Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tam bujałam i jednym i drugim i nie widziałam różnicy
ale teraz dałyście mi do myślenia i chyba jeszcze raz podjadę do sklepu i zobaczę jeszcze raz, bo też wolę dopłacić jeśli ma być coś lepszego niż później żałować. Także dziękuję za zwrócenie uwagi
-
Moim zdaniem warto zwrócić uwagę na te dodatkowe amortyzatory
spróbuj jeszcze raz bujać na pewno poczujesz różnicę ja od razu poczułam
na szczęście miałam jeszcze możliwość porównać ten Galactic ale prawie to co Barletta tylko lżejszy troszkę. A dla mnie to też ważne bo jednak z II piętra będę musiała to znosić
a nie zawsze męża mam w domu
Paolka _25 -
shibuya ja kupuje ale bebetto luca sline, ten torino jest cięższy i zdecydowanie gorzej mi się nim jeździło po sklepie, także zdecydowałam się na lucę, moja kol też miała luce, ale starą wersję i była bardzo zadowolona a ta nowa jest jeszcze nieco bardziej nowoczesna pod względem wyglądu, myślałam długo o wózku adamex barletta ale jakoś te opinie na necie mnie zniechęciły, choć w sumie może tym lepiej się nie sugerować?
-
podoba mi się jeszcze roan bass, ale jest taki problem, że w żadym sklepie go nie ma, przedzwoniłam cały śląsk i nigdzie nie ma na stanie, a wygląda tak:https://babynet.pl/roan-bass-wozek-uniwersalny-glebokospacerowy-p-8805.html mi sie podoba szary z barankami
-
Anet masz racje wiecej usmiechu mniej stresu, Ty Mala tez ze sie wzajemnie nakrecamy , ale prawda tez jest taka ze sie martwimy z powodu tego co sie slyszy, co sie dzieje i bierzemy wszystko za bardzo do siebie.
Ja dzis rano mialam burzliwa rozmowe z m. Ale to dlatego ze po prostu za duzo spraw sie nam nazbieralo... widze ze on daje duzo z siebie , probuje nie pokazywac ale wiem ze tez sie stresuje..., widze ze jest zmeczony.
Dzis rano uslyszalam jak moj maz mowi do naszego psiaka:"jest pancio jest pancia, jest dzidzia i Mikusia rodzinka w kaplecie, tak sie ciesze ze was mam"
Wczoraj ogladam zony hollywood... ehh jak ludzie z jednej strony zyja w bogactwie a z drugiej martwia sie o jutro..
Aparatka wydaje mi sie ze moglabys byc na L4 a zrezygnowac z macierzynskiego zawsze to wiecej kasy.
Ja np teraz dostalam o jakies 250 zl wiecej ... ale nie mam zamiaru sie dopytywac, ale to chyba jakas srednia jest liczona i wiecej wychodzi na l4. Orietujecie sie w tym?
Rozmarzona ja sie zapisuje do gina co 3 tyg i jak dla mnie to jest akurat, sprobuj tak sie zapisac.
Co do wozka... zaczelam zastanawiac sie nad kupnem uzywanego. Wolalabym chyba zainwestowac pozniej w lzejsza i wygodniejsza spacerowke... nie wiem ile w tym prawdy ale zima ma byc sroga wiec jesli sie to sprawdzi to i gondola duzo nie posluzy... -
szczesciara25 wrote:A ja sobie tak myślę że jak lekarz mi wczoraj powiedział że dziecko będzie ważyć około 3,5 kg to ubranka 56 to chyba małe będą
Nati miała 56 cm i 3520g jak się urodziła i ubranka na 56 były luźneMala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
MadaLena30 wrote:
Co do wozka... zaczelam zastanawiac sie nad kupnem uzywanego. Wolalabym chyba zainwestowac pozniej w lzejsza i wygodniejsza spacerowke... nie wiem ile w tym prawdy ale zima ma byc sroga wiec jesli sie to sprawdzi to i gondola duzo nie posluzy...
pisalysmy to samo w mniej wiecej tym samym czasie...
MadaLena30 lubi tę wiadomość
-
Magdalena ja też dostaję więcej na L4
też tego nie rozumiałam i gadałam z moim m. W efekcie podejrzewamy, że jest tak dlatego, że normalnie chodząc do pracy, masz stałą stawkę, a na L4 zus może liczy wysokość zasiłku od ilości dni roboczych w miesiącu
ale nie jesteśmy pewni
-
Jak byliśmy oglądać wózki i zobaczyłam adamexa to się zakochałam. Sposób prowadzenia i ten amortyzator dodatkowy mnie przekonał. Tylko jak już pisałam dla mnie waga nie jest istotna. Nie będę nosić wózka, a i oba auta duże. Barletta szara na białym stelażu
-
haen wrote:Dziewczyny bezwindowe;)
a nie myslalyscie, zeby kupic uzywana gondole (bo ona i tak jest na kilka msc), a potem przerzucic sie na lzejsza i wygodniejsza spacerowke?
Ja o tym nie myślałam, ale to głównie ze względu na to, że nie chce mi się kombinować i szukać używanejno i niestety mam tego schiza, że takie rzeczy chcę mieć nówki, nawet jeśli posłuży kilka miesięcy xD ale zaznaczam raz jeszcze, że jest to spowodowane moim widzimisię
-
Haen ja windowa jestem ale szczerze przy tych wszystkich wydatkach jakie mamy zaczelam troche inaczej myslec
Moj sie uparl na ten maxi cosi babka chce go oddac jak za darmo.... wiec musze jechac do sklepu i zobaczyc.
Mala no wlasnie wiem ze to z jakiegos okresu jest liczona srednia z tym ze ja mialam stala wyplate. Jak na gwiazdke dostalysmy extra 500zl myslalysmy ze to taki bonus mikolajowy ale jak 2mce pozniej bralam zasw. Do kredytu wyszlo ze sie pomylili i kolejna wyplata byla pomniejszona ...
Dlatego teraz nie bede wnikac ;Pizulkaa lubi tę wiadomość
-
Rozmarzona now stresuj sue wizytami między moimi teraz będzie 5 tygodni przerwy i martwię się przez te bóle okresowe. Miałam iść dzisiaj do mojego starego giną bo jakąś infekcja mi się zaczęła robić myślałam ale smarowalam dwa dni clotrimazolem i przeszło wydaje mi się że się po prostu przy tych upalach zatarlam. I teraz nie wiem czy iść...te skurcze mnie trochę martwią ale może wytrzymam tydzień do wizyty.
My myśleliśmy nad rozwiązaniem żeby gondole używana kupić ale koniec końców kupujemy 2w1 nowego genetyki Holland