Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMała
w listopadzie to ja raczej nie dam rady z cyckami na wierzchu i mała pod pachą
co by sobie sąsiedzi pomyśleli, LOL
A poza tym wszystko jest brudne po szlifowaniu gładzi szpachlowej, wiec sobie wyobraźi choćbym całe opakowanie relanium zażyła to nie dam rady nie umyc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 16:43
Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/278e9c833528.jpg
Dziewczyny witamy się z maluszkiem w 32 tc
Dziś odebrałam zaświadczenie od psychiatry do CC, wypytywał mnie o takie rzeczy, że chyba się trochę chora psychicznie poczułam :p
Mały dalej mnie mocno kopie, nawet chyba w jednym momencie miał rozkrok w brzuchu, bo poczułam dwie stópki wbijające mi się pod żebra - jedna na prawo druga na lewoRozmarzona, perelka89, szczesciara25, Shibuya, moodliszka, haen, Mala_Czarna_89, biedroneczka1910, Ginger84, Ona_89', natali101, justa1234, Nymeria, MadaLena30, Kitaja, Paolka_25, olcia88 lubią tę wiadomość
-
Buffy,rewelacyjna figurka
Perelka, nie jestem pewna,ale moze chodzi o to by cien zrobic Maluszkowi?
Tak jak my w domach zakrywamy okna roletami i robi sie chlodniej tak i Maluszkowm jest wtedy lzej?
Nie jestem pewna,ale tak mi sie wydajeBuffy, Micia, perelka89 lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Micia wrote:Moodliszka o prosze też budżet
. No ja ten ostatni rok miałam duże nagrody i premie, więc cieszę się z tej kasy, bo chociaż na lekarza mam i leki, bo troszkę na to idzie. Wręcz można by rzec, lepiej się opłaca być na L4
.
No i super właśnie, że te nagrody i premie były duże, bo przynajmniej super na tym wyjdzieszakurat u nas premie, to śmieszne pieniądze, więc różnica w wypłacie przy L4 nie jest kolosalna, ale zawsze te 50-100 złotych więcej
Micia, perelka89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No i stało się
wózek zamówiony. Szybka zmiana decyzji z Pajero na Barletta. Będzie co będzie! Jednak przeraziły mnie te opinie o Pajero
O kurwuś... Mój mąż za okna się zabrał! Sam z siebie! :operelka89, Micia, Rozmarzona, izulkaa, MadaLena30, Paolka_25 lubią tę wiadomość