Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki,
Widzę że znów temat materacykow,u mnie stanęło na całym lateksowym, jutro robię zamówienienie mam już siły czasem się zastanawiać nad czymś kolejnej Godziny
Byłam dziś Przymierzyć fotelik do auta i pasuje więc szczęśliwa że mogę zamawiać poszłam za teściowa która wyczaila wózek, który mnie zaczarowal i nie daje mi dziś spokoju. Może która slyszala czy widziała wózek Roan Bass i ma jakieś zdanie?? -
Shibuya wrote:
A czy wiecie gdzie w Warszawie można obejrzeć dużą ilość wózków? Będę pod koniec września to byśmy z mężem pooglądali
Sklep Dudek , na dzielnej maja spory wybor w tym polskie wozkiShibuya lubi tę wiadomość
-
Perelka temat dieta karmiacej bedzie na pozniejszych zajeciach, jesli dostaniemy materialy to je wstawie.
Co do diety, jest duzo to pojecie wzgledne dieta powinna miec wieksza kalorycznosc ale wiadomo zeby to byly kalorie zdrowe. Napewno trzeba zrezygnowac z ostrych przypraw i ogolnie jest lekkostrawne produkty, fzyli wzdymajace odstawiamy. Smazone w panierce tez nie jest wskazane , ake wiadomo jak sie zje raz na jakis czas i nie ma problemow to luzik. Trzeba obserwowac maluszka i jego kupki jesli sie cos zaczyna dziac trzeba szukac i eliminowac z diety produkty uczulajace.
A jesli nie ma problemow to jemy zdrowo -tak jak terazperelka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo jest nas dwie
Mnie w nocy nie goni na siku, to chyba dziwne na tym etapie, ale mimo przyjmowania płynów nic a nic. Siku przed snem a potem kolejne po pobudce. W dzień za to sporo chodzę.
Chyba pójdę twoim śladem i tez wezmę leki, choć nie chce mi się z łóżka wychodzić :p
To ja chyba zaraz pójdę zmywarkę opróżnie z umytych naczyń :p może jak się zmecze to zasne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny, ja tez juz nie śpię od 4.45
Biedroneczka, na szczescie wyprawka juz skompletowana wczesniej, poza paroma rzeczami ktore kupie po porodzie w miarę potrzeby ( np. laktator czy sterylizator do butelek). To drogie rzeczy i nawet nie wiem czy bedą mi potrzebne. Jesli tak to sa sklepy czynne 24h/dobę i sie kupi lub zamówi internetowo i dowioząDlatego miedzy innymi kasy brak na pralkę.
Dzis wykładziny ekipa przyjeżdża zakładać i to tez mnie po kieszeni szarpnie
Odwalilam numer roku. Zapomniałam wyjąc pieczywo z zamrażalnika ( nie mam pod nosem piekarni czy nawet otwartego sklepu z pieczywem dlatego kupuje wiecej i mrożę). I takim oto sposobem mąż poszedł do pracy z głazami zamiast bułkamia co sie nasmialismy oboje z rana to nasze. Dlatego nie śpię
nawet mała dokazuje z tego wszystkiego
Ciaza odbiera mi rozum, serio!
Anulaa jak tam cukry? Kiedy konsultacja z lekarzem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 07:35
-
I ja juz nie śpię
Dzisiaj wizytujemy po 17. Jakoś nie mogę się już doczekać.
Beebs, robię tak samo: kupuję więcej i mrożę. Na szczęście jeszcze nie zdarzyło mi się zapomnieć tak jak Tobie, ale moja mama jest ekspertką od takich akcjinp. Szykowała kiedyś ojcu śniadanie do pracy, Zdążyła rozkroić bułeczki, dwie posmarowała masełkiem i wtedy zadzwonił telefon. Zagadala się i co? Jak skończyła, to zapakowala bułki i tyle. Ojciec poszedł z dwiema z masłem i jedna tylko przekrojona
to musiał być dla niego szok
tez się wtedy naśmialiśmy, gdy to opowiadała
Beebs, haen, MadaLena30, Micia, orientalna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyModliszka ha ha ha
dobre!
ja chciałam rozmrozić w mikrofali ale mąż mnie prosił abym tego nie robiła i nawet wiem dlaczego
ostatnio sobie kromkę pieczywa rozmrażałam na midium zamiast defrost i to jeszcze prze 10 min!
wyjęłam sucharka
wiec chyba wolał głazy
mam nadziej, ze po porodzie wrócę z rozumem do normalności, bo na dłuższa metę ciezko tak funkcjonować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 07:45
moodliszka, Micia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny