Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Molcia nie ma sprawy
Tez sie zawsze zastanawialam przed wizyta u lekarza czy te wyniki sa w porzadku.
Jednak wlasnie gin i czy nawet u swojej bylam tez raz lekarki mnie uspokoili,ze to nic groznego i normalne
U mnie nawet bakterie przez chwile byly czy tam erytrocyty sie pojawialy,ale tak pojedyncze,ze zaraz mnie uspokoili.
Teraz juz jak widze takie drobne rzeczy przy wynikach to potrafie to odczytac jako "normalne" i sie nie stresuje co potwierdza potem lekarz "wyniki moczu w porzadku"Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 17:56
Jestes juz z nami -
nick nieaktualnyMicia wrote:Dziewczyny a wanienka to jakiej długości najlepsza, bo na allegro jest taka 102 cm to wydaje mi się wielka
?
stwierdziłam, że wolę potem kupić dziecku wkład do wanny i pozwolić taplać się w normalnej wannie
większa frajda, no i ta 102 jest baaaardzo duża ;p
Micia lubi tę wiadomość
-
Buffy no właśnie wzięłam miarę i mierzę a to wielkość mojej ławy i sobie myślę matko polko gdzie ja ją pomieszczę i na czym postawię
. Dzięki za info, też mamy wannę to później już w wannie będziemy kąpać
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 18:20
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
No i pierwszy rozstęp mam.. Na tyłku, fakt tam nie smarowalam. normalnie zrobiło mi się smutno. A maz opierniczyl mnie ze co sobie myślę że przez to będę dla niego nieatrakcyjna czy jak. Niby milo ale buuuuu
Rozmarzona a piersią chcesz karmić?
Zorro dziękuję i podziwiam za siedzenie na sloncu
A gdzie Haen???Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 18:28
-
Szczesciara ja zamawiam komplet ochraniacz i pościel. Ogólnie chyba wszystkie dziewczyny zamawiają czy kupują. Była ostatnio dyskusja o długości. Ja kupuje taki na pół łóżeczka. Ogólnie wszystkie odrzucily pomysł z poduszkowym ochraniaczem bo raczej może być niebezpieczny. To chyba wsio...
Buffy, haen lubią tę wiadomość
Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
ja kupuje na pol lozeczka (u mnie kolyski poki co), bo nie chce dziecka tak od matki odcinac:) no i ja chce miec na nia oko (jak moje siostrzenice byly malutkie potrafilam stac nad lozeczkiem i patrzec czy oddychaja...)
Cebulka lubi tę wiadomość
-
szczesciara25 wrote:a to ja chce wlasnie na cale lozeczko ochranaicz;) a dziewczyny pisaly ze na arzie poscieli nie kupuja niktore wiec ja chce zamowic na cale llozeczko i bez poscieli a na tej stronie mamo tato ... nie ma ladnych wzorow na calosc;) dlatego pytam
wpisz w najlepszego wujka czyli google haslo ochraniacz na lozeczko lub na allegro i moze tam Ci sie cos spodoba i bedziesz dalej szukac inspiracji lub kupisz. -
Mała, siedziałam w cieniu, pod drzewkiem. Na słońcu bym nie wyrobiła
Aż takim hardkorem nie jestem
Szczęściara, ja mam dwa ochraniaczyki, jeden na całe łóżeczko,a drugi na połowę. Nie mam pojęcia,który bedzie bardziej praktycznyszczesciara25 lubi tę wiadomość
Synuś
-
nick nieaktualny