Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczka pościeli jeszcze nie wybrałam bo korci mnie z różowymi wstawkami (mamy różowe dodatki w sypialni) ale nie mam 100% co do plci.
Buffy super wieścichoć myślałam ze ci wcześniejszy termin ustala
Moodliszka w poniedziałek robiłam badanie a we wtorek na popołudniowej wizycie był wynik. Aż się zdziwiłam bo uprzedzali ze raczej nie bedzie
moodliszka lubi tę wiadomość
-
Haha pamiętacie jak pisałam ze wychowawczyni Laury weszła z dziećmi w taki program w którym ma sprawdzać co maja na śniadanie? To dzis w końcu sprawdziła a mi się upiekło bo Laura miała bułkę z warzywami, do tego marchewkę pokrojona w paseczki, dwa ciasteczka zbożowe i wodę mineralną i dostała pochwale
moodliszka, haen, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
śmieję się bo tak to miała mleczne kanapki, batony, czasem jakiś cukierek
a dzis tak przypadkiem wyszło
Oj nie wiem czy chciałabym znać dokladna datęoby synus siedział cierpliwie
moja mama miała datę cesarki na 18 lipca a zaczęłam się rodzic 11 lipca (i to w tych czasach gdy sir pracowało a to była sobota wiec sie weekend szykował haha) ale zdazyli zdążyli wyciągnąć przez ciecie
-
nick nieaktualnyA ja wyspalam sie w dzien i teraz siedze...wszyscy sie smieja , ze popoludniu tak.chrapalam jakbym z nocki.wrocila upsss...
Mala kontrola sniadan...dzis rozmawialam o kanapkach do szkoly z mama bo wlasnie zastanawiala sie z czym maly bedzie musial nosic ,ze nie z tym co lubi tylko z czym wypada. I wyszlo nam.,ze nie kupowalismy sami w sklepikach slodyczy bo.dzienna racja finansowa do szkoly styknela ma.wafelka albo.jakas jedna inna rzecz. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Ja wyprawiłam męża do pracy/szkolenie. Wiem, że kombinował, żeby dzisiaj zostać na szkole na noc, ale gdy się szykował, to ja obudziłam się przerażona z myślą, że nie chcę być sama cały dzień, noc i znów dzieńwyskoczyłam z łóżka, żeby sprawdzić czy spakował szczoteczkę itd., ale ku mojej radości tego nie zrobił. Sam postanowił, że wróci Kochany
chyba sam juz bardzo się przejmuje tym, że ta nasza ciąża jest już na tyle zaawansowana, że woli być na miejscu. Uświadomiłam sobie też jak bardzo jesteśmy do siebie przywiązani... Jak wariaci, do tego stopnia, że wczoraj już sobie w myślach czytaliśmy
no cóż, trudno się dziwić skoro przez ponad trzy lata związku, a prawie rok małżeństwa prócz 4 dni, jesteśmy ze sobą codziennie
i choć czasem mnie wkurza, to nie zamieniłabym go na nikogo innego
o takie romantyczne przemyślenia mnie wzięły z rana
więc smigamy z synusiem jeszcze trochę pospać
perelka89, Paolka_25, Ona_89', MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
. Ja dzis nie śpię od 2 juz sie przyzwyczailam ze spie w kratke jedna noc przespana druga do polowy
.
Kitaja trzymamy kciuki i czekamy na wiesci po wizycie. Ja zjadlam ze Swoim jajecznice on do pracy a ja do lozka jak sie uda to pospac
.
A ja nie mam recznikow z kapturkiem w sklepie drogie te mile s dotyku. A przez internet w ciemno zamowic to tez nie bardzo jesli ktoras zamowila przez neta i warte polecenia to poprosze namiaryWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 06:09
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc