote:
    a z butelką TT nie masz szczoteczki do czyszczenia? ja miałam ale kupowałam stacjonarnie w hurtowni a mam te antykolkowe z tym czymś w srodku od temepratury
    dobra zamowilam antykolkowa bo nie wiedzialam ze sa :))

f2w3rjjgoscryrqn.png

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buffy wrote:
    Polecają by dziecko kapac w białym jeleniu i ja go kupiłam do kąpieli. No i tez maść pielęgnacyjne - u mnie jest na liście do szpitala - mam hipp babysaft. Mam też gaziki jałowe i niejalowe.
    a ktory dokladnie bialy jelen??:)

f2w3rjjgoscryrqn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biały jeleń hypoalergic :) w płynie. Mam też ten nsjzwyklejszy w kostce.

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buffy wrote:
    Biały jeleń hypoalergic :) w płynie. Mam też ten nsjzwyklejszy w kostce.
    ok a do nawilzania ciala to ten??http://www.aptekagemini.pl/hipp-krem-pielegnacyjny-do-twarzy-i-ciala-75ml.html
    a do kapieli co polecacie/:))

f2w3rjjgoscryrqn.png

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    do kapieli to to mydlo w plynie ;) bialy jelen :) ale ze mnie lama;):P

f2w3rjjgoscryrqn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2312d7607922.jpg

to co mam póki co z serii "pielęgnacja" :)

szczesciara25, Ona_89', Kitaja, perelka89, Nymeria lubią tę wiadomość

• Zorro Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MW, a bardzo zwolniło jej serduszko? Z jakiej wartości na jaką?

Synuś :-)
  • haen Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaraz chyba usne...od kilku dni trudno mi wytrwac do wieczora i spie mocnym snem, ciekawe czy dochodze jeszcze do siebie po wirusie czy to moj objaw 3 trymestru;)
    i jeszcze tak sobie fajnie deszczyk pada, lubie jak pada:)

Micia lubi tę wiadomość

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shibuya wiem ze lepiej. Troche sie uspokoilam bo na początku szok i hormony ciążowe ze plakac mi sir chciało.. Teraz juz jest lepiej..

Co,do,wyprawki to ja mam nożyczki z baby ono a aspirator z canpola albo na odwrót :P nie przypomnę sobie teraz tu nic :P

Shibuya lubi tę wiadomość

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na sile nie śpię żeby przespać sir w nocy.. Ciężko się tu śpi wiec dlatego staram,sir kombinować jak mogę..

3jvzgu1r782c9g1c.png

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zamowienie zrobione i zaplacone teraz tylko czekac ;))

Ona_89' lubi tę wiadomość

f2w3rjjgoscryrqn.png

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a na katarek dla dzidziusia w razie czego cos polecacie?:)

f2w3rjjgoscryrqn.png
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kitaja dziekuje,ze pytasz ;)
    Po porannej pobudce udalo mi sie jakos usnac jeszcze,wiec pospalam gdzies do 9.
    Pozniej przyjechala moja mama,ktora przywiozla mi warzywka z ogrodu,nastepnie wyszlysmy pozalatwiac sprawy i na pyszczne sniadanie w formie obiadu :D
    Skusilam sie na nalesniki z bananem,smietana,lodami i polewa czekolada hihi.
    Nastepnie mialam niespodziewanego goscia w formie wlascicielki mieszkania,ktora znam i ja i mama,wiec troszke poplotkowalysmy :)
    Przyszedl Maz i pod nadzworem mamy powiesil firany by umiec na nastepny raz <szok> :D
    Na koniec bylysmy w sklepie z firanami, gdzie byla bardzooo niemila babka jakby siedziala za kare.
    Mama kupila mi ladna firanke ze zdobieniami do pokoju Maluszka,ktora wybralam i jeszcze jakies obrusiki za smiesznie pieniadze dorwalam bo za 5 zl :O
    Malo troszke dzisiaj lezalam,wiec brzuszek daje znac by troszke polezec.
    Kochana nie dziwie Ci sie,ze ten wczesniaczek Cie tak rozczulil :)
    Takie Malenstwa teraz beda dla nas coraz piekniejsze :)

Izulka, bedzie dobrze!
    Najwazniejsze,ze masz odpowiednia opieke i dzialaja co nie znaczy,ze zaraz urodzisz :*
    Jestesmy z Toba i trzymaj sie tam Kochana :)

Buffy, mam podobnie ostatnio czyli coraz wieksza i w dodatku jakas podupadla z humorem.
    Ciesze sie,ze brzuszek rosnie,ale czasami czuje sie taka bezradna,gdy cos zaboli.

Haen, dawaj mnie no tutaj troche snu :D
    Nie wolno byc tak samolubna <nono> ;)

Wgl to jestem wdzieczna mamie,ze przez tel dala do zrozumienia mojej babci,gdy ta cos wspominala o odwiedzinach mojego kuzyna,ze jestem w slabej formie i potrzebuje wypoczynku.
    Szczerze to mam dosc jakichkolwiek gosci na okres dluzszy niz kilka h choc i tutaj juz ciezko to znosze.
    Jeszcze podejrzewam,ze chcialby przyjechac tu z jakas typiara,ktora doipiero co poznal,a sprowadzil do domu i z nim mieszka.
    Ponoc nie za dobre zdanie o niej maja,wiec juz wgl niech sobie nie mysla,ze u mnie sie zabunkruja i beda sie wakacjowac pfff.

Nie wiem czy nic nie pominelam,ale nie kontaktuje za bardzo cos zmeczona jestem :)

Kitaja lubi tę wiadomość

Jestes juz z nami :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leżę przed tv i jak mnie pachwiny bolą i nogi . Trochę pochodziłam dziś ale z przerwami.

Siedziałam w kinie a moje maleństwo w brzuszku nawet nie drgnelo a zawsze jak Leżę albo siedzę to kopie. Ciekawe czy mu się bajeczka podobała.

Szczęściara pisałaś , że masz termin na 1.11 a masz 29 t 1 d u mnie tydzień więcej i tez?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 19:17

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Galaretka to mój maluch na "Małym księciu" szalał :)

Galaretka lubi tę wiadomość

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Galaretka wrote:
    Leżę przed tv i jak mnie pachwiny bolą i nogi . Trochę pochodziłam dziś ale z przerwami.

Siedziałam w kinie a moje maleństwo w brzuszku nawet nie drgnelo a zawsze jak Leżę albo siedzę to kopie. Ciekawe czy mu się bajeczka podobała.

Szczęściara pisałaś , że masz termin na 1.11 a masz 29 t 1 d u mnie tydzień więcej i tez?
    z usg mi wyszlo ze 1 i lekarz powiedzial ze mam sie tego trzymac;)

f2w3rjjgoscryrqn.png
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buffy masz oliwkrle z hippa? Szwagierka szukała bo jest rewelacyjna na coś tam i super ograniczony skład a nigdzie nie mogła znaleźć

Haen ja też mogłabym się teraz położyć i spać do rana. Ratuje się kawa mrożona.

Poprasowalam wszystkie białe ubranka :) oczywiście z corcia ;) zaczynam martwic się o miejsce w szafie

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • moodliszka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy któraś zamawiała, ma w planach, bądź słyszała opinie o butelkach Dr Brown's? Bo znajomi strasznie chwalą, ale ja pierwszy raz o tej firmie słyszę i nie wiem... A mój jak usłyszy, że coś jest super, to zaraz nie widzi innych opcji. :/

3jgx43r8lgh2k5cp.png
    relgi09k4uko2l5e.png
‹‹ 1106 1107 1108 1109 1110 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ