X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikado nie przejmuj sie.
    Ja jak mialam tych gosci to tak samo sie czulam.
    Chcieli gdzies isc to jak mialam sile szlam,ale oczywiscie nie na dlugo bo zaraz bolalo i chcialam do domu.
    Innym razem wgl nie poszlam i szli sami albo z moim.
    Nie ma co sie patrzec na innych tylko na siebie Kochana.
    Na mnie tez dziwnie pewnie patrzyli choc mowili co innego,ale ja sie tym nie przejmowalam.
    Duzo musialam lezec bo akurat wtedy mialam na dniach wieksze bole i czytalam na forum,ze dziewczyny tez mialy,wiec olewalam co mysla inni ;)

Jestes juz z nami :)
  • mikado Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zorro wrote:
    Mikado, ja tez niedawno wyleczylam antybiotykiem zapalenie pęcherza. Ale to bylo zupełnie co innego niż opisywalysmy wczesniej. Nam chodzilo o twardnienie brzucha przy pelnym pecherzu.

Jaki antybiotyk brałaś?
    Monural 1 saszetka.

staram się tak sobie tłumaczyć ale i tak mnie to dołuje ze się taka zrobiłam :/

Syn !:*. Wojtuś <3
    26.11.2015 53 cm 3300g :) SN :D
    bhywqtkfje5mmlij.png
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmarzona wrote:
    Ginger, ahhh ale Ci sie musialo milo zrobic jak uslyszalam tyle milych slow od Meza :)
    Czasem nie ma sie sil do facetow,a czasem potrafia powiedziec cos tak milego,ze czlowiek zapomina o tym co zle :)
    dokładnie :) szczęście też potrafią dać ;)

Ja wczoraj przelezalam cały dzień i brzuch wcale nie bolał ani się nie napinal. Ale wysłałam męża na zakupy i do apteki i między innymi kazałam mu kupić magnez. Czy wy go bierzecie nawet jak jest ok czy tylko przy napinaniu?

Rozmarzona lubi tę wiadomość

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • mikado Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała ja biore 1 tabl dziennie z reguły DHA i MG biore po śniadaniu a jak zapomne to po obiedzie. a jak boli to biore drugą. mam Asmag Forte

bhywqtkfje5mmlij.png
  • Zorro Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala, ja biorę codziennie 1kapsułkę. Tylko ja mam Chela mag b6 mama, wiec magnez w formie suplementu,a nie leku.

Synuś :-)
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi aptekarka kazała brac dwie kapsułki dziennie mam magne b6
    ale powiedziala ze mam jesc codziennie pomidory badz pic sok pomidorowy ktorego nie przelkne

http://aparatka87.blogspot.com/
    ug376iyelyb9zcc9.png
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moje dzieci wlasnie wrocily ze spaceru z moja siostra i uwaga przyprowadzily mi psa!!!!

ug376iyelyb9zcc9.png
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala, ja biore dwa razy dziennie tak jak Aparatka.
    Pytalam gina i powiedzial by brac dwa razy dziennie plus vitaminy biore.
    W sumie to czytalam wlasnie,ze dziewczyny biora magnez na poczatku i dlatego o niego zapytalam lekarza :)
    Ja codziennie pije tez kawe rozpuszczalna z mlekiem,wiec wyplukuje przy tym magnez.
    Nie lapia mnie tez juz te skurcze lydek co mialam w nocy dzieki temu.

• haen Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yyy ale jak to?
    Takiego kudlatego, szczekajacego i co najwazniejsze prawdziwego??!!

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uuu Aparatka kolejne "dziecie" do opieki :D
    Dzieci to maja pomysly hihi.

A ja sie musze pochwalic,ze zapisalam sie na Usg III trymestru na przyszly czwartek ;)
    Na zlosc na poczatku tyg Mezu ma namieszane ze zmianami bo mu pozmieniali,ale na szczescie wtrafilismy sie z czwartkiem ;)

perelka89 lubi tę wiadomość

• Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haen wrote:
    Yyy ale jak to?
    Takiego kudlatego, szczekajacego i co najwazniejsze prawdziwego??!!

Co lepsze sikajacego i kupkajacego :D

haen, mikado lubią tę wiadomość

• mikado Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmarzona wrote:

A ja sie musze pochwalic,ze zapisalam sie na Usg III trymestru na przyszly czwartek ;)
    my idziemy 10.09 ale ide sama prawdopodobnie bo godzina dla mojego meża nie taka. chyba że siostry mąż bedzie miał wolne to ide z siostrą niech zobaczy małego ;)
    USG III trymestru to już tak powaznie brzmi!!

Rozmarzona lubi tę wiadomość

bhywqtkfje5mmlij.png
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie dobijajcie mnie... pytam mojej siostry skad do cholery ty go wzielas a ona ze zaczepil ja facet ze jak go nie wezmie to go utopi w morzu.
    Nawet nei ma opcji zeby u nas zostal bo raz wynajmujemy mieszkanie i nie wiem jak na to wlasciciel , dwa nie czuje sie teraz na silach na pasa a 3 trójka dzieci i chlop w domu juz mi wystarczy:)

ug376iyelyb9zcc9.png
  • mikado Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aparatka może go ktoś ze znajomych przygarnie. a skoro on taki "z ulicy" to uważaj na pchły (które lubią się też w domu zadomowić) i robaki i niewiadomo czy był szczepiony ...

bhywqtkfje5mmlij.png
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aparatka, Ciebie biedna to sie ostatnio dziwne historie czepiaja ;/
    Hm jednego tylko nie rozumiem, Twoja siostra go wziela,a Tobie przyprowadzila :)?
    Swoja droga facet przegial pale i zadzwonilabym na policje niech takiego odpowiednia potraktuja o!

• Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikado, no wlasnie ja tak kombinowalam by Maz przy tym byl jak przy kazdym "wiekszym" usg.
    Nawet nie wiem czy bardziej sie o to nie staralam jak on chociaz wiadome,ze mala chce zobaczyc :)
    Jak nie masz Kochana mozliwosci to faktycznie zabierz kogos z rodziny bedzie miala i ona frajde ;)
    Dokladnie powaznie brzmi i co najlepsze czuje,ze sie totalnie na nim wzrusze jak juz bedzie taka duza :)

• mikado Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja już przywykłam że na wizyty chodze sama. mąż był ze mną tylko na trzech 12tc i 20tc i 25tc ;) teraz chyba tego nie przeskoczymy no chyba że się myle i go szef wypuści na dwie godzinki ;P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 13:10

bhywqtkfje5mmlij.png
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak mam pecha w tym miesiacu naprawde.
    No z ulicy jakis koles go jej dal. Juz go zabrala powiedzialam ze ma spadac mi z tym psem. Kocham zwierzeta szczegolnie psy i konie ale blagam ten szczeniak mial niby 2,5 miesiaca a byl juz wyzszy niz ja mam kolana.
    No wziela bo jeje go szkoda bylo a ze moja mama nie pozwoli na pasa w domu to mi go przyniosla.

Ja kiedys taka głupia bylam i mialam 3 psy w domu bo jednego wzielam ze schroniska, drugiego dostalam na urodziny a trzeci byl przywiazany w lesie no ale wtedy mialam 19 lat.

No nie powiem ciekawy mam ten miesiac miejmy nadzieje ze wrzesien bedzie za to błogi w cisze:P:P:P:P

ug376iyelyb9zcc9.png
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ide do sklepu z dzieciakami i na lody trzeba ochłonąć:)

ug376iyelyb9zcc9.png
  • haen Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj byl ze mna na usg w 12 tc i to tyle;) fizycznie nie ma mozliwosci chodzic na normalne wizyty, a ja tez jakiejs potrzeby nie mam, bo tam to omowienie wynikow, badanie gin, sprawdzenie akcji serca i tyle.
    Zreszta juz na polowkowym lekarz mowil, ze dziecko jest na tyle duze, ze sie nie miesci "ladnie" na monitorze, wiec pokazywal mi poszczegolne czesci.

Jakby ktoras szukala, to polecam legginsy ciazowe z H&M (sa 2 rodzaje, te o ktorych mowie pakowane pojedynczo), z grubej bawelny, ladnie przylegaja do nog
    http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0120129001.html

3i49j48aw0dpg1bk.png
‹‹ 1124 1125 1126 1127 1128 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ