X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmarzona dokladnie ! Zupełnie nie rozumiem o,co,im chodzi :P tu im,sie nie chce ,a tu się czepiają..
    Ja dzisiaj musiała sama ogolić pisie przed gin..co,sie nagimnastykowałam to masakra.. Tez oczywiście mi,sie dostali ze sama to robie:P ale łatwo mówić :P
    Jak pies,ogrodnika :P

Rozmarzona lubi tę wiadomość

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Perełka taką karuzelę brałam:
    http://allegro.pl/cotoons-karuzela-do-lozeczka-smoby-projektor-pilot-i5645972152.html

Kurcze, dostałam smsa, że ktoś mi nadał paczkę, szukałam po miejscowości co to może być ciesząc się jak dziecko, a to adaptery do wózka buuu czyli jedyna rzecz, która wcale nie cieszy oka :(

perelka89 lubi tę wiadomość

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Perelka Proszę;)
    http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5250039587

u mnie już wisi na ścianie;)

perelka89 lubi tę wiadomość

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Paolka_25 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Megi :)

Ginger jak tyle ciotek było z Tobą i z Patrykiem myślami to musiało się wszystko udać :) teraz pewnie jeszcze się rozkleisz jak Młody wróci do domu ale to już będą łzy szczęścia więc możesz - tylko nie przesadź :)

Modliszka super bryczka! Ja chciałam ten ciemniejszy szary i chyba wstawki z eko-skórką ale jeszcze pewna nie jestem, nie potrafię się zdecydować... :)

Dziewczyny w ogóle podziwiam Was za zakupy w internecie, ja jakoś nie umiem. Ja muszę wejść do sklepu, zobaczyć wszystko, dotknąć, sprawdzić itd.. ;)

Skończyłam na dzisiaj z porządkami, obiadek był, drożdżówka przepyszna wyszła, do tego mleko... pychotka!! Ale mój Nynuś dawał mi dzisiaj takie koksańce, że hej, chyba mówił "mama odpocznij już sobie" :)

Współczuję Wam, że macie jakieś dolegliwości to skurcze, to kucia jakieś... :/ u mnie tylko ciężko, no i czasem jak Malutki usadowi się na dole brzucha to dziwne uczucie ale całe szczęście, że tylko tak jest :)

moodliszka lubi tę wiadomość

Paolka _25
  • Paolka_25 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała śliczna Karuzelka :)

Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość

Paolka _25
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolka tez wolałabym,iść,osobiście do sklepu.. No ale..

W,ogóle,mam takie pytanie,do was.. U was tez części ciała maluszka różnie rosną ? Maja różne tygodnie? W ogóle,troche sie zestresowałam,bo na wizcie lekarz mówi ze dziecko ma,duza glowie...:/ teraz,patrzę i w sumie na tym,wydruku co mi daje co wizytę to wychodzi ze ma,duży obwód a waska...
    Wole,sir nie schizowac tym ale nie powiem bo zaczynam myśleć o tym :(...

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • Paolka_25 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izulkaa mnie ostatnio lekarz powiedział, "patrząc na tatę to dzidziuś wcale nie jest taki duży" :p a małż ma 192 cm i nie jest patyczkiem, utyty też nie jest, po prostu dobrze wygląda,. Ale o poszczególnych partiach ciała nic nie mówił. A w 28 tyg. Maluszek ważył równy kilogram. Teraz mam wizytę 18-go września, jak dla mnie to jeszcze bardzo długo... :(
    A teraz dopadła mnie zgaga :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 19:32

Paolka _25
  • Paolka_25 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I myślę, że jeszcze te 2-3 tyg będę na chodzie, żeby sobie wszystko skompletować :) najwyżej mąż będzie mnie w wózku na zakupy wozić :p :) ;)

Paolka _25
  • moodliszka Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izulka, mój też ma wymiary różne. Między każdą mierzoną częścią są jakieś różnice w tygodniach lub dniach i mój gin mówił, że to normalne :)

A ja sobie własnie zrobiłam mojito bezalkoholowe :) mmmm :D a mężusiowi z alkoholem, więc na imprezkę już nie pojedzie :D

3jgx43r8lgh2k5cp.png
    relgi09k4uko2l5e.png
  • Zorro Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A do mnie właśnie dotarło, ze zaczęliśmy dzis 34 Tc :-D Ostatnio mam tyle zajęć, że prawie mnie w domu nie ma, a czas tak szybko leci, że nie nadążam :-)

biedroneczka1910, Molcia, haen, MadaLena30 lubią tę wiadomość

Synuś :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wróciłam właśnie z wizyty :)
    Z Leonem wszystko dobrze - maluszek waży 2,04kg i rozwija się prawidłowo. Moje bóle pachwinowe nie świadczą o niczym złym, po prostu macica się rozciąga, jest spore obciążenie dla organizmu w związku z jej wielkością - no muszę przeżyć.
    I co najważniejsze - maluszka zobaczę już 27.10!! Tak się cieszę :) Ale też stresuję trochę tą operacją...

moodliszka, Ona_89', biedroneczka1910, natali101, Rozmarzona, Mala_Czarna_89, Molcia, Micia, haen, Shibuya, Nymeria, MadaLena30, aparatka, MW26 lubią tę wiadomość

• moodliszka Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buffy super wieści :) kuurczę, 27.10 już tak poważnie brzmi :D to aż nieprawdopodobne, że ten czas tak szybko leci :)

Buffy lubi tę wiadomość

3jgx43r8lgh2k5cp.png
    relgi09k4uko2l5e.png
  • Zorro Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buffy, to super :-) Czyli termin cesarki ustalony, teraz tylko na torbach siedzieć i czekać na Leonka :-)

Buffy lubi tę wiadomość

Synuś :-)
  • Ona_89' Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buffy ale Ci fajnie ze znasz juz konkretna datę :)

Buffy lubi tę wiadomość

kjmn3e5err34dy73.png
    d69c8u696axvumzk.png
    wwgzdqk3fqqv6f45.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buffy ty rodzisz w październiku a ja wizytę przedostatnia mam wtedy miec :P chyba ze pospieszy jej się na świat :P

haen lubi tę wiadomość

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Perełka, na pewno zrobię prywatnie badaniami zobacze jak mi wyjdą wyniki i wtedy zdecyduje. Bo powiem Ci szczerze, że wg mnie szkoda kasy żeby iść prywatnie, bo z początku chodzilam do tej mojej babeczki prywatnie a w między czasie czekałam a wizytę na fundusz właśnie do niej (czekałam prawie rok!!) no i jak zaczelam na NFZ tak już chodzilam.

Izulkaa, moja mała ostatnio też miała o wiele większą głowę ale dziewczyny mnie tutaj uspokoiły, że to normalne :-) także nie stresuj się niczym, tym bardziej że lekarz nic nie mówił.

Mała, pochwal się jeszcze jaką pościel wybrałas,bo karuzelka boska :-)

Buffy,robi się już poważnie, aaaa! ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dziewczyny rozpiera mnie mega radocha, ale też taki strach gdzies z tyłu głowy :)

Ginka powiedziała, że we wtorek mam operację, a jak wszystko będzie dobrze to już w piatek do domu, czyli już weekend całą rodzinką spędzimy razem :)

izulkaa, Paolka_25 lubią tę wiadomość

• izulkaa Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buffy zazdroszczę zd juz wiesz wszystko..
    Ja zyje w niewiedzy i kiedy i jak :P

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • moodliszka Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, które robiły badania już antyHIV. Długo czekałyście na wyniki? ;>

3jgx43r8lgh2k5cp.png
    relgi09k4uko2l5e.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Modiszka niedługo :) dluzej na grupę krwi czekałam :P ale wynik osobiście musiałam,odebrac :)

moodliszka lubi tę wiadomość

3jvzgu1r782c9g1c.png
‹‹ 1241 1242 1243 1244 1245 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ