Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Shibuya wrote:ja też mam duże ciśnienie na karmienie piersią. Ale cały czas biorę po uwagę że mój mąż może być w delegacji i ja wolę mieć wszystko w domu. Chociaż zdałam sobie sprawę, że i tak 2 tygodnie po porodzie będzie ze mną, więc w razie czego wyskoczy do sklepu, a tak nie będę sobie tym głowy zawracać na razie
Powiedz mi co myślisz o lekach przeciwgorączkowych? I ogólnie o wyposażeniu apteczki dla dziecka przed porodem? Ja rozważam pedicetamol zawiesina i czopki. Wszędzie piszą, żeby mieć coś takiego w domu na wszelki wypadek.
No i probiotyk, a takto chyba nic poza tym.
Hm czopki dobrze mieć ale ja na pewno z kazda gorączka jechalabym z noworodkiem do lekarza bo mogą Laura prawie straciła życie przez to ze chciałam poczekać. Ew dalabym paracetamol w czopku i jechalabym do lekarza
Wyprawka szkolna skompletowanaw tym roku całkiem tanio objechaliśmy.
A teraz maz szoruje podłogi bo stwierdził ze mnie to meczyWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 15:43
-
Pessar założony więc licze, że jutro mnie wypuszczą
Kryzys szpitalny minął i powraca dobry humor.
Po powrocie biorę się za wyprawke bo zostało mi 6 tygodniu - po zdjęciu pesara może być różnie czyli bliżej niż dalejOna_89', Mala_Czarna_89, biedroneczka1910, haen, mikado, Kitaja, moremi, olcia88, perelka89, agulla03, Micia lubią tę wiadomość
-
MW26 wrote:Haen glukoza na czczo 104 po 2 godzinach 160, dostalam recepte na paski i glukometr.
Ktg robil pierwszy raz, chyba tak od ok. 30 tyg. na kazdej wizycie, tak jest u mnie w przychodni. -
nick nieaktualny
-
Shibuya to będziemy walczyć razem
Laurę karmiłam 1,5 miesiąca teraz bardzo chciałabym dużo dłużej
A gorączka u dzieci potrafi w ciągu minuty drastycznie wzrosnąć a z 40 stopniami na mroz- kiepskoWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 15:57
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
szczesciara25 wrote:ja tez mialam i sie okazalo ze niski cukier jest od tarczycy wiec sobie sprawdz tarczyce. to jest cukrzyca ale w druga strone ale zazwczyaj sie od tarczycy . bylam u diabetologa i robilam sobie przez tydzien krew tym tez glukometrem ale pani powiedziala ze to jednak nie cukrzyca ale mma unikac cukrow prostych
Ale te cukry,które podala MW są za wysokie,a nie za niskie. Co to jest "cukrzyca w drugą stronę"?moremi lubi tę wiadomość
Synuś