Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
aparatka wrote:ten pierwszy tysiac nei dostaje kazdy kwota dochodu nei moze przekraczac 1922zł na osobe. a ten drugi jakies małe dochody musza byc nie moge sobei przypomniec jaka kwota
netto czy brutto? -
madalena wiem wiem o co cho, ja bardzo się cieszę, że mój m zaczął "czuć" tę ciążę, wcześniej jakoś niby się cieszył, ale chyba nie do końca tyo czuł, albo w to wierzył, a teraz widzę, że się mega zaangażował, cały czas patrzy na necie na wózki, mebelki itd, bardzo miło
u nas dziś pada deszczyk, ach cudowna ta pogoda, ale od jutra ponoć znów ma się zacząć
o izulka nie wiedziałam, że masz na koniec list a kiedy dokładnie? ja mam na 24 i ciągle mi się wydaje, że jeszcze mam tyyyyle czasu, ale potem dochodzę do wniosku, że on tak nieubłaganie biegnie, że chyba nam to szybko zleciizulkaa lubi tę wiadomość
-
Aaaa, dostałam paczuchę
taaaaaaaka jest wielgachna, ale pan kurier miły i wniósł mi ją do domku, a nie jak niektórzy mają problem, żeby przez próg paczkę przenieść
Pełna niecierpliwości czekam na męża, żeby też miał jednak radość z tego, że przyszło coś, co zamawialiśmy razem xD w końcu on podjął najwięcej decyzji haha
biedroneczka1910, izulkaa lubią tę wiadomość
-
Witam sie po wizycie. Niestety mam cukrzyce
Do tego jeszcze na ktg tetno spadlo i musze za tydzien skontrolowac, a jesli cos niepokojacego zacznie sie dziac (np. slabe lub brak ruchow ) to na ip. Na usg prenatalne 3 trymetru kazal przyjsc w 32 tyg. ,ale tyle nie wytrzymam wiec wizyte umowilam na 11.09
Mam nadzieje , ze w koncu przystanie u Nas na forum byc tak skomplikowanie
Pozdrawiam wszystkie i zycze duzo zdrowka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 14:25
-
anet wrote:madalena wiem wiem o co cho, ja bardzo się cieszę, że mój m zaczął "czuć" tę ciążę, wcześniej jakoś niby się cieszył, ale chyba nie do końca tyo czuł, albo w to wierzył, a teraz widzę, że się mega zaangażował, cały czas patrzy na necie na wózki, mebelki itd, bardzo miło
u nas dziś pada deszczyk, ach cudowna ta pogoda, ale od jutra ponoć znów ma się zacząć
o izulka nie wiedziałam, że masz na koniec list a kiedy dokładnie? ja mam na 24 i ciągle mi się wydaje, że jeszcze mam tyyyyle czasu, ale potem dochodzę do wniosku, że on tak nieubłaganie biegnie, że chyba nam to szybko zleci
Dobrze ze w ogóle
Ja niby na 20. Ale nie wierzę w to jakos ze wtedy urodzę
-
Ja ktg w pierwszej ciazy miałam dopiero przed samym terminem robione. Teraz juz w szpitalu ze względu na skurcze.
Izulka dobrze ze dają sterydy w razie czego maleństwo będzie bezpieczniejsze także spokojnie. Zobaczysz że jeszcze będziemy się modlić żeby już łaskawie zechciały z nas wyjśćbędzie dobrze
-
izulkaa wrote:Kurde głupie skurcze i twardnienie ,niby prawie kazda pisala ze normalka itd.. Kuźwa zawsze cos
...
Niby dobrze ale ingerencja w dziecko MOJE MALUTKIE dziecko.. Eh. Az ryczec mi się chce ...
Izulkaa spokojnie. Sterydy nie zaszkodzą. Pomogą w rozwoju płuc. To standard przy skurczach. A te kroplówki to tzw tokoliza. Ja trzy razy leżałam w szpitalu podłączona pod to. wszystko będzie dobrze zobaczysz...Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
MW26 wrote:Teraz szukam jakiejs diety cukrzycowej co by samej nie cudowac
Tak, wizyty bez usg mam na nfz,a na lepszym sprzecie u tego samego lekarza w jego prywatnym gabinecie usg.
Powinnaś iść do diabetologa i być pod jego opieką do porodu i po porodzie też...Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013