Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Shibuya wrote:Jestem już w domu i za 2 godziny jadę na kolejne pobranie. Powiem Wam że glukoza z cytryną to była pyszna
za to teraz leżę bo mi niedobrze trochę
Puscili Cie do domu? Generalnie powinno sie siedziec na tylkuprzez bite 2 h i w ogole nie ruszac, bo sie zbija cukier ruchem
Edit: a pobranie po 1h?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 08:50
Zorro, Micia lubią tę wiadomość
-
Shibuya wrote:Jestem już w domu i za 2 godziny jadę na kolejne pobranie. Powiem Wam że glukoza z cytryną to była pyszna
za to teraz leżę bo mi niedobrze trochę
izulkaa lubi tę wiadomość
-
Część dziewczynki ją będę sprzątaczka kuchni dziś i myślę czy nie robić porządków w ubraniach bo jesień się zbliza
dziś mąż mój przyjeżdża z delegacji bo jutro jedziemy do Krynicy Zdrój odpocząć
) jeszcze obiadek trzeba zrobić mam 5 dni aż wolnego
perelka89 lubi tę wiadomość
-
Dzien doberek
Ginger Kochana, cieszy mnie Twoje dzisiejsze pozytywne nastawienie choc swoje bolesci Biedna przechodzisz.
Mam nadzieje,ze Maz bedzie grzeczny na kawalerskim
Kitaja, tak to jest z ludzmi,ze tylko by brali nie patrzac na to,ze teraz Tobie by moglo sie cos przydac i byloby Ci milo gdybys dostala jakis drobiazg dla Maluszka.
Modliszka, coraz gorzej w nocy spac co?
Latwo sie teraz zbudzic,a jeszcze gorzej usnac szczegolnie z rana.
Mysle,ze nasze organizmy zaczynaja sie przestawiac na tryb dzidziusiowy
Jestes juz z nami -
Izulka tydzień temu ważył 1,5 kg. Właśnie musze zapytać o ten fenetrol. Mój gin jedzie teraz na urlop i trochę go nie będzie więc znowu się będę stresować ze nie jest dostępny.
Nie dziwię się że sobie popłakałas bo sama sobie płacze ileż można wytrzymać tego bólu.
Ja dziś wstałam z pozytywnym nastawieniem ale chyba dupa z tego. Zaczęły się bóle krzyżowe do tego brzuch skurcze nie mam sił. Lekarze utrzymują ze nic się nie dzieje. Staram się tego trzymać w końcu od początku miałam te bóle. Już sama nie wiem co myśleć. -
Utne se cycki, slowo daje. Od kilku dni plecy mnie bola na odcinku piersiowym, w nocy troche odpuscilo, musialam szybko odkurzyc i znowu...
Przed ciaza jak cwiczylam, to byly mniejsze i miesnie je trzymaly, a teraz sa duze i nie ma co ich trzymac. Eh -
Ginger ale to co ja mam to tylko w kroplówce teraz jest. Bylo wczesniej w tabl ale unia zakazała
No zapytaj , moze ci to pomoże. Chociaz strasznie wolno schodzi bo 1 kroplowka 24 godz min,bo jak szybciej to serce sie trzepie u ręce..
Wiem,co czujesz bo niby dobrze a jednak cos sie dzieje... U mnie tez nikt mi nie powiedzial od czego te skurcze.. -
hej mamusie, widzę, że noce miałyście w miarę przespane, jak prócz tego, że musiałam wstawać siku to się wyspałam, dziś mykam z koleżankami do kina na kino kobiet, może coś wygram fiu, fiu
Ginger olej jakieś desery czy ciasta, niech mąż kupi w cukierni, a ty się kochana nie przemęczaj, tylko odpoczywaj, odpoczniesz sobie za wszystkie czasy, pomyśl, że od listopada choćbyś chciała poleżeć to może być różniedobrze, że starasz się jakoś motywować, chyba najgorzej jest się położyć i płakać, choć czasami też trzeba, więc żal się ile chcesz i niczym nie przejmuj
-
Shibuya mnie puściła do domu po glukozie ale tylko dlatego ze to moja klientka i ze ja bym nie wysiedziala a ze był ze mną mąż to się zgodziła żebym leżała w domu tak to u nas nie puszczają do domu.
Anet ja wiem nie ma ciśnienia żebym to robiła ale po prostu miałam ochotę coś zrobić ale wiem wiem zakaz to zakaz.
-
Wychodze do domu
Juppi
Czekam na wypis ale obiad zalicze jeszcze szpitalny. Niunia też się cieszy, że wraca do domku bo daje słodkie kopniaczki.haen, Sajgonara, Ginger84, anet, szczesciara25, Nymeria, izulkaa, perelka89, Rozmarzona, Kitaja, Mala_Czarna_89, Micia, Molcia, moodliszka, natali101, MW26, Cebulka, Shibuya, MadaLena30, agulla03 lubią tę wiadomość
-
no niestety, ja też czasami żałuje, że nie da się czegoś na zapas dokonać, ale co zrobić takie życie
jakbym mieszkała bliżej to chętnie bym ci torta upiekła
uwielbiam się tak bawić w kuchni, a m nie ma obecnie, wraca za dwa dni, a dla siebie nie będe piekła bo już dość przytyłam, a jeszcze basen mi zamknęli na 2 tyg, bo jest generalne czyszczenie
-
mi tez gukoza z wycisnieta cytryna smakowala, nie bylo tak zle jak niektorzy straszyli
))
-
Aga super wiesci;)
Ile malutka waży? To teraz spokojnie czekamy do października/listopada;)
Anet tort mówisz;) chyba faktycznie wstąpie po drodze do cukierni;)
Edit. Aga teraz doczytałam ile waży niunia;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 10:02
-
Moi właśnie pojechali do Zatoru do Energylandii. Miałam jechać z nimi, ale stwierdziłam, że bez sensu płacić za wstęp, skoro i tak nie skorzystam z rollercoasterów, a pewnie męczyłabym się chodząc cały dzień. I jeszcze szczeniakowi trzeba by opiekę zorganizować. Więc się wycwaniłam i mam zamiar się dziś byczyć
Aga super wieści
Skarb jak się czujesz?perelka89 lubi tę wiadomość