X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • natali101 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robiłam w pt, a w pon były wyniki

moodliszka lubi tę wiadomość

xnw490bvv7oz0z3a.png
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka pościeli jeszcze nie wybrałam bo korci mnie z różowymi wstawkami (mamy różowe dodatki w sypialni) ale nie mam 100% co do plci.

Buffy super wieści :) choć myślałam ze ci wcześniejszy termin ustala ;)

Moodliszka w poniedziałek robiłam badanie a we wtorek na popołudniowej wizycie był wynik. Aż się zdziwiłam bo uprzedzali ze raczej nie bedzie

moodliszka lubi tę wiadomość

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • moodliszka Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no to super :) bo właśnie nie wiedziałam ile mniej więcej wcześniej się wybrać.

3jgx43r8lgh2k5cp.png
    relgi09k4uko2l5e.png

Wysłany: 9 września 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha pamiętacie jak pisałam ze wychowawczyni Laury weszła z dziećmi w taki program w którym ma sprawdzać co maja na śniadanie? To dzis w końcu sprawdziła a mi się upiekło bo Laura miała bułkę z warzywami, do tego marchewkę pokrojona w paseczki, dwa ciasteczka zbożowe i wodę mineralną i dostała pochwale :P

moodliszka, haen, Ona_89' lubią tę wiadomość

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • Paolka_25 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja jakoś długo czekałam Bo robiłam w środę a wynik miałam dopiero w poniedziałek.

Buffy chociaż Ty znasz dokładną datę przyjścia na świat Maluszka :) też byśmy chciały :)

Paolka _25
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie no z tym sprawdzaniem drugiego śniadania to mam śmiechawę :p co za brednia :p

Wiesz co, no to będzie 38+6, także tak standardowo :) I niech mi maluszek nie waży się wyjśc wcześniej! :p

Paolka_25 lubi tę wiadomość

Wysłany: 9 września 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    śmieję się bo tak to miała mleczne kanapki, batony, czasem jakiś cukierek ;) a dzis tak przypadkiem wyszło :P

Oj nie wiem czy chciałabym znać dokladna datę ;) oby synus siedział cierpliwie :) moja mama miała datę cesarki na 18 lipca a zaczęłam się rodzic 11 lipca (i to w tych czasach gdy sir pracowało a to była sobota wiec sie weekend szykował haha) ale zdazyli zdążyli wyciągnąć przez ciecie :)

yiDgp1.png
    kqdgp2.png

Wysłany: 9 września 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz nie czytam opinii bo wychodzi na to że wszystko co mam w domu jest do d ;)

yiDgp1.png
    kqdgp2.png

Wysłany: 9 września 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz robię tak że kupuję z założeniem ze jak nie będzie mi pasować to pocisnę to dalej ;) ale jeszcze mi się nie zdarzylo

Shibuya lubi tę wiadomość

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • szczesciara25 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ją mam cały czas twardy i spięty brzuch

f2w3rjjgoscryrqn.png
  • Ona_89' Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tez się od trzech dni spina. Tak sobie myślę moze to te skurcze braxtona hicksa

kjmn3e5err34dy73.png
    d69c8u696axvumzk.png
    wwgzdqk3fqqv6f45.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wyspalam sie w dzien i teraz siedze...wszyscy sie smieja , ze popoludniu tak.chrapalam jakbym z nocki.wrocila upsss...

Mala kontrola sniadan...dzis rozmawialam o kanapkach do szkoly z mama bo wlasnie zastanawiala sie z czym maly bedzie musial nosic ,ze nie z tym co lubi tylko z czym wypada. I wyszlo nam.,ze nie kupowalismy sami w sklepikach slodyczy bo.dzienna racja finansowa do szkoly styknela ma.wafelka albo.jakas jedna inna rzecz.

• Cebulka Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 00:30

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 21:18

Synek ur. 8.11.2015
    Córeczka ur. 15.10.2013
  • Cebulka Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 00:40

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 21:18

haen, perelka89 lubią tę wiadomość

Synek ur. 8.11.2015
    Córeczka ur. 15.10.2013
  • Cebulka Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 01:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj chyba tylko ja nie śpię...

Synek ur. 8.11.2015
    Córeczka ur. 15.10.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 01:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też nie, bezsennośc = praca; bo co innego :/

• Cebulka Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 01:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj...ja bym spala ale mi syn nie pozwala...

Synek ur. 8.11.2015
    Córeczka ur. 15.10.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 02:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja nawet senna nie jestem :/ jutro muszę rano wstać, bo Antka do szkoły ogarnąć, potem gonię parę papierkowych spraw załatwić; ech, może zdrzemnę się między papierkową gonitwą a wywiadówką o 18

• moodliszka Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 05:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Ja wyprawiłam męża do pracy/szkolenie. Wiem, że kombinował, żeby dzisiaj zostać na szkole na noc, ale gdy się szykował, to ja obudziłam się przerażona z myślą, że nie chcę być sama cały dzień, noc i znów dzień :( :D wyskoczyłam z łóżka, żeby sprawdzić czy spakował szczoteczkę itd., ale ku mojej radości tego nie zrobił. Sam postanowił, że wróci Kochany :P chyba sam juz bardzo się przejmuje tym, że ta nasza ciąża jest już na tyle zaawansowana, że woli być na miejscu. Uświadomiłam sobie też jak bardzo jesteśmy do siebie przywiązani... Jak wariaci, do tego stopnia, że wczoraj już sobie w myślach czytaliśmy :P no cóż, trudno się dziwić skoro przez ponad trzy lata związku, a prawie rok małżeństwa prócz 4 dni, jesteśmy ze sobą codziennie :D i choć czasem mnie wkurza, to nie zamieniłabym go na nikogo innego :) o takie romantyczne przemyślenia mnie wzięły z rana :D więc smigamy z synusiem jeszcze trochę pospać :)

perelka89, Paolka_25, Ona_89', MadaLena30 lubią tę wiadomość

3jgx43r8lgh2k5cp.png
    relgi09k4uko2l5e.png
  • Micia Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 06:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :). Ja dzis nie śpię od 2 juz sie przyzwyczailam ze spie w kratke jedna noc przespana druga do polowy :P.
    Kitaja trzymamy kciuki i czekamy na wiesci po wizycie <3. Ja zjadlam ze Swoim jajecznice on do pracy a ja do lozka jak sie uda to pospac ;).
    A ja nie mam recznikow z kapturkiem w sklepie drogie te mile s dotyku. A przez internet w ciemno zamowic to tez nie bardzo jesli ktoras zamowila przez neta i warte polecenia to poprosze namiary ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 06:09

w4sqyx8djdwls2n9.png
    mhsvupjy8yin3yzi.png
    ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud <3
    [*] 26.03.2014 - 9 tc
‹‹ 1242 1243 1244 1245 1246 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ