X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Nymeria Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki,

Widzę że znów temat materacykow,u mnie stanęło na całym lateksowym, jutro robię zamówienie :-D nie mam już siły czasem się zastanawiać nad czymś kolejnej Godziny :-D

Byłam dziś Przymierzyć fotelik do auta i pasuje więc szczęśliwa że mogę zamawiać poszłam za teściowa która wyczaila wózek, który mnie zaczarowal i nie daje mi dziś spokoju. Może która slyszala czy widziała wózek Roan Bass i ma jakieś zdanie??

201511211678.png
  • Ona_89' Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nawet nie wiedziałam że materac trzeba przewrócić po kilku miesiącach. Ja miałam od razu polozyc go od strony pianki...

kjmn3e5err34dy73.png
    d69c8u696axvumzk.png
    wwgzdqk3fqqv6f45.png
  • MadaLena30 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shibuya wrote:

A czy wiecie gdzie w Warszawie można obejrzeć dużą ilość wózków? Będę pod koniec września to byśmy z mężem pooglądali :)

Sklep Dudek , na dzielnej maja spory wybor w tym polskie wozki

Shibuya lubi tę wiadomość

Coreczka <3 - 13.07.15 - 379g , 24.08.15 -1033g, 07.10.15 - 2173 g
    gannyx8d1p2ldx6e.png
  • MadaLena30 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Perelka temat dieta karmiacej bedzie na pozniejszych zajeciach, jesli dostaniemy materialy to je wstawie.
    Co do diety, jest duzo to pojecie wzgledne dieta powinna miec wieksza kalorycznosc ale wiadomo zeby to byly kalorie zdrowe. Napewno trzeba zrezygnowac z ostrych przypraw i ogolnie jest lekkostrawne produkty, fzyli wzdymajace odstawiamy. Smazone w panierce tez nie jest wskazane , ake wiadomo jak sie zje raz na jakis czas i nie ma problemow to luzik. Trzeba obserwowac maluszka i jego kupki jesli sie cos zaczyna dziac trzeba szukac i eliminowac z diety produkty uczulajace.
    A jesli nie ma problemow to jemy zdrowo -tak jak teraz :)

perelka89 lubi tę wiadomość

Coreczka <3 - 13.07.15 - 379g , 24.08.15 -1033g, 07.10.15 - 2173 g
    gannyx8d1p2ldx6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie bezsenność od godziny :/ potem znowu będę cały dzień chodzić jak zombie :/ oby u was było lepiej ze snem

• haen Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E tam...tej nocy chyba z 6 razy wstawalam na siku, nie spie od godziny, wzielam tab. na tarczyce i z zegarkiem w reku ledwo co wytrzymalam 30 min., bo dopadl mnie glod...

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • Zorro Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, dołączam do grona nieśpiących już ;-) Tyle,ze ja przespałam calutką noc. Obudziłam się i zaczęłam myśleć o MW. Miała mieć ostatnio KTG kontrolne. Pamiętacie moze czy się odzywała?

Synuś :-)
  • mikado Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też nocka z przerwami na siku.. deszcz pada fajnie chłodno tylko łeb mi pęka..mezus pojedziee do pracy to idę dalej w kime jeśli uda mi się zasnąć..

Syn !:*. Wojtuś <3
    26.11.2015 53 cm 3300g :) SN :D
    bhywqtkfje5mmlij.png
  • Zorro Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj mąż tez się właśnie szykuje do pracy. Jak wyjdzie z łazienki to pójdę się ogarnąć,a potem zrobić śniadanie. Mam dziką ochotę na jajka na twardo i zielone oliwki :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jest nas dwie :/
    Mnie w nocy nie goni na siku, to chyba dziwne na tym etapie, ale mimo przyjmowania płynów nic a nic. Siku przed snem a potem kolejne po pobudce. W dzień za to sporo chodzę.
    Chyba pójdę twoim śladem i tez wezmę leki, choć nie chce mi się z łóżka wychodzić :p

To ja chyba zaraz pójdę zmywarkę opróżnie z umytych naczyń :p może jak się zmecze to zasne :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę ze jest nas cztery :) taki edit :p

• Sajgonara Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    5 :-) dzień dobry!

1usapx9ipf1hd7n0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny, ja tez juz nie śpię od 4.45 :O

Biedroneczka, na szczescie wyprawka juz skompletowana wczesniej, poza paroma rzeczami ktore kupie po porodzie w miarę potrzeby ( np. laktator czy sterylizator do butelek). To drogie rzeczy i nawet nie wiem czy bedą mi potrzebne. Jesli tak to sa sklepy czynne 24h/dobę i sie kupi lub zamówi internetowo i dowiozą ;) Dlatego miedzy innymi kasy brak na pralkę.
    Dzis wykładziny ekipa przyjeżdża zakładać i to tez mnie po kieszeni szarpnie ;)

Odwalilam numer roku. Zapomniałam wyjąc pieczywo z zamrażalnika ( nie mam pod nosem piekarni czy nawet otwartego sklepu z pieczywem dlatego kupuje wiecej i mrożę). I takim oto sposobem mąż poszedł do pracy z głazami zamiast bułkami :D a co sie nasmialismy oboje z rana to nasze. Dlatego nie śpię :D nawet mała dokazuje z tego wszystkiego :)
    Ciaza odbiera mi rozum, serio!

Anulaa jak tam cukry? Kiedy konsultacja z lekarzem?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 07:35

• moodliszka Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja juz nie śpię :)
    Dzisiaj wizytujemy po 17. Jakoś nie mogę się już doczekać.

Beebs, robię tak samo: kupuję więcej i mrożę. Na szczęście jeszcze nie zdarzyło mi się zapomnieć tak jak Tobie, ale moja mama jest ekspertką od takich akcji :D np. Szykowała kiedyś ojcu śniadanie do pracy, Zdążyła rozkroić bułeczki, dwie posmarowała masełkiem i wtedy zadzwonił telefon. Zagadala się i co? Jak skończyła, to zapakowala bułki i tyle. Ojciec poszedł z dwiema z masłem i jedna tylko przekrojona :D to musiał być dla niego szok :D tez się wtedy naśmialiśmy, gdy to opowiadała :P

Beebs, haen, MadaLena30, Micia, orientalna lubią tę wiadomość

3jgx43r8lgh2k5cp.png
    relgi09k4uko2l5e.png
  • moodliszka Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O feedo w końcu wysłało do mnie paczkę :D po moim wczorajszym kulturalnie opieprzającym mailu jakimś cudem udało im się ją wysłać jeszcze wczoraj :D

Ona_89' lubi tę wiadomość

3jgx43r8lgh2k5cp.png
    relgi09k4uko2l5e.png
  • Zorro Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi się często zdarza zapomnieć dlatego w takich sytuacjach rozmrażam w mikrofalówce :-)

moodliszka, Beebs lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Modliszka ha ha ha :D :D dobre! :D ja chciałam rozmrozić w mikrofali ale mąż mnie prosił abym tego nie robiła i nawet wiem dlaczego :P ostatnio sobie kromkę pieczywa rozmrażałam na midium zamiast defrost i to jeszcze prze 10 min! :D wyjęłam sucharka :D :D :D wiec chyba wolał głazy :D mam nadziej, ze po porodzie wrócę z rozumem do normalności, bo na dłuższa metę ciezko tak funkcjonować ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 07:45

moodliszka, Micia lubią tę wiadomość

• moodliszka Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie ja też wolę nie używać mikrofali, bo po rozmrażaniu w niej pieczywko szybko robi się twarde :P no chyba, że ja źle coś nastawiam :D

Beebs lubi tę wiadomość

3jgx43r8lgh2k5cp.png
    relgi09k4uko2l5e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak na defrost to raczej powinno byc OK. Ale fakt jest taki, ze pieczywo rozmrażane w mikrofali szybciej czestwieje. Jejku juz 7:00 czas na sniadanie, jupi!:P

• Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pospalam dopiero czwarty budzik obudził mnie o 6:50 :)
    Z rana wesoło u nas, rodzina w komplecie. Choć powoli się wykruszaja.
    Wczoraj przed snem przypomniało mi sie ze mialam przed pirodem kalotyfery w lazience pomalowac

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
‹‹ 1196 1197 1198 1199 1200 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ