Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Skarb u mnie też wiele tego leci to chyba normalne. Ale powiedz ginowi jemu nie dziwne takie sprawy.
Ah bałam się ze dzis nie wstane a od godziny nie mogę zasnąć. Ale raczej zrezygnujemy z kosciola bo pieszo tam nie dojdęwrak nie człowiek
skarb15 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Wyspałam się już mimo godzinyale co się dziwić skoro zgaga mnie nie obudziła - szok. Ale to chyba zasługa 7 poduszek
siku byłam aż raz, wiec cudnie. Brzusio póki co nie boli i mam nadzieję, że tak zostanie
lecę się szykować, bo na 8 do fryzjera. Swoją drogą to nie wiem co mnie pogięło, żeby umawiać się tak wcześnie xd
Micia, Kitaja, perelka89, moremi lubią tę wiadomość
-
Hej kobitki;)
Ja też już od godz nie śpię.
Pierwszy dzień szkoły mojego dziecka kiedy ten czas tak zlecial? Taki dorosły się już wydaje;)
Nie wiem kto się bardziej jara ta szkoła ja czy Patryk;)haen, Zorro, perelka89, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Hej:)
Pojechałam wczoraj zobaczyć to łóżeczko no i jest w stanie idealnym daliśmy im 100 a na wyjscie dorzucili jeszcze materac i co najlepsze on pachnie nowością taką sklepową. Także za 100 mam łóżeczko z materacem. Chciałam nowe no ale skoro te wyglada jak nowe to się skusiłam. Zawsze 400 w kieszenie zostaje na coś innego.
Moja Oliwka poszła z tatusiem pierwszy dzień do zerówki. Ale przeżycie to dla matki jest. Chyba bardzej sie ja przejmowałam z moim niż ona.
My dzisiaj do genetyka z Lenusią a potem mama odbierze Oliwke ze szkoły.
Jak tak wychodziła dzisiaj to stałam w tych drzwiach i stwierdziłam że już taka stara jestem. Jak ten czas leci niedawno pieluchy jej zmieniałam a teraz juz do szkoły trepta.
W nocy u nas był taki huk że szok. Po jakimś czasie zrobiło się niebiesko na dole przyjechała karetka, policja i radiowóz i tajniaki, ludzi tłum mój mówi kurde co się dzieje obok śmietników. Poszedł na dół zobaczyć i okazało się że młody 24 etni chłopak wyskoczył z okna niby z 9 piętra ale mój mówi że jak liczył to było 6 piętro bo tam było otwarte i firanki latały. Mimo reanimacji chłopak nie przeżył.
Więc takie atrakcje mieliśmy w nocy.
Wogole tak pisałyscie że musicie wchodzić na 3 i 4 piętro a ja się zastanawiam co to będzie jak u mnei winda siądzie bo ja aż na 9 musze treptać:P:P
MW26, Micia, moodliszka lubią tę wiadomość
-
Molcia trzymaj się a wiadomo z czego ten ból? Sterydy mogą tylko pomóc jak juz dziecku nie zaszkodzą. A jak szyjka
Kurcze u każdej z was od razu chcą sterydy a u mnie mimo takich boli i skurczy nawet mowy o tym nie było bo jak twierdzą lekarze nie ma zagrożenia wcześniejszym porodem.
Aparatka ty to masz przeżycia.. u nas w miejscowości w ciągu dwóch lat bardzo dużo młodych popełniło samobójstwo:( przerażające to i smutne:( -
Czekam ma zmianę warty -ma przyjść moja lekarka prowadząca koło 8 i wtedy mnie może skieruja na jakieś badania, szyjka ok 34 mm, skurczy nie mam no chyba że jelita myślę że możecie mieć rację z tą. Kolka dzień wcześniej miałam silny ból z drugiej strony i przeszło po.wyproznieniu teraz tez mam lekkie wzdecie chyba..
-
Ginger u nas podejzewam ze tez pełno takich przypadków ale tu z tego samego bloku i az tak ciarki przeszły. Najgorsze jest to ze tacy młodzi ludzie nie maja powaznych problemow zeby w taki sposob sobie z nimi radzic. Na szczęście nie znałam ale tak szkoda mi tego chłopaka
-
Dziękuję mamusie bardzo się cieszę że Was mam bo zawsze mi pomożecie :*
Teraz widzę że już normalnie zawsze się ze mnie leje, ale dziś to już tak że normalnie nie wiedziałam co i jak całe szczęście ze mam tego samego dnia wizytę. Zapytam się go przecież on nie jedno słyszał chodź jeszcze nie wiem jak to ujme żebym nie powiedziała ze stresu - dziś wieczorem obudziłam się bo zrobiło mi się mokrochcąc nie chcąc przy stresujacych sytuacjach mówię głupoty.
Mikado : kochana a nie masz możliwości udać się do innego lekarza by się dowiedzieć co i jak?
Molcia; mamusie dobrze radzą :* trzymaj się dzielnie :*
Ale mi nie dobrze ojojojzeby w tym tyg męczyły mnie mdłości
-
Dziendobry,
Ehhhh i po wakacjach...witaj szkolo.... nie dziwie sie ze mamusie dzieci szkolnych acie wiekszego stresa i wieksze emocje niz one same
Odprowadzilam z psiakiem meza i po drodze mijalismy ciagle rodzicow prowadzacych swoje pociechy i tak dyskutowalismy ze czas szybko minie i my zaraz bedziemy prowadzic Hanie
Molcia, 3mam kciuki zeby te bole nie byly zwiazane z dzidziusiem!!!
Wczoraj na SR uczylismy sie oddychac, cwiczylismy i byl masaz... mhh takie mile zakonczenie dnia-spalo mi sie rewelacyjnie po takim relaxie. Mezu powiedzial ze bedzie masowal zobaczyky jak czesto
Podczas rozgrzewki i cwiczen zastanawialysmy sie z dziewczynami kto to jest w ciazy... naszym mezom szlo rozciaganie itd. Zdecydowanie gorzej....
perelka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Molcia jesteśmy z Tobą, na pewno to nic groźnego, dobrze, że twoja lekarka będzie
.
Ja wczoraj zamówiłam rzeczy od LU-PI-LU nie wiedziałam, że wybieranie tyle czasu trwa, ale udało się
.
Co do bóli to ja mam mocne bóle więzadeł ech, ale biorę dużo magnezu i jakoś się trzymam, ale w nocy ten ból aż budzi. Przemcio też lubi się ułożyć mało komfortowo dla mnie i wtedy mam tępy ból przy pachwinach, albo plecy bolą jak na miesiączkę, ale jak to mówię to wszystko pikuś już zostało mniej niż więcej.
A zgagę miałam ostatnio przez tydzień bo wcinałam ogórkową przez te dni, ale paliło, teraz już wiem, że nie mogę kwaśnego niestety.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 09:01
perelka89 lubi tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc