X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w moczu jak czasem bylo np kilka leukocytow w polu widzenia to lekarz mowil,ze w ciazy to normalne i wazne,ze nie ma ich wiecej.
    Czyli,ze wyniki w porzadku.

Molcia, olcia88 lubią tę wiadomość

Jestes juz z nami :)
  • szczesciara25 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny a ochranicze na lozeczka zamawiacie ;p

f2w3rjjgoscryrqn.png
  • Molcia Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nala i Rozmarzona dziękuję Wam bardzo! :* uspokoiłam się nieco, Nala ja jeszcze dodatkowo dwie ostatnie nocki zarwałam, a to pewnie też nie pozostało bez wpływu na wyniki..

Rozmarzona, Nala85, perelka89 lubią tę wiadomość

3jgxugpj3q0r53wa.png3jgx43r8lmtsm6tc.png
  • Cebulka Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesciara25 wrote:
    dziewczyny a ochranicze na lozeczka zamawiacie ;p

Oj zakręcona z Ciebie mamusia szczesciara..;-) nawet dziś o tym pisałam...

haen lubi tę wiadomość

Synek ur. 8.11.2015
    Córeczka ur. 15.10.2013

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w pracy jestem wiec nie sledze na biezaco:)) mozesz jesczze podeslac wiaodmosc;))

f2w3rjjgoscryrqn.png
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molcia nie ma sprawy :)
    Tez sie zawsze zastanawialam przed wizyta u lekarza czy te wyniki sa w porzadku.
    Jednak wlasnie gin i czy nawet u swojej bylam tez raz lekarki mnie uspokoili,ze to nic groznego i normalne :)
    U mnie nawet bakterie przez chwile byly czy tam erytrocyty sie pojawialy,ale tak pojedyncze,ze zaraz mnie uspokoili.
    Teraz juz jak widze takie drobne rzeczy przy wynikach to potrafie to odczytac jako "normalne" i sie nie stresuje co potwierdza potem lekarz "wyniki moczu w porzadku" :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 17:56

Jestes juz z nami :)
  • Micia Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a wanienka to jakiej długości najlepsza, bo na allegro jest taka 102 cm to wydaje mi się wielka :P ?

w4sqyx8djdwls2n9.png
    mhsvupjy8yin3yzi.png
    ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud <3
    [*] 26.03.2014 - 9 tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Micia wrote:
    Dziewczyny a wanienka to jakiej długości najlepsza, bo na allegro jest taka 102 cm to wydaje mi się wielka :P ?
    ja wzięłam 85 :) stwierdziłam, że wolę potem kupić dziecku wkład do wanny i pozwolić taplać się w normalnej wannie :) większa frajda, no i ta 102 jest baaaardzo duża ;p

Micia lubi tę wiadomość

• Micia Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buffy no właśnie wzięłam miarę i mierzę a to wielkość mojej ławy i sobie myślę matko polko gdzie ja ją pomieszczę i na czym postawię :D. Dzięki za info, też mamy wannę to później już w wannie będziemy kąpać ;).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 18:20

w4sqyx8djdwls2n9.png
    mhsvupjy8yin3yzi.png
    ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud <3
    [*] 26.03.2014 - 9 tc
  • Zorro Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupilam 80tkę. Oglądałam w sklepie te 100 i sa naprawdę spore

Micia lubi tę wiadomość

Synuś :-)
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i pierwszy rozstęp mam.. Na tyłku, fakt tam nie smarowalam. normalnie zrobiło mi się smutno. A maz opierniczyl mnie ze co sobie myślę że przez to będę dla niego nieatrakcyjna czy jak. Niby milo ale buuuuu

Rozmarzona a piersią chcesz karmić?

Zorro dziękuję i podziwiam za siedzenie na sloncu

A gdzie Haen???

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 18:28

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • Cebulka Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesciara ja zamawiam komplet ochraniacz i pościel. Ogólnie chyba wszystkie dziewczyny zamawiają czy kupują. Była ostatnio dyskusja o długości. Ja kupuje taki na pół łóżeczka. Ogólnie wszystkie odrzucily pomysł z poduszkowym ochraniaczem bo raczej może być niebezpieczny. To chyba wsio...

Buffy, haen lubią tę wiadomość

Synek ur. 8.11.2015
    Córeczka ur. 15.10.2013
  • haen Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haen rozwiesila pranie na balkonie i sie prawie ugotowala, hihih:)
    dobrze, ze ten gorac jeszcze jutro.

mi chyba tez sie robia male rozstepy, na razie takie kropki czerwone, coz beda do kolekcji ktora juz posiadam...:)

3i49j48aw0dpg1bk.png

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to ja chce wlasnie na cale lozeczko ochranaicz;) a dziewczyny pisaly ze na arzie poscieli nie kupuja niktore wiec ja chce zamowic na cale llozeczko i bez poscieli a na tej stronie mamo tato ... nie ma ladnych wzorow na calosc;) dlatego pytam

f2w3rjjgoscryrqn.png
  • moodliszka Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku, ale mi samopoczucie się pogorszyło przez ten brzuch :/ aż mój patrzy na mnie i mówi, że się martwi -.-

3jgx43r8lgh2k5cp.png
    relgi09k4uko2l5e.png
  • haen Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja kupuje na pol lozeczka (u mnie kolyski poki co), bo nie chce dziecka tak od matki odcinac:) no i ja chce miec na nia oko (jak moje siostrzenice byly malutkie potrafilam stac nad lozeczkiem i patrzec czy oddychaja...)

Cebulka lubi tę wiadomość

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • haen Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesciara25 wrote:
    a to ja chce wlasnie na cale lozeczko ochranaicz;) a dziewczyny pisaly ze na arzie poscieli nie kupuja niktore wiec ja chce zamowic na cale llozeczko i bez poscieli a na tej stronie mamo tato ... nie ma ladnych wzorow na calosc;) dlatego pytam

wpisz w najlepszego wujka czyli google haslo ochraniacz na lozeczko lub na allegro i moze tam Ci sie cos spodoba i bedziesz dalej szukac inspiracji lub kupisz.

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • Zorro Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała, siedziałam w cieniu, pod drzewkiem. Na słońcu bym nie wyrobiła :-)
    Aż takim hardkorem nie jestem :-D

Szczęściara, ja mam dwa ochraniaczyki, jeden na całe łóżeczko,a drugi na połowę. Nie mam pojęcia,który bedzie bardziej praktyczny ;-)

szczesciara25 lubi tę wiadomość

Synuś :-)

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myslciie ze na pol jest lepsze??:) kurde no to mam teraz dylemat:)

f2w3rjjgoscryrqn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez mam na pół na początek :) maluszek będzie głównie leżał i nie baraszkowal po łóżeczku z początku wiec na pół wg wystarczy. A i widok będę miała na niego i on coś popatrzy :)

haen, Micia lubią tę wiadomość

‹‹ 1164 1165 1166 1167 1168 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ