Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniu : jak miło że nie zostawiłas mnie z tym samą
Trzymajcie kciuki za dzisiejszą wizytę bo mam o 15 :* zobaczę swoją piękną cudowną misieizulkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTa noc była straszna
Znajoma pyta z rana jak się czuje i zawsze wszystkim mówiłam , że dobrze , że luz a teraz oficjalnie zaczynam narzekać. A na pytanie co dziś będę robić odp: spuchne sobie z rana i będę umierać.
Molcia a ja miałam nadzieję, że masz gorszy dzień. Pomysł z kółka dobry tez przerobiłam jak zabolało to aż Kleczalam. Odpoczywaj i nie stresu ssię !
olcia88 lubi tę wiadomość
-
hej kochane
Molcia trzymam za was kciuki i dawaj znać co tam zdecydowali, nie zamartwiaj się, wszystko MUSI być dobrze, z każdą z nas, w końcu już ustaliłyśmy, że nie wypakowujemy się przed październikiem, a najlepiej w listopadzie
Dziewczyny mam dość tych upałów
wczoraj na sr mieliśmy zajęcia "gorzkie żale" opowiadaliśmy o ciąży, o początkach, o tych co nas wkurza, babki narzekały na facetów, faceci na babki
Ludzie opowiadali jak długo starali się o dzidziusia, jedna para 8 lat, inni 4, 5, hym a ja myslałam, że moje 6 miesięcy to było długo
Moja Zuzia słodko się rozpycha wczoraj główkę wbijała mi w boczki, albo dupkęMicia, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Skarb powiedz o tych uplawach lekarzowi, nawet jesli ubierzesz to w dziwne slowa-oni nie jedno slysza.
Moze sie okazac ze to poprostu zwiekszona wydziely tego nie wiesz, wiec lepiej wyjasnic.
Mnie wczoraj caly dzien kulo, ale nie az tak strasznie... zobaczymy czy dzis sie to powtorzy.moremi lubi tę wiadomość
-
A ja z jednej strony czekam lekkiego ochlodzenia, a z drugiej troche mi szkoda ze konczy sie lato...
Nie spieszno mi do typowej chlapowatej deszczowej jesieni, co innego gdyby byla piekna Zlota Polska Jesien
Edit:
No i jeszcze jedna kwestia zwiazana z ochlodzeniem - ubranieJuz nie bedzie samej lekkiej sukieneczki, koszulki spodniczki - trzeba znalesc cos w co czlowiek sie zmiesci...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 10:06
perelka89, moremi, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Molcia dobrze,ze jestes pod opieka lekarzy,a sterydy dziecku nie zaszkodza w razie w pomoga! Szyjke masz ladna nie martw sie wszystko bedzie dobrze informuj nas tutaj co tam dalej lekarze postanowia! Myslami jestesmy z Toba :-* Aaaa juz wrzesien no jeszcze troche i w koncu pazdziernik,a potem juz z gorki
SKARB czekamy na wiesci z wizyty ! Ja w koncu za tydzien zobacze na wizycie jak tam moj kawaler sie ma w brzuszku
Micia, perelka89 lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
nick nieaktualnyWitajcie pamiętacie mnie? Bylam z wami tu.
Powracam spowrotem na fioletowa tylko na Majowki<3 pozdrawiamperelka89, haen, Galaretka, MadaLena30, natali101, Micia, Aga_502, Mala_Czarna_89, Nymeria, Kitaja, moodliszka, moremi, mikado, MW26, szczesciara25, Shibuya, Ona_89', olcia88 lubią tę wiadomość
-
Powitac
Molcia, trzymaj sie dzielnie Kochana wszystko na pewno bedzie dobrze.
Podreperuja Cie lekami i bol minie nim sie obejrzysz
Skarb, moze masz jakiegos grzybka?
Ja jak mialam wieksze uplawy to kazal mi brac feminelle vagi c dopochwowo i jak reka odjal
Takze lepiej powiedz,a nawet pewnie sam zobaczy.
Hiacynta, gratulacje i obys nie miala silnych objawow ciazowych w I najciezszym trymestrzehiacynta99 lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
My już wróciłyśmy ze szkoły, wszystko zajęło nam godzinę, włącznie z zakupami
Nadia przetańczyła całą akademię
Wychowawczyni Laury podpytywała jak się czuję, jaka płeć i powiedziała, że córcia będzie śliczna po mamie jak Laurka, miłe to było, nie spodziewałam się od niej takiego komplementu (babeczka po 50tce)
Hiacynta pamiętamy!gratulacje, jakie to miłe, jak nasze mamy wracają z takimi wieściami
Skarb daj koniecznie znać jak po wizycie
Molcia te sterydy chyba wcale nie szkodzą, skoro tak często je podają
Micia zamawiałaś w końcu pieluchy u lu-pi-lu? Ginger faktycznie powinnaś mieć procent u tego sprzedawcyMicia, hiacynta99, Zorro, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry mamusie
w końcu udało się Was nadrobić.
Po wyjściu ze szpitala staram się cały czas leżeć. W sobotę jednak troche za dużo sobie pozwoliłam i odbiło się to na moim brzuszku. Teraz każde dłuższe opuszczenie łóżka kończy się twardnieniem i spinaniem brzucha.
Jutro wizyta i mam tylko nadzieje,że nie wrócę do szpitala.moremi, olcia88 lubią tę wiadomość
-
Rozmarzona wrote:Powitac
Molcia, trzymaj sie dzielnie Kochana wszystko na pewno bedzie dobrze.
Podreperuja Cie lekami i bol minie nim sie obejrzysz
Skarb, moze masz jakiegos grzybka?
Ja jak mialam wieksze uplawy to kazal mi brac feminelle vagi c dopochwowo i jak reka odjal
Takze lepiej powiedz,a nawet pewnie sam zobaczy.
Hiacynta, gratulacje i obys nie miala silnych objawow ciazowych w I najciezszym trymestrze
Kochana ja biorę crotlimazol czy jak to się pisze bo mam pessar przy nim zawsze miałam dużo wydzieliny Ale żeby aż tak? Zapytam się kochane tak jak mi radzicie :*
Aniu : oczywiścieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 10:55
-
Normalnie ten czas przed ta wizyta dłuży się jak cholera
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 10:57