Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ugotowalam kiedys jajka na twardo, swoje zjadlam meza zostaly. Chcial je zabrac do pracy i nie wiem jak to zrobil, sle wzial...surowe
wtedy jezdzil jeszcze rowerem, dobrze ze zapakowak je do siatki, bo mozecie sie domyslic co z jajek zostalo...
moodliszka, Mala_Czarna_89, MadaLena30, Kitaja, perelka89, Micia, Zorro lubią tę wiadomość
-
A ja was podczytalam z rana.... tel mi sie zawiesil i jeszcze usnelam na godzinke....
Tak sobie mysle ze przydal by mi sie nowy tel. Szybciej dzialajacy bo jak malutka bedzie to latwiej i wygodniej korzystac z neta tu niz na kompie
Moja mama tez mrozi, a ja jestem fanka swiezutkiej buleczki tym bardziej ze mam fajna piekarnie pod blokiem i moj ranny rytual jest taki: spacer z psiakiem i zakup pieczywa... mhh ale to sie zmieni i moze bede zmuszona mrozic chlebek .
Dzis mam taki plan zamowic z listy troche rzeczy
Czytam wczoraj mamie liste a ona w pewnym momecie ojej az mnie glowa rozbolala tyle tego ale haslo Mikolaj dla Hani sluchala uwaznie
Mezu na ilosc kartek zapisanych dobrze zareagowalmoodliszka, haen, perelka89 lubią tę wiadomość
-
ja też już nie śpię, mężulek poszedł do pracy, a ja dziś biorę się za sprzątanie, żeby w weekend było wolne
ja nie przepadam za mrożonym pieczywem, wolę sobie kupić świeżutkie bułki, ale faktycznie jak ktoś nie ma pod nosem piekarni, to co zrobić
Nymeria ja jestem zainteresowana roanem bass, ale nigdzie, dosłownie nigdzie go nie ma, żeby obejrzeć w sklepie stacjonarnym
perelka89 lubi tę wiadomość
-
Anet ja wczoraj oglądałam chyba z 15 wózków ale tak pobierznie bo teściowa chciała i jak ten facet z obsługi wyjechał tym wózkiem to oczu oderwać nie mogłam. Jest mega lekki, duży, porządna ta rama, prowadzi się dosłownie jednym palcem (żaden jeszcze tak lekko się nie prowadził), fajne kolorki i można samemu podobierac sobie spod gondoli kolor budy i stelaża, więc super. Jedynie co dla mnie ważne to nie ma okienka w spacerowce żeby podejrzeć dziecko w czasie pchania.
-
Witam się i ja ale dzisiaj później wstałam i o dziwo tylko raz w nocy siku a ostatnimi czasy tak 6-7 razy to minimum.
Modliszka - dobry wybór, ja wczoraj z mężem znowu męczyłam temat wózka ale zostanie chyba Barletta lub Galactic. A jaki kolorek wybrałaś? Ja myślę o połączeniu z eko-skórką, zawsze to łatwiej wyczyścić jak się przybrudzi no ale też łatwiej zniszczyć ten materiał.
Ale ja Wam zazdroszczę, że już kupujecie ubranka, pieluszki, kocyki, łóżeczka... ja jestem jak na razie uziemiona w jednym pokoju bo w pokoiku dla Maluszka intensywny remont i w przedpokoju również ;( dopiero w przyszłym tygodniu wjadą mi meble dlatego za bardzo nie mam gdzie tego wszystkiego trzymać Bo wszystko z przedpokoju i małego pokoju wylądował jakby w jednym... no a metraż w blokach niestety nie powala :p
Miłego dnia Mamuśkimoodliszka, perelka89 lubią tę wiadomość
Paolka _25 -
A ja dzisiaj noc nie przespana, ból kręgosłupa też tak macie?. Ale mogę się pochwalić że mam już prawie całą wyprawkę, brakuje mi tylko drobnych kosmetyków i wanienki. Kupiłam sterylizator elektryczny na olx nowy nie używany za 100 zł, to chyba tanio,podgrzewacz prawie nowy mało używany za 45 zł wszystko mam z Tommy tippee, a do szpitala 3 komplety dla malutkiej chyba wystarczy, co wy na to?, a dla siebie do szpitala kupiłam 2 koszule i 1 piżame.Koszt całej mojej wyprawki w granicach 4000 tyś
-
Rany dziewczyny jak wy to robicie ze tak wczesnie wstajecie?? ja moglabym spac i spac...nastawiama sobie budzk na 8 zeby sniadanie zjesc i cukier zmierzyc i to ledwo wstaje..a dzis budzik nie zadzwonil i dopiero jestem po sniadaniu ;/
beebs cukry ok, nie przekraczam norm:) insuliny narazie nie biore, czekam jeszcze tydzien kontynuujac moja diete i we srode ide do innego lekarza skonsultowac. jesli ona tez potwierdzi ze lepiej brac, nawet jesli przekroczenie norm zdarza sie sporadycznie, to juz sie poslucham:)))
mam tylko problem z ketonami w moczu, dzis to mialam az +++, szoook, juz poczytalam troche w necie, musze jeść jakieś "węgle" na noc, albo wypijac dodatkowo pol szklanki mleka (ktorego nie lubie;/)... beebs moze tez masz jakas rade na to?perelka89 lubi tę wiadomość
-
hej hej
jestem i ja
Byłam wczoraj n tym usg i powiem Wam ze ten lekarz jakis przywalony był. Ja wyrobić ze śmiechu nie mogłam mój myślałam że wyjdzie z gabinetu. Porażka jedna. Prosze go o sprawdzenie szyjki powiedzil no ale po co wszytsko jest ok napewno. Mówie mu ze na ostatnim usg genetycznym wyszlo ze mała ma jedna nerke lekko powiekszona no to on cisza i patrzy i patrzy i patrzy na co mój Panie doktorze spi Pan. ni eno chyba jest dobrze no to pytamy czy chyba czy napewno a on no chyba. Sobie mysle no dobra niech ci bedzie.
Ogolnie mała całe usg wytykała mu język na co lekarz no ładnie ale bedzie iała charakterek. Mój oczywiscie podchwycił i na cały głos no aparatka za mama bedzie.
Wazy juz 1597g:) duza lalunia bedzieMicia lubi tę wiadomość
-
Ja mam jeszcze takie pytanie czy zdążają Wam się jeszcze wymioty? U mnie sporadycznie ale niestety występują 1-2 razy w tygodniu a czasami w ogóle. A jak Wasze apetyty? U mnie kiepsko nie przyswajam mięsa, za rybami nie przepadam wgl. Rzadko kiedy mam na coś ochotę. Wcinacie wszystko bez problemu?Paolka _25
-
Paolka ja wcale nie wymiotowałam, ale często powracają mdłości (nie tak często jak w I tr ale są). Jadłąm bardzo dużo w I i II trymestrze, teraz można powiedzieć, że jem normalnie. Mam apetyt, ale w granicach rozsądku. Od mięsa też mnie odrzuca, choć zawsze byłam mięsożerna