X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Micia Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki shibuya za namiary no ja ogladalam wczoraj w pepco to jakies szorstkie te reczniki do niczego :P.

Shibuya lubi tę wiadomość

w4sqyx8djdwls2n9.png
    mhsvupjy8yin3yzi.png
    ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud <3
    [*] 26.03.2014 - 9 tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w pepco ogólnie jakośc rzeczy nie powala, niestety; to rzeczy bardziej na kilka razy. Na allegro można kupić taniej te same marki co w smyku czy entliczku :)

Micia lubi tę wiadomość

• Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Padlam wczoraj jak dziecko grubo przed 23. Przynajmniej o 6 byłam wyspana

Cebulka niby masz racje z tymi prezentami.. Ale z wyrachowania nie chce by coś wybierali. Wiem posła jestem. Mogą kupić pampersy :D albo jakiś ciuszek. U nas niby drugie dziecko ale do pierwszego mało co wybierałam (a jak juz to bardziej szukałam czegoś okazyjnego niż fajnego) i też chce się nacieszyć. Z reszta jak juz pisałam nikt nie pytał czego nam trzeba

cos tam czuje dalej w okolicach szyjki i boje się wizyty jak kiedyś :( trzymajcie kciuki

yiDgp1.png
    kqdgp2.png

Wysłany: 10 września 2015, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buffy zgadzam się co do pepco- niby padne i tanie ale na kilka pran.

Mój przewrotny nas dba o mnie i się martwi, szacun ;)

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • haen Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala a dzis masz wizyte?

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas już zaczął się problem z prezentami. Jedna przyjaciółka dzwoni jaki rozmiar ciuszków to jej mowie ze ciuszków to mam mnóstwo i żeby nie szalała. Druga stwierdziła że dorzuci się do łóżeczka. Wszystkie rzeczy jak leżaczek, karuzela, mata do zabawy itp mam po Patryku w stanie idealnym. Więc chyba będę mówiła ze pampersy i chusteczki tego nigdy za dużo.

A ja czekam na wieści czy moi chłopcy dziś wrócą do domu;)

Paolka_25, perelka89 lubią tę wiadomość

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014

Wysłany: 10 września 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haen tak, za godzinkę.

Ginger trzymam kciuki :)

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • haen Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginger z tego co piszesz, to przyjaciolki masz super:) fajnie czytac o takich dobrych ludziach:)

Mala, to daj znac, jak po wizycie, ale bedzie dobrze:)

Shibuya a Ty w szpitalu dalej jestes? Zrobili Ci badania jakies czy tylko lezysz?

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • Zorro Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała, kciuki zaciśnięte :-) Odmelduj się po powrocie :-) No i jednoczę się z Tobą, bo ja też dziś mam wizytę ;-)

Nas ostatnio teść zaskoczył, bo wyraził chęć kupna wózka! Oczywiście podziękowaliśmy, bo już mamy. Był rozczarowany, bo ponoć już jakieś oglądał. Byliśmy z mężem w szoku,ze dopiero teraz coś takiego zaproponował. Miło z jego strony,ale też troche dziwne,że sam chciał kupić bez pytania jakie mamy preferencje.
    Także mamy wymyśleć coś w zamian, tylko problem jest taki, że cała wyprawka już jest gotowa...

perelka89 lubi tę wiadomość

Synuś :-)

Wysłany: 10 września 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też rozmawialiśmy ostatnio co jeśli zacznę rodzić, a mojego nie będzie (a pewnie tak będzie ;) ). No i jeszcze mam Laurę w domu i psa. Stwierdziliśmy, że bez paniki, jak nie będzie komu mnie zawieźć, to się weźmie taksówkę i już. Skoro na imprezy możemy tak jechać, to do szpitala tym bardziej. Maluchami też na pewno ktoś się zajmie, bo cała rodzina męża mieszka w naszym mieście, a to przecież podbramkowa sytuacja.

Zorro faktycznie miło z jego strony, ale serio chciał sam kupić? Powiem ci, że mój teściu zrobił mi taki numer ze spacerówką- nie pytając nikogo o zdanie kupił Laurze na urodziny. Wybitnie mi nie podpasowała, ale głupio było mi powiedzieć, że jej nie chcę, przed mężem też mi było głupio. Miedzy innymi dlatego teraz staram się uniknąć takich sytuacji i jeśli ktoś kupi coś czego nie chcę, to podziękuję grzecznie i powiem, że już mam ;)

Kurcze, cycki mi leżą na brzuchu :P

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powitac ;)

W koncu w miare sie wyspalam :)!
    Po dwoch ciezkich nockach nastala ta spokojna i spalam jak dziecko.
    Moze dlatego,ze juz bylam wykonczona na maksa i wczoraj wygladalam juz jak zombie wieczorem.
    Mezu jeszcze wczoraj UWAGA po raz pierwszy ogolil mi nogi z calkiem niezlym efektem (tylko jedno zaciecie) hihi :)
    Troche sie boje oddac moj skarb w jego rece i nie wiem czy sama sie za to jednak nie wezme dzisiaj choc bedzie ciezko :)
    Smialam sie wczoraj z niego,ze juz zostal przechrzczony z depilacji hihi ;)

Dzisiaj polowanie na prezenty dla bratanic.
    Na chrzciny i podwojne urodziny, ciezki wydatek jednym slowem :)

Mala, tez mam dziwne uczucie przy szyjce jak mi sie gdzies napna miesnie przy obkrecaniu sie na lozku np,a wczoraj dziwny dyskomfort przy chodzeniu czulam.
    Daj znac jak po wizycie ;)

Kitaja, jak jest ;)??

Micia, musza chyba byc troszke szorstkie reczniczki by cos wchlanialy bo te calkiem miekkie co robia (a la polar) to podejrzewam,ze slabo wchlaniaja wode.
    Wiadomo aby nie byly jakies calkiem twarde i szorstkie ;)

My mamy jutro wizyte i mam nadzieje,ze mnie troche lekarz uspokoi.
    Te nocne skurcze troche mnie martwia noi ta szyjka.

perelka89, Micia lubią tę wiadomość

Jestes juz z nami :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstalam , zjadlam i leze... ot i tyle pomyslu na dzien.

Micia lubi tę wiadomość

• Ginger84 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haen to fakt nie mogę narzekać dbają o mnie;) jedna wczoraj dzwoni i mówi że mam rodzic koniec października bo ona już załatwiła tydz urlopu i Patryka weźmie do siebie wtedy;) Więc mam nadzieję że jak mojego nie będzie to któraś z moich dziewczyn będzie dostępna i mnie zawiezie. Ostatnio w nocy tez mnie przyjaciółka zawozila do szpitala.

haen, Rozmarzona, perelka89 lubią tę wiadomość

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Molcia Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cebulka wrote:
    A i kilka przemyśleń. Zostawcie jakieś rzeczy do kupienia bliskim na prezent dla malucha. Szczególnie, że gwiazdka niedługo. My np znaczy Misia karuzele dostała od dziadków na gwiazdkę. Oczywiście wskazaną przez nas.
    Zamiast kojca polecam łóżeczko turystyczne. My mamy hauck i jest bardzo dobrej jakości. Świetnie się sprawdza na wyjazdach i jak śpimy u rodziców. A teraz Misia w nim śpi żeby się swoją peknieta główką nie obijac o szczebelki. No a tamto drugie będzie dla Małego.
    Wczoraj mi przyszła pościel dla Małego. Tak jak poprzednio super jakość...
    Cebulka skąd zamawialas pościel?

3jgxugpj3q0r53wa.png3jgx43r8lmtsm6tc.png
  • szczesciara25 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jest ten sam problem z urodzeniem bo maz dwie godziny od domu w pracy. Juz mu oznajimilam że niech sobie sam bierze taksówki ją przy obcym facecie jeczec nie bede i się wyginac jak bede miała skurcze pozatym torby do szpitala są więc jeszcze może myslalam że ją je mam wziąć do taksówki ;p ustalone że się przeprowadzania do siostry koło 20 października bo mieszka w krk ;) i szpital jest 20 minut od nich ;)

f2w3rjjgoscryrqn.png
  • Cebulka Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molcia Mamotato poscieldladzieci.pl

perelka89 lubi tę wiadomość

Synek ur. 8.11.2015
    Córeczka ur. 15.10.2013
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yupi wracają dzisiaj;)

Cebulka, haen, biedroneczka1910, Buffy, Rozmarzona, izulkaa, Mala_Czarna_89, Sajgonara, Shibuya, perelka89, Nymeria, Micia, Aga_502, MadaLena30, Ona_89', natali101 lubią tę wiadomość

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Cebulka Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 21:19

Synek ur. 8.11.2015
    Córeczka ur. 15.10.2013
  • Cebulka Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginger to super!

Synek ur. 8.11.2015
    Córeczka ur. 15.10.2013
  • Paolka_25 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) ja też wstałam, zjadłam śniadanko, poczytałam co u Was słychać wyszukuję się i wybieram się na galerię, zobaczę co tam słychać :) pokoik mam już wymalowany, czekam na meble do niego i na szafę do przedpokoju i zaczynam wielką wyprawkę ale meble dopiero w przyszłym tyg. :(
    Ciekawe czy dziś coś ustrzelę dla siebie w sobotę mam imprezkę i nie mam co na siebie włożyć :p

U mnie wczoraj teściu też pytał kiedy ma dać pieniążki na bryczkę, teściowa chciała wybrać sama, ale powiedzieliśmy, że mamy już wybrany, to pieniążki chcą dać.

Moi rodzice też mnie ostatnio zaskoczyli, dali na "kawałek" szafy, łóżeczko, małą wyprawkę a nawet na telefon dla mnie bo ostatnio sobie załatwiłam i pękła mi szybka. Coś niesamowitego! Nigdy mnie tak nie rozpieszczali :p

Ginger obyś juz dzisiaj widziała się z synkiem :)

Kitaja jak lot i wizyta?

Miłego dnia Dziewczynki :)

perelka89, Ona_89' lubią tę wiadomość

Paolka _25
‹‹ 1243 1244 1245 1246 1247 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ