Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny juz godz Leżę i nie mogę spać. Mam mega problem rodzinny i cały czas o tym myślę, jakiego ruchu bym nie wykonała tracę brata. I tak wymyśliłam , że może udam się do wróżki, błagam nie śmiecie się ale jestem bezradna. Co sądzicie o takim pomyślę ? Zanim wykończe siebie , na okrągło tylko myślę, płacze albo się wkurza.
-
MALA ludzie potrafia byc bezczelni.... Jak tak w ogole mozna....tylko kasa kasa i kasa! Powinni pomyslec,ze macie w drodze dziecko i nie oczekiwac Bog wie czego,to wasza decyzja co chcecie dac temu malenstwo mozna zaproponowac "cos" ale nie sugerowac,ze kasa! Nie po to wybiera sie rodzicow chrzestnych,by ciagle dawali....! Ja dostalam Od sasiadki ktora dwa razy na oczy widzialam,moze czesciej jak jechala samochodem takie piekne rzeczy po synku,ze az mi glupio bylo,i wiem ze zrobila to bezinteresownie wspomniala tylko,ze ma nadzieje ze jak Ule pojdzie do przedszkola to bedzie w mojej grupie(ale to bylo bardziej w formie by jakos zagadac)
naprawde bylam zszkowana,bo myslalam ze to gburowata sasiadka;-)
Mala_Czarna_89, moremi, Sajgonara, Zorro, Rozmarzona, Micia lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Cebulka twoja godzina
biedna ty ale ja też dziś problem z zaśnięciem.
Kitaja szyjka u mnie w porządku. Tak jak wychodziłam to było lepiej a dziś znowu:/ jutro pogadam z gin co mam robić w takich sytuacjach i w którym momencie jechać do szpitala bo nie chce tam niepotrzebnie leżeć ale nie chce też czegoś przegapić
Dziś rocznica ślubu a mi cały dzień smutno:( nic zrobić nie mogęnastrój do bani
-
To ta cukrzyca to nie ciekawa sprawa....myslam,ze ona zanika zaraz po porodzie...a to cholerstwo moze zostac....MALA POlski rzadzil uwielbia wspierac patologie! I bawic sie w biurokracje i korupcje! PAtologia ma wiecej praw jak nie jeden porzadny obywatel! GALARETKA ile lat ma brat?Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
nick nieaktualny
-
GINGER wszystkiego dobrego dla Ciebie i meza:-) Biedula juz tak nie wiele zostalo,czekamy na dobre wiesci Od CIebie ciekawe co Ci lekarz powie!juz nie dlugo bedziemy miec nasze malenstwa na rekach i to nam wynagrodzi te nasze bole,mdlosci,skurcze,wymioty i ip !juz tuz tuz...za tydzien juz w koncu wrzesien
haen, Micia lubią tę wiadomość
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Galaretka ja skotzystalam z uslug wrozki po pp jak bylam mialam depresje jej slowa przyniosly mi wiele nadzieji ,osobiscie nie wierze w takie rzeczy,ale wtedy te slowa byly mi potrzebne po czesci sprawdza sie to"co wywrozyla"moge dac Ci namiary?ale dopiero jutro bo pisze z telefonuCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
nick nieaktualnyGinger , kitaja Dzięki i będę wdzięczna na namiary szczególnie w Warszawie. Co mnie nie zabije to...wiec może będzie warto , a najwyżej będę żałować.
Po tej całej sytuacji mam łzy w oczach jak pomyślę , że urodze synka , dam mu wszystko co najlepsze a on na odchodzę powie mi , że mnie nienawidziprzepraszam za wylewane boli na forum? Ale nie mam ochoty dzielić się ze znajomymi, bo już słyszałam prądy typu miej to w d... a ja tak nie potrafię.
-
Cebulka wrote:Ojjjj aż się boję...zobaczymy czy Mała jesteś wróżka...mam nadzieję, że nie...
Ginger ja od kilku miesięcy cię podziwiam ze nie wyjesz z niemocy. Bol bólem można przeżyć jeśli jest chwilowy. Ale gdy jest cały czas to się juz fizycznie nie ma na to siły
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 00:04
-
Ja tez Ciebie podziwiam Ginger,jak pare razy mialam skurcze pomyslalam wtedy o Tobie,ze Ty biedna caly czas tak masz plus jeszcze bole:-/ bol bolem,ale ten strach czy napewno wszystko dobrze,czy szyjka sie nie skraca.... Juz tak nie wiele zostalo! Ja sie boje,bo ciagle mam nawracajaca drozdzyce tu maja lajtowe podejscie do tego"wietrzna sobie pipoche" boje sie ze kaza mi rodzic sn po mimo infekcji i zaraze tym malegoCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
nick nieaktualny
-
Dobranoc mamuski moze uda mi sie zasnac i tego tez wam zycze! mala wysnij dla listopadowek same szczesliwe dotrawnie do konca pazdziernika i by nasze dzieciaczki urodzily sie zdrowe
spokojnych snow mamuski
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 00:15
Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
100zl za używany kombinezon? Juz pomijam ze twój..
Natali podasz jutro przepis na muffinki waniliowe z jagodami?tak mnie teraz naszło...
A u mnie szyjka się odzywa, pięknie... Ale to ewidentny nacisk mojej corci, mam wrażenie ze gmera raczka przy tym wyjściu
Pisałam wam ze pazdziernikowa mama zaczęła rodzic- udało się wyciszyćale ona biedna juz 2 miesiące leży w szpitalu bez wód płodowych fajny stres. I juz któryś raz akcja porodowa się zaczynala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 00:28
natali101 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mała uwierz mi ze czasem wyje.. ogólnie przez to wszystko zrobilam się bardzo wrażliwa i płaczliwa mój mąż juz chyba ma mnie dość bo co powie lub zrobi to ja w płacz a zawsze silna babka byłam. Mam nadzieje ze to hormony i ze przejdzie po porodzie bo nie podoba mi się to!
Wcześniej jeszcze ogarnialam jakieś tematy typu obiad, proste szybkie ciasta a teraz już kompletnie nic. Od wczoraj kombinuje jak ja zorganizuje zaprowadzanie i odbieranie Patryka ze szkoły jak mojego nie będzie:(