Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Skarb to,ja będę miec inne jakies,bo podadzą mi je co 12 godzin..
A to nie szkodzi dziecku w żaden sposób ? Poród będzie mogl byc normalnie Sn czy cc? Ty bylas nastawiona moze,na to bo od poczatku praktycznie szpital a u mnie to dosłownie z dnia na dzień i takie wieści., sama nie,wiem co myśleć o tym.. Nie miałam kiedy sie oswoić z ta decyzja.. Chyba wiedza co robią..
Skurcze i twardnienie dalej jest mimo kroplówek
Idę,dzisiaj na usg oby szyjka zamknieta bo nawet by nic nie zrobili przez ta infekcje, a wyniki za tydzień -
izulka mi tez brzuszek twardnieje od kilku dni dzwonilam do mojego lekarza i powiedzial ze na tym etapie twardnienia sa normalne. Gorsze chyba te skurcze u Ciebie chociaz ja tez jakies tam pojedyncze mam.
Wogole czytam na fb ze dziewczyny z anemia leza w szpitalach i tez dostaja te sterydy na plucka a ja mam anemie i nie bylo propozycji (Dzieki Bogu) zebym sie polozyla. Kazal mi brac tylko "szelazo" -
nick nieaktualnyaparatka wrote:izulka mi tez brzuszek twardnieje od kilku dni dzwonilam do mojego lekarza i powiedzial ze na tym etapie twardnienia sa normalne. Gorsze chyba te skurcze u Ciebie chociaz ja tez jakies tam pojedyncze mam.
Wogole czytam na fb ze dziewczyny z anemia leza w szpitalach i tez dostaja te sterydy na plucka a ja mam anemie i nie bylo propozycji (Dzieki Bogu) zebym sie polozyla. Kazal mi brac tylko "szelazo"
-
nick nieaktualnyaparatka wrote:wiecie co napisalam do faceta bo mial do oddania szczeniaczki labladorki bez papierow. Napisalma ze chcialabym przygarnac pieska do naszego domu ze mam dzieci itd. Zapytalam sie o warunki adopcji (pisze oddam za darmo) a ten mi odpisal ze jestem nienormalna jaks i ze 1500zł kosztuje takie piesek czyli koszta utrzymania tego szczeniaka mam zwrocic. Piesek ma 4 tygodnie!!!! Raz jest za małay na oddanie a dwa co on jadl za 1500zł???
Pseudo hodowla jak nic, możesz go zgłosić do towarzystwa opieki nad zwierzętami w twoim mieściemoremi, olcia88 lubią tę wiadomość
-
Izulka tak tak akurat co 12 godzin;)Nie zaszkodzi maleństwu tylko pomoże wrazie w. Jeżeli nie będzie przeciwwskazań to będziesz mogła rodzic sn. Tak kochana masz rację ją byłam na to nastawiona chodź i tak w 7msc i bez szpitala dostałabym na nie skierowanie lekarz mówił. Nie boj się :* Kochana a co się dzieje że w szpitalu jesteś ? Z cholerna infekcja a miałaś toco chociaż?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 11:48
-
Izulka nie wiem czy nie chciałabym tych sterydów byłabym spokojniejsza o plucka maleństwa.
Aparatów to dziwne moj miał qieksza zdolność kredytowa przed ślubem mimo mój. Staraj się o mieszkanie pewnie! Czasem trwa to x lat ale warto. Nas skreslili z takiej listy bo mieliśmy za dobre warunki mieszkalne haha ja zameldowana z dzieckiem u rodziców, maz u swoich -
moj nei ma meldunku wogole kiedys jak byl za granica to go miaso wymeldowalo a jakis cas temu dowiedzielismy sie ze nie legalnie to zrobili bo co oni maja do wlasosciowego domu jego ojca. No ale coz moj to taki czlowiek ze wszytsko sam o nic sie nie upomni.
Nie wiem bank mu odmowil potem raze sie staralismy ale tez nici z tego a jeszcze gorzej. No nic zostaje o panstwowe walczyc. Chociaz we wniosku zaznaczylam ze chce mieszkanie do remonu nawet bo u nas jest 500 pustostanow !!!! i chetnie jeden wezme i sama sobie zrobie. Mój budowlaniec - alpinista wiec sam zrobi wszystko -
madalena ja też jestem mega zadowolona ze szkołóy rodzenia, płaciliśmy 300 zł, ale w ogóle nie żałuje tej kaski, oprócz mega fajnych wiadomości na temat porodu, szpitala, dzidziusia wczoraj np mieliśmy wzajemne masaże, faceci nam masowali odcinek lędźwiowo krzyżowy przez 40 min przy miłej muzyczce, my leżałyśmy na piłkach, a potem my facetom robiłyśmy masaż karku, było prze sympatycznie, wszyscy się zrelaksowali,a przy okazji trochę pośmiali, m obiecał mi co drugi dzień taki masażyk, a ja też w końcu wiem jak zrobić masaż odprężający dla faceta
w czw idziemy oglądać szpital i porodówkę a w przyszłym tyg mamy zajęcia pt "gorzkie żale"
haen, MadaLena30, Micia, perelka89, Kitaja, moremi, olcia88 lubią tę wiadomość
-
u nas w szpitalu po porodzie odbywają się takie zajęcia 2 razy w tyg nazywa się to gimnastyka z maluszkiem, można zacząć chodzić po miesiącu od naturalnego a 6 tygodni po cc, trwają one ponad godzinę, przez 30 min jest gimnastyka dla mam z dzieciątkami na rękach, a kolejne 30 min to jest masaż dziecka, różnymi metodami, kamieniami, piórkami itd, już mam w planach jak najszybciej się na to zapisać
haen, Ona_89', Kitaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIzulkaa, nic się nie martw. Tak jak mówią dziewczyny, lepiej żeby podali i w razie W pomoże to dużo dzieciatku.
Aparatka, chory kraj! My też chyba byliśmy w 3 bankach i to jeszcze w zeszłym roku jak nie byliśmy małżeństwem, wiec teraz to już w ogóle będzie ciężko dostaćo matko! Wyrazy współczucia dla Twojej koleżanki
bardzo to smutne i przykre co napisalas
Skarb, cieszę się że już jesteś z namiodpoczywaj zatem
skarb15 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Biedroneczko też się bardzo cieszę :* Leżę kochana leżę tatuś obsługuje nas
Jak się cieszył ze dostał kopniaczki od malutkiejOd następnego tygodnia już pójdzie do roboty.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 12:36
biedroneczka1910, Micia, Kitaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Biedroneczko wzorowo w szpitalu siedział praktycznie cały cały czas, pomaga mi wszystko przynosi:D jak pójdzie do roboty to będziemy musieli coś wymyślić bo za pewne będzie wracal wieczorami.