Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Aparatka, swietne wiesci,ze z coreczki zachowaniem jest juz lepiej
Co do reki to moze bardziej sie oszczedzaj i mniej robotek recznych?
Pewnie ja przeforsowalas za bardzo.
Hm jesli chodzi o poronienie to nikomu bym tego nie zyczyla..
Jaka zla osoba by nie byla to jakos bym nie miala serca bo w koncu to utrata najwiekszego Skarbu
Kazdemu sie to moze zdarzyc i ja takiego nieszczescia sobie nie wyobrazam bo mnie tym na poczatku straszyli.
Miejmy tylko nadzieje,ze nabierze rozsadku i zacznie Ciebie lepiej traktowac.
Modliszka, tez coraz bardziej sobie zaczynam to uswiadamiac i troszke mnie to przeraza,ale i tym samym ekscytuje
Kitaja, a to wiedzma jedna!
Olac takich ludzi i najlepiej zerwac kontakty bo na zdrowa znajomosc to nie wrozy
Ciesz sie Kochana swoim szczesciem ;*
Mala, tez miewam bole w dole,ale to jak mala sie tak nisko ulozy.
Tez wtedy panikuje bo ani lezec czy siedziec i nie wiem wtedy czy to ma tak byc.
Poprostu im Szkrab wiekszy tym wiecej doznan
Chwila, czyli podklady,ktore zamowilam na allegro to sa na wyro,a nie takie wielkie podpaski?
Kurcze musze zobaczyc bo wychodzi na to,ze zielona jeszcze jestem i nie zdawalam sobie sprawy,ze podklady na wyro tez trzeba miec.
Ja zamowilam z listy,ktora kiedys Mala wklejala od lupilu i nie zastanawialam sie hihi
Ale to chyba podpachy takie duze byly z tego co pamietam, no nic pozniej zobaczeJestes juz z nami -
Rozmarzona ja też zawsze współczulam takim osobą bo wiem co to za przeżycie jest ale jej nie potrafie wrecz cieszy mnie to że i jej się to przytrafiło. Ale ja sie nawet juz nie dziwie mojej reakcji za duzo złego mi zrobiła przez te lata. Zreszta dzwoniła do niego jakaś taka wesoła więc chyba nawet jej to nie ruszyło.
-
Oddałam tej dziewczynie praktycznie wszystko po Nati. Pomagalam finansowo. Dając kombinezon zaznaczyłam,że do zwrotu. Tylko ta jedna konkretna rzecz. No cóż ja nie zbiednieje,a ona nie wzbogaci się. Jedynie straciłam przyjaciółkę. A ona darmowe ubrania itp.
Mała przepis
110 ml oleju
2 jajka
1/2 szklanki cukru
Szklanka mąki
1 łyżeczka proszku do pieczenia ( płaska)
110 ml mleka
Do smaku
3 łyżki kakao
Zapach waniliowy
Sok z cytryny, skórka cytryny
Owoce
Przygotowanie
Olej i cukier wymieszać. Dodać jajka i ucierać. Wsypać mąkę,proszek,mleko i wymieszać.tu opcja do smaku - jak waniliowe to dodać zapach waniliowy lub ziarna z laski wanilii,jak czekoladowe- to kakao. Wymieszać. Wyłożyć papilotki i nakładać masę - 1łyżeczke, na to owoce i ponownie masę -1 łyżeczka.
Wstawić do rozgrzanego piekarnika 180 st i piec ok 15 min ( do tzw suchego patyczka).
Smacznego
1łyżka,łyżeczka przy nakladaniu masy do papilotek, to tak orientacyjnie.
Zamiast oleju można dac masło - jednak musi być miękkie i trzeba je utrzeć. Przy oleju nie są suche. Dobre są czekoladowe z wiśnia lub powidłami
Przepis wyjściowy do muffinek.Mala_Czarna_89, perelka89, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Dziękuję kochana, zapisane
Natali a orientowałaś się czy już jest ten kolor adamexa który miał wrócić w sierpniu?
Rozmarzona, dobrze mówisz o tych podkładach! Aż rozerwałam paczkę, bo myślałam, że to te duże podkłady na łóżko kupiłam ,a to jednak są te podpachy ogromnenatali101, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
Szczęściara czy ty przypadkiem masz urlop?
Przyszli panowie z administracji. Pukali kilka razy, a dzwonili 4. No kurde, jak nie otwieram to wypad! Obudzili mnie i psa, dziękuję. I dostali zjebkipowiedziałam, że obudzili mi wszystkie dzieci (to nic, że jedno w brzuchu, a drugie sierściate
).
I grzeszę sobie, zamówiłam wielkiego hamburgeramoodliszka, perelka89, Kitaja, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
I ja trochę sprzątam , ale powoli bez stresu.
Mąż obiecał, że w weekend umyje okna
I powoli zaczyna robić miejsce na kącik dla małej, chyba się przestraszył ,że może pojawić się wcześniej niż na początku listopada. I we wrześniu mały remoncik zapowiedział
Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mała właśnie byłam odebrać upominek od chicco i weszliśmy do hurtowni. Zakochałam się w tym Adamexie i kolorze. Tak wrócił, jeśli mowa o tym jasnym szarym. Wygląda jak taki srebrny. Cudo. Z fotelikiem maxi cosi 1998 zł, a z fotelikiem kidy 2050 i bierzemy z kidy na początku października.
Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
Pięknie
ciekawe czy wszędzie "wszedł" ten kolor. Najtaniej było na allegro gdzieś ze wschodu Polski. Ja chcę sobie w sklepie zobaczyć i taniej ściągnąć z allegro, męża nastawiłam na 2000zł. Myślałam własnie o maxi cosi, trzeba adaptery kupić, żeby fotelik wpiąć do wózka?
-
Mikado oj chciałabym. Bo jeśli nie, to nie wiem, czy chcę płacić dodatkowo za adaptery nie wiedząc czy się przydadzą.
Mam piętki jak pupcia niemowlaka, ale na paznokcie u stóp to się chyba gdzieś umówię, bo nie sięgam..
CO do przewijaka (tego podstawowego na łóżeczko): na allegro stoją za ok 35zł, a w auchanie wczoraj oglądałam- ponad 60złubranka też lepsze w tesco niż w auchanie. I tańsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 15:33
-
Mala, no wlasnie i badz tu czlowieku madry hihi
To bysmy byly zaskoczone w szpitalu.
A ja znowu nabralam ochoty na nalesniki z bita smietana i czeko tubka to Maz poszedl do innego sklepu i wrocil bez czeko tuby ;/
Ale mialam nos na kwinte i pelen foch bo przeciez to juz nie to samo bez.
Nie pogardzilam jednak i zjadlam dwa nalesniory i zaatakowalam jeszcze 4 kanapki z serkiem zoltym i pomidorkiem
Reacja mojego bezcenna "nie gadaj,ze dasz rade jeszcze to po nalesnikach zmiescic.Oliwka Ty glodomorku"
hihi coraz ciekawszy ten apetyt sie robi
Ps. Najlepsze,ze minela tylko chwila,a ja juz mam miejsce na kawe i cos slodkiego, przeraza mnie toMala_Czarna_89, perelka89, Kitaja lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami