Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny dopiero Was nadrobiłam, widzę, że troszkę Was cierpi na bezsenność u mnie pierwsza taka noc. Kopniaki Przemcia nie dały mi spać, pół nocy się wiercił uderzał w żołądek żebra, pęcherz i wszystko po drodze
, plecy bolały okropnie. A rano szłam do laboratorium ledwo żywa. Na szczęście teraz spokojniej ale to wszystko i tak pikuś.
Miłego dnia życzę dziewczyny.
Ginger udanej wizyty.
Aga super wieści nie ma jak domeczekWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 10:53
Rozmarzona lubi tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Dziewczyny już któraś łóżeczko zamówiła, może polecicie jakieś namiary z allegro?
Bo zdjęcia zdjęciami, a jak któraś już ma to by powiedziała jak jakościowo dane łóżeczko się ma.perelka89 lubi tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Perelka ja nawet nie chcialabym Od niej dostac wozka,co tylko pozyczyc jak bede w Polsce na pare dni! Jak bedziemy jechac samochodem to wezme swoj wozek,a jak samolotem to nie dam rady ! A jeszcze jak sie dowiedziala jaki wozek kupilismy to mowi do mojego meza:" te wozki sa beznadziejne,bo gondoli nie mozna zlozyc,mina mojego meza na jej slowa byla bezcenna,skomentowal to tak kupilem taki wozek by mi i Adzie sie podobal,a nie Tobie !
Mala_Czarna_89, perelka89, Sajgonara, Rozmarzona lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Kitaja, ludzie są beznadziejni
Czasem to się zastanawiam czy z czystej zazdrości pewnych rzeczy nie mówią. Rozumiem wyrazić swoje zdanie (jak ktoś chce je znać),bo np waha się przy wyborze. Ale jak już coś się kupiło, ma i się z tego cieszy to takim osobom chyba zalezy jedynie na popsuciu naszego dobrego nastroju
haen, Kitaja, MadaLena30 lubią tę wiadomość
Synuś
-
Rozmarzona, oj tak, coraz gorzej się śpi
gdy w nocy obudziła mnie zgaga, było po pierwszej i poszłam sobie do kuchni mleka nalać, które dla mnie jest zbawienne. No i leję sobie tak tego mleka i nagle uświadomiłam sobie, że już niedługo o tej porze takie nocne wstawanie będzie normalką
na początku trochę mnie zmroziło, ale po chwili sama się do siebie uśmiechnęłam
Rozmarzona, Galaretka lubią tę wiadomość
-
dziewczyny doswiadczone pytanie higieniczne:
po porodzie zaklada sie podklad poporodowy i na tym sie siedzi, a jak sie chce przejsc, to wtedy na pupe majtki siatkowe?
http://sklep.pollenaewa.com.pl/chusteczki-i-podklady-higieniczne/322-podklady-poporodowe-bella-mamma-10-szt.html
Czy jakies wieksze podpaski?
Jak to jest w praktyce? (chce miec jakies wyobrazenie zanim sie dowiem na sr)
-
Haen powiem ci że jeszcze nie kupiłam (a myślałam że kupiłam
), bella bodajże ma takie. One są długie i grube, takie jak kiedyś były
Ale ja wolałam założyć swoje majtki (zamiast siateczkowych) i zwykłą podpaskę, ewentualnie taką na noc i częściej zmieniać, bo inaczej wszystko leciało mi z tyłka i czułam się jak w pampersie -
Dziewczyny, macie czasem tak, że maluch kopnie jakby w to miejsce, z którego będzie wychodzić, tzn w szyjkę?- moja lubi tak się przeciągnąć, czuję się wtedy, jakby zaraz ten cały czop miał puścić, wody chlustnąć i jeszcze boli
JUż się zdążyłam przyzwyczaić, ale na początku za każdym razem była panika
-
Mala ja od niedawna tez to czuje na poczatku bardzo sie wystraszylam,ale chyba to normalne ,mi jeszcze dokucza bol krocza czuje takie rozciaganie,wszystko tam sie szykuje do porodu
Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
hej hej moje słoneczka kochane:)
Ręka mnie dalej cholernie boli i chyba dzisiaj podjade do lekarza z nią. Mam narazie przywiazana bandarzem do tłowia bo tylko tak mnie nei boli.
Wygladam komicznie:P:P:P
Wczoraj z tego bólu połozylam sie i odpadlam i spalam do 22. Wstalam przerazona a mój tylko spij dalej dzieciaki śpią już. Nie pamiętam kiedy tak spałam w dzień. No ale o 1 w nocy pobudka bo coś naszej Lence odwaliło i zaczeła sie drzec w niebogłosy i tak do 4. Kolki nei miała grączki tez nie podejzewamy że zęby znowu dają jej popalić.
Jeśli chodzi o Oliwke to uspokoiła się po tym klapsie od mojego. Chyba zrozumiała że to już nie jest zabawne i odpuściła nam.
Kitaja zabiła bym za taki tekst ale niestety ludzie sa bardzo ale to bardzo zawistni jak widzą że komuś się lepiej powodzi. Znam to z własnego doświadczenia:(
Ktoraś pisała ze kolezanka chciala 100 za jej kombinezon to ja mam podobnie porozdawalam rzeczy po Lenie i tez zapytalam sie kolezanki czy dalej z nich kozysta wiecie co uslyszalam "wiesz juz obiecalam je kolezance ale ona moze Ci je odsprzeda potem"
Spojzalam na nia i powiedzialam "nie licz na to ze jeszcze cos dostaniesz"
WOgole wczoraj dzwonila mojego siostra ze poronila wiecie co jestem mega wredna ale ciesze sie z tego że jej sie też to przytrafiło. Pamietam jak mi wyrzucala ze jestem zła matka i ze ciazy nei potrafie donosci (poronilam 2 razy). Wogole za wszystko co mi zrobila nie wspolczuje jej ani troszke. -
Witam się! Właśnie Was poczytalam a od wczoraj trochę tego było .
U mnie noc raczej spokojna tylko bo chwilę sprawdzałam czy mała się rusza i kołysałam brzuch , bo ona spała. Jak porusze brzuchem to ona daje znać że jest ok.
Nie wytrzymam chyba do wtorku do kolejnego badania ktg , ale sobie tłumaczę , że tętno spadło jak lekko zmieniłam pozycję . Oby tak było.
Teraz muszę się skupić na okiełznaniu poziomu cukru -
Ja wam powiem ,ze 2 tygodnie przed pierwszym porodem czulam skurcze w szyjce (malo bolesne) i dlatego jestem wyczulona na nacisk w tym miejscu. ale teraz juz wiem ze to kopniaki malej wiec luz
w kazdym razie wtedy zawsze byly skurcze po serduszkowaniu a moj maz jakis anty ostatnio sie zrobil
w ciagu calego tygodnia tylko raz probowal mnie dorwac. pytalam go o to i twierdzi ze oczywiscie nic zlego sie nie dzieje tylko czuje sie od kilku dni jak wyplute toffi ale nie podoba mi sie to.
widzialyscie ze u wrzesniowek juz 10 mam rozpakowanych? -
Ale ten czas leci!
Co do pozyczanych ubranek ja też dostałam torbę al z zaznaczeniem ze do zwrotu i nie mam zamiaru mówić później ze mogę je odsprzedac.. kurczę to trzeba wstydu nie mieć po 1. Żeby obiecać komuś cudze rzeczy a po 2. Żądać za zwrot pieniędzy.. To raczej osoba która pożycza powinna się liczyć z tym że może trafić tak ze ktoś za zniszczone rzeczy zarzada kasy..