Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Aj bo nie lubię się tak użalac nad sobą. No właśnie i to w dodatku cały czas na plecach tylko bo na boku od razu bardzo boli brzuch i są skurcze nawet w szpitalu się dziwili bo zazwyczaj to na plecach jest gorzej.
Do szkoły nie mamy daleko ok 10 min drogi ale ja niestety nawet tyle nie jestem w stanie przejść. Zostaje samochód jakoś to trzeba ogarnąć
Mała to mnie właśnie podnosi na duchu ze Marcel rośnie zdrowo i ze mam dwóch wspaniałych synów;) -
Kurcze kilka nocy przespalam super wiec teraz się szykuje bezsenny tydzień
Mój jutro idzie na kawalerskie.. mam nadzieje ze będzie grzeczny i ze zdaje sobie sprawę ze najmniejszy stres jest teraz dla mnie nie wskazany. Obiecał ze wróci o rozsądnej godz zobaczymy czy dotrzyma słowa.. -
Dzien dobry
my juz pospalismy,o 5tej do toalety a teraz meczarnia z zasnieciem z bok na bok ..... Chyba sie Od was uzaleznilam,bo kto to widzial by tak wczesnie zagladac tutaj...
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Dzień dobry
Kitaja mam nadzieję że udało się zasnąćja to zawsze wstaje odprawie męża do pracy zjem coś i idę dalej spać
Gigner wiem że łatwo mówić ale nie denerwuj się każdy ma prawo do kryzysu a tym bardziej w burzy hormonalnej. Dacie radę z Patrykiem.
Mała aż mnie z ramą zmrozilo jak napisałaś o tym śnie :p -
Witam się z rana! Ginger trzymaj się. dasz radę! teraz to już z górki. Ja to w ogóle podziwiam dziewczyny, które mają już dzieciaki, i muszą ogarnąć wszystko. Ja ledwo daje rade, nic mi się nie chce, jak zaczynam coś robić to zaraz gorzej się czuje i boli mnie wszystko. Z resztą najlepiej czuje się rano. Nic nie boli nie ciągnie a wystarczy że zakupy zrobię, ogarnę mieszkanie i zaraz jest gorzej.
Co do ciuszków to mnie kupowanie strasznie cieszy, i to co mam jak mała wyrośnie chętnie komuś oddam nawet za darmo. My juz nie planujemy dzieci więc szkoda żeby się komuś nie przydało. Gdybym jednak pożyczyła komuś coś i potem potrzebowała a ten ktoś zażądał zapłaty jeszcze, to chyba bym sobie awantury nie podarowała. -
Moja dzisiejsza noc była straszna. Jak nie siku, to katar, jak nie katar, to zgaga, jak nie zgaga, to brak wygodnej pozycji, jak nie brak wygodniej pozycji, to znów siku i tak w kółko... Choć jak myślę Ginger Kochana o Tobie, to stwierdzam, że i tak mam zajebiście
biedna Ty... Podziwiam Cię za to, jaka jesteś dzielna.
-
Dzień dobry kochane;)
Staram się od rana nakręcić pozytywnym nastrojem;)
Słoneczko u nas świeci. Załączylam kolejna partie prania dla maluszka.
Na 11.30 mam wizytę Patrys jedzie z nami bo potem szkoła to może juz być ciężko żeby jechał a on uwielbia te wizyty bo brat zawsze mu macha rączka. Macha tylko wtedy jak jest Patryk się śmiejemy ze juz punkty zbiera u starszego brata;)
Obiad mam zrobiony z wczoraj kotleciki mielone buraczki ziemniaczki.
Dziś mam ochotę żeby coś zrobić np ciasto czy jakiś deser ale wiem ze nie mogębo nawet krótkie stanie kończy się jak się kończy wiec musze odpuścić.
-
Co do oddawania to ja zatrzymałam ciuszki po Patryku bo wiedziałam że chce drugie dziecko poza tym wśród bliskich koleżanek kuzynek nie miałam komu. Teraz się u nas urodziło trochę chłopaków wiec to ja korzystam ale nigdy bym nie pomyślała żeby nie oddać tych ciuszków.
Natali ja bym odpowiednio skomentowała zachowanie koleżanki brak słów normalnie.
ogarnęłam zamówienie na Gemini i z takich rzeczy jeszcze osłonki i pampersy mi zostaną ale to w Auchan kupię.
Zdecydowałam się na ten termometr co shibuya Geratherm non contact poczytalam opinie i jest ok.
-
Ginger84 wrote:Izulka pytanie mam odnośnie twoich skurczy. Ile ich masz mniej więcej i czy są bolesne? Zastanawiam się ze u ciebie reagują od razu i chcą podawać sterydy a u mnie nic:/ i jaka masz szyjkę?
Bo u mnie niby nic nie wskazuje żebym wcześniej się coś działo ale dziś juz częstotliwość skurczy zwiększyła się z 2 do 4/5 na godzinę. Jutro mam wizytę to zapytam co i jak. Nie chce panikować ale wykończy mnie to.
Ja dzisiaj mam tak 5 na godzinę mimo kroplówki...szyjka niby zamknieta i ma 3,5 ale 2 tyg temu byla dluzsza..
U ciebie pomoglo jak bylas pod kroplówka? Bo rozumiem ze cos ci dali.. -
Ja miałam Kroplowke tylko jak przyszłam do szpitala z magnezem. Bóle się wyciszyly ale skurcze zostały. A teraz bóle znów wróciły
i coś mi się wydaje ze do końca będzie tylko gorzej:/
To ja mam krótsza szyjkę 3 tyg temu miałam 32mm zobaczymy ile dzisiaj będzie. -
Hej, obudziłam się w dobrym nastroju,bo dziś zaczynam 32tc
Współczuję Wam,ze macie problemy ze snem. Czasem budzę się w nocy,ale to dosłownie góra pól godzinki i śpię z powrotem.
Jutro mam wizytę, odbiór wyników badań krwi i już nie mogę się doczekać.
Z tymi ciuszkami to po prostu chamstwo, nie da się tego inaczej nazwaćPowiem Wam,ze ja to w ogóle nie lubię nic od nikogo pożyczać, bo dbam wtedy jeszcze bardziej niż o swoje (zeby nie zgubić,nie zniszczyć, nie poplamić). Dziwi mnie takie beztroskie zachowanie ludzi...
Ja juz pożyczam książki tylko w najbliższej rodzinie,bo wiem,ze oddadzą naprawdę to co pożyczyli,a nie stare szmaty nadające się tylko na makulaturę.
Galaretka, ja bylam u wróżki raz w zyciu. Szczerze? W masę rzeczy trafiła,ale po czasie zaczęłam się zastanawiać czy ona czasem nie była tylko dobrym psychologiemMoja przyjaciółka byla od niej uzależniona, bo byla nieszczęśliwie zakochana (koleś ja bardzo wykorzystywał i liczył na luźny związek,a ona chciała duuuzo więcej). No i ona traktowała te wróżkę jak receptę na swoje problemy (często słyszała "juz niebawem spotkasz tego właściwego") i chyba to jej dawało siłę do działania.
Wstaję się ogarnąć i zjeść śniadanie,bo w kuchni czekają na mnie świeżo ukiszone ogórkiMniaaaam
perelka89, Micia, Molcia lubią tę wiadomość
Synuś