X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny juz godz Leżę i nie mogę spać. Mam mega problem rodzinny i cały czas o tym myślę, jakiego ruchu bym nie wykonała tracę brata. I tak wymyśliłam , że może udam się do wróżki, błagam nie śmiecie się ale jestem bezradna. Co sądzicie o takim pomyślę ? Zanim wykończe siebie , na okrągło tylko myślę, płacze albo się wkurza.

• Kitaja Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MALA ludzie potrafia byc bezczelni.... Jak tak w ogole mozna....tylko kasa kasa i kasa! Powinni pomyslec,ze macie w drodze dziecko i nie oczekiwac Bog wie czego,to wasza decyzja co chcecie dac temu malenstwo mozna zaproponowac "cos" ale nie sugerowac,ze kasa! Nie po to wybiera sie rodzicow chrzestnych,by ciagle dawali....! Ja dostalam Od sasiadki ktora dwa razy na oczy widzialam,moze czesciej jak jechala samochodem takie piekne rzeczy po synku,ze az mi glupio bylo,i wiem ze zrobila to bezinteresownie wspomniala tylko,ze ma nadzieje ze jak Ule pojdzie do przedszkola to bedzie w mojej grupie(ale to bylo bardziej w formie by jakos zagadac);-) naprawde bylam zszkowana,bo myslalam ze to gburowata sasiadka;-)

Mala_Czarna_89, moremi, Sajgonara, Zorro, Rozmarzona, Micia lubią tę wiadomość

Czekamy na Ciebie coreczko
    d8d0698bd2.png
    Kiry AA
    MTHFR hetero
    PAI-4 homo
    Celiakia
    Słaba morfologia nasienia

5 👼
    1👦 Jaś ♥️

Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cebulka twoja godzina ;) biedna ty ale ja też dziś problem z zaśnięciem.

Kitaja szyjka u mnie w porządku. Tak jak wychodziłam to było lepiej a dziś znowu:/ jutro pogadam z gin co mam robić w takich sytuacjach i w którym momencie jechać do szpitala bo nie chce tam niepotrzebnie leżeć ale nie chce też czegoś przegapić:(

Dziś rocznica ślubu a mi cały dzień smutno:( nic zrobić nie mogę:( nastrój do bani

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Kitaja Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ta cukrzyca to nie ciekawa sprawa....myslam,ze ona zanika zaraz po porodzie...a to cholerstwo moze zostac....MALA POlski rzadzil uwielbia wspierac patologie! I bawic sie w biurokracje i korupcje! PAtologia ma wiecej praw jak nie jeden porzadny obywatel! GALARETKA ile lat ma brat?

d8d0698bd2.png
    Kiry AA
    MTHFR hetero
    PAI-4 homo
    Celiakia

5 👼
    1👦 Jaś ♥️

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kitaja wrote:
    GALARETKA ile lat ma brat?

24 rozum i słowa które ostatnio wypowiada na 4 ;-(

• Ginger84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Galaretka ja uważam że dobra wróżka nie jest zła. Sama się wybierałam jak nie mogłam zajść w ciążę. Ale nie dotarłam. Moje dwie przyjaciółki chodzą wiec maja sprawdzona babeczke.
    A może coś podpowie w sprawie brata..

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Kitaja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GINGER wszystkiego dobrego dla Ciebie i meza:-) Biedula juz tak nie wiele zostalo,czekamy na dobre wiesci Od CIebie ciekawe co Ci lekarz powie!juz nie dlugo bedziemy miec nasze malenstwa na rekach i to nam wynagrodzi te nasze bole,mdlosci,skurcze,wymioty i ip !juz tuz tuz...za tydzien juz w koncu wrzesien ;-)

haen, Micia lubią tę wiadomość

d8d0698bd2.png
    Kiry AA
    MTHFR hetero
    PAI-4 homo
    Celiakia

5 👼
    1👦 Jaś ♥️

• Cebulka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojjjj aż się boję...zobaczymy czy Mała jesteś wróżka...mam nadzieję, że nie...

Synek ur. 8.11.2015
    Córeczka ur. 15.10.2013
  • Kitaja Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Galaretka ja skotzystalam z uslug wrozki po pp jak bylam mialam depresje jej slowa przyniosly mi wiele nadzieji ,osobiscie nie wierze w takie rzeczy,ale wtedy te slowa byly mi potrzebne po czesci sprawdza sie to"co wywrozyla"moge dac Ci namiary?ale dopiero jutro bo pisze z telefonu

d8d0698bd2.png
    Kiry AA
    MTHFR hetero
    PAI-4 homo
    Celiakia

5 👼
    1👦 Jaś ♥️

• Ginger84 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kitaja Dziękuję ;)
    Wiem ze juz nie dużo została ale czuje się taka bezsilna :/ eh zresztą nie ważne mam nadzieję że jutro będzie lepszy dzień;)

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Kitaja Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za 9min kochana bedzie lepszy dzien :-*

Ginger84, Galaretka lubią tę wiadomość

d8d0698bd2.png
    Kiry AA
    MTHFR hetero
    PAI-4 homo
    Celiakia

5 👼
    1👦 Jaś ♥️

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginger , kitaja Dzięki i będę wdzięczna na namiary szczególnie w Warszawie. Co mnie nie zabije to...wiec może będzie warto , a najwyżej będę żałować.

Po tej całej sytuacji mam łzy w oczach jak pomyślę , że urodze synka , dam mu wszystko co najlepsze a on na odchodzę powie mi , że mnie nienawidzi :-( przepraszam za wylewane boli na forum? Ale nie mam ochoty dzielić się ze znajomymi, bo już słyszałam prądy typu miej to w d... a ja tak nie potrafię.

• Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 00:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cebulka wrote:
    Ojjjj aż się boję...zobaczymy czy Mała jesteś wróżka...mam nadzieję, że nie...
    wróżka nie, raczej czarownica. Ostatnio snila mi się 21letnia dziewczyna która znam tylko z widzenia nawet nie na "czesc". Nast dnia okazało się ze... Zmarła we śnie. Aż mnie zmroziło.

Ginger ja od kilku miesięcy cię podziwiam ze nie wyjesz z niemocy. Bol bólem można przeżyć jeśli jest chwilowy. Ale gdy jest cały czas to się juz fizycznie nie ma na to siły

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 00:04

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • Kitaja Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 00:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez Ciebie podziwiam Ginger,jak pare razy mialam skurcze pomyslalam wtedy o Tobie,ze Ty biedna caly czas tak masz plus jeszcze bole:-/ bol bolem,ale ten strach czy napewno wszystko dobrze,czy szyjka sie nie skraca.... Juz tak nie wiele zostalo! Ja sie boje,bo ciagle mam nawracajaca drozdzyce tu maja lajtowe podejscie do tego"wietrzna sobie pipoche" boje sie ze kaza mi rodzic sn po mimo infekcji i zaraze tym malego :-(:-(

d8d0698bd2.png
    Kiry AA
    MTHFR hetero
    PAI-4 homo
    Celiakia

5 👼
    1👦 Jaś ♥️

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 00:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginger wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy (już wczorajszej) :-*

Mała, nie Strasz nas po nocy takimi opowieściami, bo ja straszek jestem :-)

Galaretka Tule Cię mocno!

Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość

• Kitaja Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 00:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc mamuski moze uda mi sie zasnac i tego tez wam zycze! mala wysnij dla listopadowek same szczesliwe dotrawnie do konca pazdziernika i by nasze dzieciaczki urodzily sie zdrowe <3 spokojnych snow mamuski

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 00:15

Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość

d8d0698bd2.png
    Kiry AA
    MTHFR hetero
    PAI-4 homo
    Celiakia

5 👼
    1👦 Jaś ♥️

• natali101 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 00:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała już pisałam jak upomnialam się o kombinezon. Jedyna rzecz, którą pozyczylam i zaznaczyłam, że do zwrotu. Jedyne 100 zł mam zapłacić. Teraz nic nie oddam, choćby miało zgnic w piwnicy.

Wszystko kupuję od podstaw.

xnw490bvv7oz0z3a.png
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 00:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100zl za używany kombinezon? Juz pomijam ze twój..
    Natali podasz jutro przepis na muffinki waniliowe z jagodami? :D tak mnie teraz naszło...

A u mnie szyjka się odzywa, pięknie... Ale to ewidentny nacisk mojej corci, mam wrażenie ze gmera raczka przy tym wyjściu :P

Pisałam wam ze pazdziernikowa mama zaczęła rodzic- udało się wyciszyć :) ale ona biedna juz 2 miesiące leży w szpitalu bez wód płodowych fajny stres. I juz któryś raz akcja porodowa się zaczynala

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 00:28

natali101 lubi tę wiadomość

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 00:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natali, no to już jest chamstwo! Ale co Ty na to jej odpowiedziałas? Może ta dziewczyna tak powiedziała, bo zapomniała że to od Ciebie dostała...? No mieści mi się to w głowie :-\

Dobranoc Kitaja :-)

natali101 lubi tę wiadomość

• Ginger84 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 00:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała uwierz mi ze czasem wyje.. ogólnie przez to wszystko zrobilam się bardzo wrażliwa i płaczliwa mój mąż juz chyba ma mnie dość bo co powie lub zrobi to ja w płacz a zawsze silna babka byłam. Mam nadzieje ze to hormony i ze przejdzie po porodzie bo nie podoba mi się to!
    Wcześniej jeszcze ogarnialam jakieś tematy typu obiad, proste szybkie ciasta a teraz już kompletnie nic. Od wczoraj kombinuje jak ja zorganizuje zaprowadzanie i odbieranie Patryka ze szkoły jak mojego nie będzie:(

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
‹‹ 1110 1111 1112 1113 1114 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ