Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
ale dostaam zamowienie dzisiaj az mi kopara spadla. Mam zrobic body rozowe z czarnym skrzanym playboyem (znaczkiem) i e cyrkoniach ciemnego rozu a do tego skarpetki z falbanka i tez falbanka z cyrkoniami.
Ale mi zadanie ktos wymyslil -
aparatka wrote:Maa czarna no wlasnie nie wiem czy moge przerwac macierzynski zeby isc na L4 bo szczerze lepiej mi sie to oplac bo L4 jest 100% macierzynski 80%
Body faktycznie szokujące. Ale ja bym córki w takie chyba nie ubrała.. -
szczesciara no tak tylko ja zaszlam w ciaze kiedy jestem na macierzynskim. Mala urodzila sie 1 listopada 2104 roku a teraz mam termin na 13 listopada 2015 i jest pytanie czy moge przerwac macierzynski i isc na l4???
-
Ginger że tak zapytam jesteś z okolic Katowic? Byliśmy właśnie ostatnio z mężem w Silesia i jest Adamex ale było tylko Pajero i jedna jedyna Barletta. Barletta jak dla mnie zdecydowanie fajniejsza bo ma dodatkową amortyzację, jest bardziej miękka. No i właśnie jeśli o mnie chodzi to chyba Barletta szkoda, że nie ma tego Galactic bo Galactic i niestety Pajero mają małe rozmiary stelaża po złożeniu. A Pajero wydaje się taki twardy.Paolka _25
-
aparatka wrote:szczesciara no tak tylko ja zaszlam w ciaze kiedy jestem na macierzynskim. Mala urodzila sie 1 listopada 2104 roku a teraz mam termin na 13 listopada 2015 i jest pytanie czy moge przerwac macierzynski i isc na l4???
może na necie gdzieś pisze;)
-
Bo Pajero ma tylko jedną amortyzację przy tylnych kołach a tak jak Barletta i Galactic maja dodatkową po środku stelaża. Jak będziesz w sklepie i będziesz miała możliwość porównać to zobacz sobie. Chwyć za rączkę i pobujaj wózek z góry na dół. Pajero się nie ugnie a Barletta owszem i Galactic również.
a myśląc o naszych krawężnikach wydaje mi się to dość ważne
Paolka _25