Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
My wszystkie wizyty zaliczamy z mężem razem. Tak ustawiam godziny żeby mógł być ze mną. No i kilka razy Patryk tez był z nami;) angażuje go w sprawy związane z bratem. Właśnie zrobił miejsce w swojej szafce w kuchni na butelki itp;) kochany mój;*
-
Moj na zwykle usg ze mna nie chodzil,a wrecz sie bal lekarza hihi.
Dopiero na prenatalne go wzielam i to niepewnie stal przed gabinetem tak,ze az musialam gina zapytac czy moze ze mna wejsc.
Zobaczyl,ze nic sie nie dzieje i mozna cos podgladnac tak na polowkowych tez za mna byl i pozniej jak wyszlismy to komentowal jak Mala sie wiercila (przy lekarce za to ani slowem sie nie odezwal chojrak hihi).
Tak to lekarz mi usg dawno juz nie robil zwyklego bo twierdzi,ze nie ma takiej potrzeby jak juz tyle mialam i mam te prenatalne porobione.
Z tego co mowil to w 37 jeszcze ostatnie zrobi.Jestes juz z nami -
Shibuya a to już liczysz z takimi większymi rzeczami typu łóżeczko, fotelik itp?
Mnie zostało w sumie łóżeczko no i myślę i myślę nad tym wózkiem;) łóżeczko ogarnę pod koniec września żeby mąż od razu skręcił zobaczyć czy jest ok i wtedy juz zostanie złożone w sypialni. -
aparatka ty to wiecznie jakieś dziwne akcje masz
Shibuya widzę, że lecisz z wyprawką na całego, pozazdrościćja cały czas mówię, że zacznę ale jakoś jeszcze nic nie zaczęłam
Kitaja mi się podoba podejście do dzieci w Norwegii, pisałam na ten temat prace mgr po podróży z m do norwegii byłam zachwycona tym krajem, jak ci się pracuje tam w przedszkolu? bo z tego co pamiętam to jesteś przedszkolanką tak? domyślam się, że zupełnie inaczej niż u nasKitaja lubi tę wiadomość
-
Ja też chyba kupie leginsy chociaż wchodzę do dżinsów ale mi nie wygodnie. W środę mam zamiar wejść do hm bo jest 20% na dziecięce rzeczy do któregoś września to przy okazji popatrzę na te legi. Mam zamiar obkupić Patryka na jesień. No i może coś na przyszłe lato lato jak będą fajne przeceny. Tak mi go wyciąglo w górę w ciągu mc ze wszystkie spodnie za krótkie:/
-
Nic próbuje sobie drzemkę zrobić bo w nocy godz tylko spałam uwaga zasnęłam o 7 rano i wstałam o 8:/
A i moje dziecię poszło do swojego pokoju się przespać to może i mnie się uda. Ostatnio ma dni ze po obiadku idzie spać aż w szoku jestem. -
Ginger84 wrote:Ja też chyba kupie leginsy chociaż wchodzę do dżinsów ale mi nie wygodnie. W środę mam zamiar wejść do hm bo jest 20% na dziecięce rzeczy do któregoś września to przy okazji popatrzę na te legi. Mam zamiar obkupić Patryka na jesień. No i może coś na przyszłe lato lato jak będą fajne przeceny. Tak mi go wyciąglo w górę w ciągu mc ze wszystkie spodnie za krótkie:/
nie wiem czemu, ale w hm w ktorych dopoki byly dzialy ciazowe, jakos je zlikwidowali, ale moze ten kolo Ciebie sie uchowal:d -
Mój zawsze jedzie ze mną do lekarza, a od wizyty w 13 tc wchodzi do środka :p za pierwszym razem czekał aż go lekarz poprosi, a teraz już się wbija ze mną do gabinetu od razu :p gdy się rozbieram bądź ubieram, to panowie sobie rozmawiają
i bardzo to lubię, bo lekarz go wypytuje np.o ruchy, czy moje samopoczucie i juz się zdarzyło tak, że mój pamiętał by o czymś wspomnieć a o czym ja zapomniałam
także bardzo sobie cenię to, że wchodzi ze mną :p a żeby mnie nie krepowac, to nie patrzy w moja stronę jak przechodzę z pomieszczenia gdzie się rozbieram na fotel
Byłam z rodzicami teraz na zakupach i tak rozmawialiśmy i powiedzieli, ze zrobią nam przelew na wózektakże bardzo mnie to cieszy
bo to oznacza, że nie mają nic przeciwko, żeby od razu stał u nas
-
nick nieaktualnyHaen, mnie szwagierka poleca aspirator Nosefrida i taki też zamawiam
co do drugiego pytania to nie mam pojęcia:) sama z chęcią się dowiem.
a ja mam takie pytanko: ile zamawiacie majtek poporodowych? bo nie mam w ogóle rozeznania.I które lepsze te z siateczką, jednorazowe czy wielorazowe?? -
Położna nam powiedziała z fajnie pupę smarować nawilzajacym. Moja siostra używa cały zaś sudokremu co pielucha a on wysusza i jest typowo na odpazenia. Ja kupię bepanthen nawilżający a sudokrem tylko na odpazenia.
Mała czarna co to karny jeż dla psa?
Ja wlasni kończę obiadek i trzeba się z psiunia na dwór zebrać a szczerze nie mam na to siły.. -
Zaszalalam z tym spaniem.. ledwo oczy zamknęłam przyszedł Patryk spal całe 15min a i mój młodszy syn solidaryzujac się ze starszym bratem stwierdził że mama przecież ma tyle energii ze spać nie musi i zaczął wywijac harce w brzuchu;) uwielbiam te moje dzieci;*
-
Hej dziewczyny jestem po wizycie u ginekologa.
Przemcio ładnie rośnie, wszystko jest w porządku waży 1317g, czyli tyle co na 29 tydzień tak lekarz powiedział.
Ale co najważniejsze gin mówił, to że waży więcej nie oznacza, że urodzi się wcześniej i dalej liczy się termin porodu z pierwszego USG czyli 22 listopada. Czyli tak jak już było tutaj pisane na tym etapie dzidziusie będą różnie ważyć.
haen, perelka89, Shibuya, mikado, Zorro, Kitaja lubią tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc