Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Rozmarzona dokladnie ! Zupełnie nie rozumiem o,co,im chodzi
tu im,sie nie chce ,a tu się czepiają..
Ja dzisiaj musiała sama ogolić pisie przed gin..co,sie nagimnastykowałam to masakra.. Tez oczywiście mi,sie dostali ze sama to robie:P ale łatwo mówić
Jak pies,ogrodnikaRozmarzona lubi tę wiadomość
-
Perełka taką karuzelę brałam:
http://allegro.pl/cotoons-karuzela-do-lozeczka-smoby-projektor-pilot-i5645972152.html
Kurcze, dostałam smsa, że ktoś mi nadał paczkę, szukałam po miejscowości co to może być ciesząc się jak dziecko, a to adaptery do wózka buuu czyli jedyna rzecz, która wcale nie cieszy okaperelka89 lubi tę wiadomość
-
Witaj Megi
Ginger jak tyle ciotek było z Tobą i z Patrykiem myślami to musiało się wszystko udaćteraz pewnie jeszcze się rozkleisz jak Młody wróci do domu ale to już będą łzy szczęścia więc możesz - tylko nie przesadź
Modliszka super bryczka! Ja chciałam ten ciemniejszy szary i chyba wstawki z eko-skórką ale jeszcze pewna nie jestem, nie potrafię się zdecydować...
Dziewczyny w ogóle podziwiam Was za zakupy w internecie, ja jakoś nie umiem. Ja muszę wejść do sklepu, zobaczyć wszystko, dotknąć, sprawdzić itd..
Skończyłam na dzisiaj z porządkami, obiadek był, drożdżówka przepyszna wyszła, do tego mleko... pychotka!! Ale mój Nynuś dawał mi dzisiaj takie koksańce, że hej, chyba mówił "mama odpocznij już sobie"
Współczuję Wam, że macie jakieś dolegliwości to skurcze, to kucia jakieś...u mnie tylko ciężko, no i czasem jak Malutki usadowi się na dole brzucha to dziwne uczucie ale całe szczęście, że tylko tak jest
moodliszka lubi tę wiadomość
Paolka _25 -
Paolka tez wolałabym,iść,osobiście do sklepu.. No ale..
W,ogóle,mam takie pytanie,do was.. U was tez części ciała maluszka różnie rosną ? Maja różne tygodnie? W ogóle,troche sie zestresowałam,bo na wizcie lekarz mówi ze dziecko ma,duza glowie...teraz,patrzę i w sumie na tym,wydruku co mi daje co wizytę to wychodzi ze ma,duży obwód a waska...
Wole,sir nie schizowac tym ale nie powiem bo zaczynam myśleć o tym...
-
Izulkaa mnie ostatnio lekarz powiedział, "patrząc na tatę to dzidziuś wcale nie jest taki duży" :p a małż ma 192 cm i nie jest patyczkiem, utyty też nie jest, po prostu dobrze wygląda,. Ale o poszczególnych partiach ciała nic nie mówił. A w 28 tyg. Maluszek ważył równy kilogram. Teraz mam wizytę 18-go września, jak dla mnie to jeszcze bardzo długo...
A teraz dopadła mnie zgagaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 19:32
Paolka _25 -
Izulka, mój też ma wymiary różne. Między każdą mierzoną częścią są jakieś różnice w tygodniach lub dniach i mój gin mówił, że to normalne
A ja sobie własnie zrobiłam mojito bezalkoholowemmmm
a mężusiowi z alkoholem, więc na imprezkę już nie pojedzie
-
nick nieaktualnyDziewczyny wróciłam właśnie z wizyty
Z Leonem wszystko dobrze - maluszek waży 2,04kg i rozwija się prawidłowo. Moje bóle pachwinowe nie świadczą o niczym złym, po prostu macica się rozciąga, jest spore obciążenie dla organizmu w związku z jej wielkością - no muszę przeżyć.
I co najważniejsze - maluszka zobaczę już 27.10!! Tak się cieszęAle też stresuję trochę tą operacją...
moodliszka, Ona_89', biedroneczka1910, natali101, Rozmarzona, Mala_Czarna_89, Molcia, Micia, haen, Shibuya, Nymeria, MadaLena30, aparatka, MW26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPerełka, na pewno zrobię prywatnie badaniami zobacze jak mi wyjdą wyniki i wtedy zdecyduje. Bo powiem Ci szczerze, że wg mnie szkoda kasy żeby iść prywatnie, bo z początku chodzilam do tej mojej babeczki prywatnie a w między czasie czekałam a wizytę na fundusz właśnie do niej (czekałam prawie rok!!) no i jak zaczelam na NFZ tak już chodzilam.
Izulkaa, moja mała ostatnio też miała o wiele większą głowę ale dziewczyny mnie tutaj uspokoiły, że to normalnetakże nie stresuj się niczym, tym bardziej że lekarz nic nie mówił.
Mała, pochwal się jeszcze jaką pościel wybrałas,bo karuzelka boska
Buffy,robi się już poważnie, aaaa! -
nick nieaktualnyOj dziewczyny rozpiera mnie mega radocha, ale też taki strach gdzies z tyłu głowy
Ginka powiedziała, że we wtorek mam operację, a jak wszystko będzie dobrze to już w piatek do domu, czyli już weekend całą rodzinką spędzimy razemizulkaa, Paolka_25 lubią tę wiadomość