Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny jeszcze jedno mam nie dzieciowe pytanie
Czy któraś z was ma garderobę z IKEA z systememami PAX. Moj maz zrobi mi szafę ale chce sobie ja rozgraniczyć na półki, 2-ga czesc to relingi na wieszaki i 3-cia na kosze i wieszaki na spodnie. Cos takiego ( 3-ci rząd od gory)
http://www.ikea.com/gb/en/catalog/categories/departments/bedroom/19113/
Musze zakupić te organizery i próbuje znaleźć tanie ale wytrzymałe. I nie wiem czy te z IKEA sprawdza sie, czy czasem nie wyrzucę pieniedzy w błoto. Macie moze w domu szafy z tymi systemami? W miarę trwałe sa, tzn. posłużą mi choc kilka lat?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 18:15
-
Buffy dokladnie,a z drugiej strony moze byc tak,ze nauczone w zyciu plodowym dziecko przyzwyczai sie i bedzie mu smakowala dana rzecz
A pro po tych grzesznych nalesnikow,o ktorych trwaly burzliwe dyskusje to moje dziecko je na pewno bedzie lubilo tyle ich juz zjadlam w ciazy hihi
Jestes juz z nami -
nick nieaktualnyCześć dziewczynki
Od wczoraj miałam gościa, a dziś po jego odjeździe chciałam sobie drzemke strzelić ale średnio mi to wyszło,bo uwaga! Od wczoraj mam katarnienawidzę! W nocy nie mogłam przez to spać i dziś zapowiada się powtórka z rozrywki
Kurcze, Wy już wózki zakupione albo przynajmniej wybrane, a ja nadal leże w temacie i nawet nie wiem na co zwracać uwagę. My po tym dr ugim weselu za półtora tyg chyba weźmiemy się za to, bo czas jednak goni.
Perełka, ja też nie wiedziałam po co tak tymi pieluchami się dziecko zakrywa i pytalam wtedy o to koleżanki, która ma dwoje dziecino ale w sumie nadal mi się to dziwne wydaje że to akurat tymi białymi się tak zakrywa, chyba ladniej bybylo kolorowymi
Buffy! Slicznie się presentujecie w 32tyg! W ogóle to zauwazylam, że Wy wszystkie takie urodne
Rozmarzona gratuluje kruszynki! I teraz sama się nie mogę doczekać poniedzialkowej wizyty
Beebs, szkoda że akurat teraz Ci się ta pralka zepsuła kiedy teraz tyle wydatków na maluszka. Ale z drugiej strony lepiej, że może teraz niż jak już by maleństwo było w domu.
Moodliszka, wózek świetny, gratuluje podjęcia decyzji
Izulkaa, mam nadzieję że szybko Ci ten ból przejdzie!moodliszka, perelka89, Beebs, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No to bedziemy Kochana go probowaly jak sie sprawdza
Mysle,ze pewnie bedziemy zadowolone tym bardziej,ze istnieje funkcja rozlozenia podczas spacerku krotkiego badz przenoszenia by dziecku bylo wygodniej jak usnie
A jaki kolorek wzielas?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 19:18
Jestes juz z nami -
nick nieaktualnyRozmarzona wrote:No to bedziemy Kochana go probowaly jak sie sprawdza
Mysle,ze pewnie bedziemy zadowolone tym bardziej,ze istnieje funkcja rozlozenia podczas spacerku krotkiego badz przenoszenia by dziecku bylo wygodniej jak usnie
A jaki kolorek wzielas?
ten brąz, walnutpodobał mi się fioletowy najbardziej, ale dla chłopca to raczej średnio; mąż chciał zielony, ale znowu bałam się, że będzie się szybko brudził więc stanęło na ciemniejszym odcieniu
a ty? -
Ja tez tak jak pisalam lupo comfort biore:))) kolorystycznie widzialam na zywo granatowy i baaardzo mi sie podobal, druga opcja to szary, ale nie wiem jak on na zywo
perelka89 lubi tę wiadomość
-
Buffy, ciemny praktyczny,ale ten oliwkowy tez mega co
?
Jakbym miala chlopca to pewnie bym sie zastanawiala nad oliwkowym,ale tez by musial do wozka w miare pasowac.
Ja wzielam heaven z biala skorupa by do wozka w miare pasowal
Fajny ten z zeberka w srodku,ale to juz za duzo by bylo bo u mnie w wozku kolor granatu jeszcze wystepujeJestes juz z nami -
nick nieaktualny
-
nam na sr mówiła kobieta, żeby jeść dużo i absolutnie się w tym czasie nie odchudzać, ograniczyć jedynie wszystkie strączkowe i wzdymające i bez chilli, a tak to wszystko nawet raz za czasu smażone można i ja tak też mam zamiar zrobić, nie będę się brała za żadną dietkę, wiem co jem i moja mała chyba jest już do tego przyzwyczajona. Ogólnie mówiła, by patrzeć na kupki, jak mało i twardę to owsiane, surowe marchewki, jabłka i przede wszystkim dużo napojów, szczególnie wody, 3 l dziennie
mikado, perelka89, haen lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRozmarzona wrote:Buffy,a jaki masz kolor wozia
?
Fiolet tez fajny i dla chlopca mysle,ze tez nie bylby zly
A już nie będę tego synowi robić
Szaro-beżowy wózek jest także akurat ten brąz się wpasujeStelaż jest szaro-czarny
Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny