Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga super wiesci ! W domu oszczedzaj sie i odpoczywaj jak najwiecej
SKARB dobrze,ze jestes w domu razem ze swoim mezem w koncu ma kto o was dbac,widze tez po Twoich postach,ze jestes spokojniejsza,a to dobrze wplywa na Nikole i dlatego spokojnie siedzi u mamy w brzuszku
MW26 ah jakies fatum panuje ostatnio na forum,ale po malu zaczyna wychodzic slonce i jakos sie uklada,wiec mam nadzieje,ze zla passa sie w koncu tu skonczy.Moze skonsultuj sie z jakims diabetologiem?! Dobrze,ze mamy na forum doswiadczone mamuski ,ktore sluza dobra rada! Jestem przerazona swoim brakiem nie wiedzy w tych sprawach,nie wiem jak dam rade z takim malym szkrabem ,chyba jakos sie dogadamy
mam doswiadczenie przy dzieciach Od 2lat,ale takie male......aaaaaaaa......ROZMARZONA a co tam dzis u Ciebie?
Rozmarzona, Micia lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
zaczynamy oficjalnie III trymestr i 28 tydzieńKitaja, Mala_Czarna_89, haen, biedroneczka1910, Molcia, moodliszka, moremi, Ona_89', Zorro, olcia88, perelka89, Rozmarzona, Galaretka, Marta1986, Nymeria, Micia, MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
szczesciara25 wrote:bylabym wdzieczna;)
Podkłady higieniczne, BELLA MAMMA, 10 sztuk
Sudocrem, krem, 250g
Termometr bezdotykowy Rossmax, HA500
Bepanthen Baby Extra, maść ochronna, od urodzenia, 100 + 30g
UNIMER BABY, Natrium Chloratum 0,9%, 50 ampułek po 5ml
Johnson's Baby, wkładki laktacyjne, 50 sztuk
Do tego mam już:
nożyczki +obcinaczki do paznokci
Szczotka + grzebień
Majtki poporodowe jedne siateczkowe drugie nie oba wielorazowe
pieluchy flanelowe i tetrowe
Zamówie jeszcze:
Frida do nosa
krem na brodawki
podkłady podfoliowe na łózko.
a reszte z listy mojej dokupie w hurtownimoremi lubi tę wiadomość
-
Aga spokojnie. Mi pesar zdjeli w 34 tyg na porodowce bo miałam regularne skurcze. Za parawanem na łóżku obok dziewczyna zdążyła urodzić a mi się skurcze wyciszyly i szyjka nie skracala się ani nie rozwierala. Miałam cesarke dzień przed terminem.
moremi, Aga_502 lubią tę wiadomość
Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Na razie dostałam jeszcze kolejne skierowanie na badania, żeby sprawdzić czy cukrzyca była wcześniej. Dostałam glukometr i zalecenie pomiarów cukru ,oraz nakaz wprowadzenia diety cukrzycowej. Bardziej martwi mnie spadek tętna malutkiej
Tarczyce miałam badaną i wyniki miałam w normie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 16:45
-
aparatka wrote:wiecie co napisalam do faceta bo mial do oddania szczeniaczki labladorki bez papierow. Napisalma ze chcialabym przygarnac pieska do naszego domu ze mam dzieci itd. Zapytalam sie o warunki adopcji (pisze oddam za darmo) a ten mi odpisal ze jestem nienormalna jaks i ze 1500zł kosztuje takie piesek czyli koszta utrzymania tego szczeniaka mam zwrocic. Piesek ma 4 tygodnie!!!! Raz jest za małay na oddanie a dwa co on jadl za 1500zł???-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Kitaja dogadacie się
to tak jest ze dziecko musi poznać mamę a mama dziecko a ze obojga łączy najwieksza na świecie milosc to uda się na bank
Dziewczyny my juz tematycznie na forum jesteśmy po drugiej stronieto ja wracam do ciąży jakie objawy w III trymestrze? Pytam o pozytywne objawy
ja mogę nieskromnie napisać ze mam fajowy brzuszek
Kitaja, moremi, Micia lubią tę wiadomość
-
MIKADO slodki brzusio
ja ostatnio umowilam sie z fotografem na sesje ciazowa, po pochwale wam sie efektami
odliczam juz dni do wyjazdu do Polski i kontroli u lekarza,ostatnio brzuch troche mi sie spinal,ale magnez,nospa i odpoczynek przyniosly ulge,a bezsennosc to ciagle moja zmora,zapisalam sie na yoge dla ciezarnych moze mi pomoze sie wyciszyc
dzis bylam w pracy w odwiedzinach i poznalam mala Elise 2latke wczesniak ktora nie odrozniala sie temperamentem Od swoich rowiesnikow,oczywiscie zakladam ze nasz watek zacznie sie wypakowywac najwczesniej w polowie pazdziernika! Tylko to spotkanie z nia i jej historia uswiadomila mi,ze gdyby cos sie zadzialo wczesniej nasze dzieci maja juz duze szanse ....
moremi, olcia88, Rozmarzona, Micia lubią tę wiadomość
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Mw26 najwazniejsze to miec zaufanie do swojego lekarza,on Cie pokieruje i wszystko bedzie dobrze! Co do tetna moze malutka miala bardziej leniwy dzien albo akurat spala,ja za obserwowalam,ze jak zmienia sie pogoda to Jasio robi sie leniwy i slabiej kopie! takze jestem dobrej mysli
MALA 3trymestr ja rowniez uwielbiam swoj duzy brzuch i to,ze bardziej czuje malego jak sie rozpycha i przeciaga...plusy sa jeszcze takie,ze w koncu moge sie dumnie chwalic moim brzuchem i nikt nie powie:"Ada wez espumisan"albo"grochu sie najadlas";-)widac w koncu ze ciazowy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 17:00
Micia lubi tę wiadomość
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan