Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga_502 wrote:Dzień dobry mamusie
w końcu udało się Was nadrobić.
Po wyjściu ze szpitala staram się cały czas leżeć. W sobotę jednak troche za dużo sobie pozwoliłam i odbiło się to na moim brzuszku. Teraz każde dłuższe opuszczenie łóżka kończy się twardnieniem i spinaniem brzucha.
Jutro wizyta i mam tylko nadzieje,że nie wrócę do szpitala.
Kochana poleż odpocznij weź leki będzie dobrze :* Ja jak pójdę nawet do lazienimi się ogarnąć to brzuszek twardnieje więc staram się wstawać tylko za potrzeba :* trzymam kciuki już dziś :* -
haen wrote:Skarb teraz jest tez goraco i sie wiecej pocimy, wiec moze to takie polaczenie sluzu+pot.
Molcia mam nadzieje, ze to bedzie tylko rutynowa obserwacja i Cie puszcza.
Też przeszło mi to przez myśl właśnie -
Mąż śpi
w sumie czekam na telefon czy ma jechać z nami na wizytę czy nie czy będzie musial iść dziś do roboty.
Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKiedy ZUS wypłaca Hajs za zwolnienie? W której części miesiąca?
Układam książki a raczej chamsko ładuje na półki , leje się ze mnie, oczywiście mam biegunkę z gorącą a głowie co !!!! Chińskie żarcie! Jak to dziecko mogło mi tak mózg wyprać a wszystko przez gessler na tvn.moremi lubi tę wiadomość
-
Co do ciekawych wizyt: znajoma opowiadała, że kiedyś poszła do ginekologa, siedzi na tym koźle rozkraczona i nagle gin mówi "ma pani owsiki, tak?"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 11:27
skarb15, moremi, Nymeria lubią tę wiadomość
-
Hahahaha
Ja coś tak czuje że zamiast ładnie z kulturą to wypale coś głupiego a jeszcze jak M by był ze mną to już na 100%
Powiem szczerze że już się stresujeperelka89 lubi tę wiadomość
-
Skarb spokojnie mi tam :* Jesteśmy z Wami
Mała, czego ja tam nie zamówiłam he, oczywiście pieluchy też, z każdego rodzaju po trochę, a najwięcej tych białych. Widać nawet na zdjęciu, że te flanelowe są takie fajne grubsze. Już nie mogę się doczekać przesyłki
. Wypłata się kurczy
.
Pozostał wózek, łóżeczko i laktator.
Dobrze, że jest nasze forum, bo bym nie wiedziała za co się zabrać, a tak jakoś poszło z zakupami.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 11:46
perelka89, skarb15, Kitaja lubią tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Boże, Dziewczyny... Nigdy więcej fryzjera na tym etapie ciąży
miałam co najmniej cztery momenty, że myślałam, że zjadę im na tym krześle. Siedzenie juz mi serio nie służy. Aż się babeczki wystraszyły i szybciej niż zwykle włączyły klimę. Wszystko przez te folie, peleryny, ręczniki, bo jak mnie opakowały, to po pięciu minutach miałam wodospad między cyckami
jak już mi farbę nałożyła, to spacerowałam po salonie jak gestapo jakieś, bo tylko wtedy mi dobrze było w miarę
jeszcze taka starsza babeczka chciała mi miejsca ustąpić, mile to było
Także masakra, męczyłam się strasznie. Jeszcze młody skakał jak opętany, a raczej się słodko rozpychał. Ciężko było, ale przynajmniej głowa moja na coś wygląda i fajnie się teraz czuję
Hiacynta, gratulacje! Bardzo się ciesze :*
Molcia, ściskam Cię mocno. Dobrze, że pojechałaś do szpitala. Będziesz teraz pod opieką, więc będziesz tez odrobinę spokojniejsza. Główka do góry, wszystko będzie dobrze :*
Aparatka, wiem jak to jest. Kiedyś siedziałam przy oknie, bo czekałam na kogoś i nagle patrzę jak człowiek skacze z 9 piętra z wieżowca naprzeciw. Coś strasznego.
Dzisiaj chyba zamawiam furę dla Młodegoa w tym tygodniu to już nie wiem jak się połapię z tymi paczkami co mają do mnie przyjść :p
hiacynta99, Micia, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Hej
Dziewczyny w szpitalach trzymajcie się. Tylko spokój nas uratuje.
Jak Was podczytywalam, to przeraziłam się, że tak daleko w tyle z wyprawką jestem.
Męża pogoniłam do remontu (zaczął wczoraj i do końca tygodnia powinien skończyć), a sama siedziałam w internecie i zamawialam, zamawiałam, zamawiałam. I chyba już wszystko zamówiłam. Łącznie z koszulą do porodu (sztuk trzy) i później do karmienia.
Micia, Mala_Czarna_89, Rozmarzona, perelka89, haen, Zorro, Kitaja lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyBoje sie bo beta mala i ze znowu cos nie tak będzie . Moje objawy to bol glowy zmęczenie i zapachy i zapominam o wszystkim wczoraj spaliłam ziemniaki hahaha jak wy w te upały dajecie rade ?? No mnie ominęły. Z pierwszym dzieckiem zaszłam w maju z drugim urodzę w maju hahaha
-
hiacynta99 wrote:Boje sie bo beta mala i ze znowu cos nie tak będzie . Moje objawy to bol glowy zmęczenie i zapachy i zapominam o wszystkim wczoraj spaliłam ziemniaki hahaha jak wy w te upały dajecie rade ?? No mnie ominęły. Z pierwszym dzieckiem zaszłam w maju z drugim urodzę w maju hahaha
perelka89 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Modliszka,a to ty jeszcze farbowalas wlosy?
O matko nie dalabym rady w taki gorac i zapewne by babki mialy ze mna problem w salonie.
Jeszcze nie wszedzie klima jest to juz wgl
Hiacynta, spokojnie byleby nie panikowac i nie stresowac.
Beta spokojnie z dnia na dzien bedzie rosla
A upaly jak upaly gorace babeczki z nas to i dzieciaczki urodza sie stworzone do wysokich temperatur hihi
Jeszcze zeby sie nie okazalo,ze nie beda wiedzialy co to zima hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 12:04
Micia, moremi, perelka89 lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami