Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeśli chodzi o pupę to jeśli nie ma potrzeby to uważam że nie koniecznie trzeba smarować. A sudocrem ma w zawartości jakiś antybiotyk wiec jeśli naprawdę nic się z pupa nie robi odparzenia to po co smarować tym dziecko. Jeśli już coś się zaczyna dziać to owszem sudocrem jest dobry.
haen lubi tę wiadomość
-
Mikado kiedy pies się sprzeciwia (gryzie, drapie, warczy) to zapinany go na smycz i musi siedzieć w przedpokoju kilka minut. Wiem ze to maluch ale niestety przy tej rasie chcemy uczyć go ze niektórych rzeczy nie wolno od małego. Na szczęście uwielbia się uczyć i mając go 3 tygodnie mamy opanowane siad, chodź, hop, zostaw. I chodzenie na smyczy i reakcje na swoje imie.
A mpj dalej walczy z oknamiżal mi się go zrobiło i wieszam firanki
mikado lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMW26 wrote:Cześć dziewczyny! Nawet nie wiedziałam jak będzie ciężko na tej diecie cukrzycowej. Jestem cały czas głodna
Muszę jednak zasięgnąć porady specjalisty dietetyka,bo inaczej zwariuje.
Lekko nie bedzie niestety, ale głodna chodzic nie możesz. Koniecznie do dietetyka musisz isc. W sytuacji kryzysowej ja sie ratuje salatka świeżą: sałata, ogórek, pol pomidora ( nie duzo bo potrafi cukier podbić), rzodkiewka, papryka ( tez nie duzo), gotowane jajko, łyżeczka majo, sól, pieprz i świeży koperek lub natka pietruszki. Nie powinno po tym byc dużego skoku cukru.
A co ile jadasz posiłki? Pamiętaj o regularności, nie możesz pozwolić aby cukier spadał tez zbyt nisko ( to niebezpieczne dla ciebie i dziecka). Zaczyna sie jazda, bo cukier nie tylko nie moze byc za wysoki ale tez i za niski.
Jesli masz jakies pytania/watpliwosci to pisz. Pomogę jesli będę umiałaMW26 lubi tę wiadomość
-
Shibuya ja już drugi raz przed wizytą miałam wykonywaną tę czynność przez Swojego, bo też już małej nie widzę. Za pierwszym razem się bałam
.
Przytyłam 9 kg od początku ciąży aż jestem w szoku, bo po mnie tego zbytnio nie widać poza brzuchem i cyckami.
Kitaja masz wiadomość.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 16:21
Kitaja lubi tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Mikado, Ginger no wlasnie nie do konca sie obawiam,ale jakos mi sie to skomplikowane wydaje,ze jakby mnie nie bylo to Maz sobie nie poradzi.
Jeszcze jakis madry kolega w pracy mu opowiadal jak przy tej czynnosci malo nie zwrocil to juz wgl pod tym wzgledem mu kogiel mogiel zrobil -.-
Ja sie z goleniem juz nawet nie wypowiadam bo moj Maz Kochany cos sie nie pali do tych czynnosci i sama sie mecze za kazdym razem.
Pewnie jakbym go przygwozdzila i dala golarke do reki to by to zrobil,ale tak to sie nie wyrywa.
Pozazdroscic w takim razie wam partnerow pod tym wzgledem.
I wgl to mnie dzisiaj moj denerwuje -.-Jestes juz z nami -
Ja juz od dawna nie widzę i golenie nog jest problemem
Dlatego wieczorem idę sobie żele na stopki nałożyć, juz kilka lat nie dawałam komuś tego robićale co się będę wysilać
ps. Maz myje ostatnie okno (mamy 8 z czego jedno na prawie cala ścianę) w szoku jestemWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 16:21
Kitaja lubi tę wiadomość
-
Jestem po wizycie. Tym razem założenie pesara bolało jak diabli...ale już go mam i podobno ładnie trzyma. Wzięłam też już Cordafen. Po pół godzinie skurcze się wyciszyly. Czasem mi się jeszcze napnie brzuch ale nie tak jak od rana co 2,3,5 min. Gin załatwił mi az 5 blistrow po 28 szt wiec mam zapas na 70 dni. Trochę głowa boli i jestem trochę otumaniona, ale po fenoterolu czułam się znacznie gorzej...
MadaLena30 lubi tę wiadomość
Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Witaj paulinkas zapraszamy
. Gratulacje córci
.
Rozmarzona ja się wczoraj ze Swoim pokłóciłam, ech a potem ryczałam, wszystko mnie wczoraj denerwowało a dziś mam dobry dzień, hormony chyba dają popalić.
Mój ma taką golarkę specjalną i nią mnie goli.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 16:25
Rozmarzona lubi tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
nick nieaktualnyAspirator frida , używanie może super przyjemne nie jest ale efektywne.
Golenie hmmm coś tam jeszcze widzę ale mam 3 nowe pieprze pod broda , na lopatce, no i właśnie na pipce i one są takie wystające brązowe, to muszę to omijać. A tak przy okazji któraś tez od dzidzi dostała pieprze?
Ginger Patryk se starzeje stąd drzemki a , że powoli to krótkie hi hi hi -
Ginger, no wlasnie ktoras kiedys pisala tez,ze gruszka slabo,ale grosze kosztowala to zamowilam.
Teraz to juz chyba zamowie i ja ten sprzecior,a czesto sie tego uzywa?
To jak Maluszkowi z noska leci to trzeba uzyc tego przyrzadu tak?
Czy czasem sie profilaktycznie sprawdza i odciaga?
Ale durne pytania zadaje ;/
Witaj Paulinka i smialo dolacz do dlugich konwersacji
Cebulka ciesze sie,ze juz masz to za soba i miejmy nadzieje,ze teraz bedzie tylko lepiej i odetchniesz sobie
Cebulka lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami