Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySajgonara wrote:a ja kupiłam bujaczek już, wózek tez już mam ale u teściów stoi bo miejsca nie mamy. Łóżeczko z poscielą upatrzone w aukcjach obserwowanych. Została wanienka i przewijak. Dla mnie najgorsze są te zakupy apteczno kosmetyczne bo nie wiem co mi potrzebne będzie a na co szkoda kasy.
Dla mnie te zabawki to zmora ;p jest tyyyyle tego i większośc taka łądnaperelka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęściara ja na początku będę używać rożka/śpiworka i kocyka w razie potrzeby
Agulla u mnie w wyprawce do szpitala napisane jest 2 komplety, ale wzięłam 5, bo jak mi dziecko się ubrudzi? To co ma w brudnych siedzieć... Wolę miec więcej niż mniej. A po cc jest się 4 doby to mimo wszystko 2 komplety wg mnie to mało.
Ona co prawda sa to chihuahua więc psy bardzo nisko podłogowe, ale chodzi mi o sierść głównie, nawet jak się odkurzy to sa okresy w roku, że gubia jej tyle, że musiałabym ciągle odkurzac by nadążyćA tak będę spokojna
-
nick nieaktualnyA ja właśnie wrocilam od endokrynologa i jestem zła
Okazało się bowiem, że mojej lekarki nie było a pielęgniarki dzwonily do mnie wtedy jak prowadzialam auto więc nie odebralam. Była jakas inna na zastępstwie, która nawet mnie nie zbadała, powiedziała tylko żeby brać taką sama dawkę a po porodzie, jakichś 2miesiacach zmienić dawke na ta sprzed ciąży, zrobić badania i przyjść na kontrolę w styczniu. Ide do rejestracji a Pani mówi ze najwcześniej może mnie zapisać na maj! Ech... -
nie wiem z Lenka i Oliwka nie mialam tak. Dzisiaj procz zrobieia dwoch pralek nie mam nawet czau obiadu robic. Lena wiecznie ryczy i na rece chce. A ja opadłam juz z sił. Zeby jej przeszło szybko bo sie wykoncze chyba ta jej choroba:(
-
Przeżyłam ostatnią wizytę u dentysty
obyło się bez znieczulenia. Teraz odpoczywam bo brzuch trochę spięty.
Mała nam też powiedzieli że na wózek trzeba czekać miesiąc a odebraliśmy wczoraj po 10 dniach od zamówienia.
Nam do kompletu brakuje tylko rzeczy kosmetycznych dla małej, ale nie umiem się zdecydować tzn. bardziej nie wiem co będzie mi potrzebne. Może wszystko się wyjaśni po spotkaniu z położną, bo z zajęć w SR musieliśmy zrezygnowaćperelka89 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny Patryk juz jest wybudzony:) drenow nie musiał mieć na szczęście zakładanych. Wszystko jest ok wiadomo płacze bo go boli:( ale dobrze ze juz po. Jak będzie wszystko w porządku to jutro albo w pt będzie ze mną
Jeszcze raz dziękujemy za kciuki;*biedroneczka1910, Buffy, moodliszka, haen, Aga_502, Nymeria, natali101, mikado, anet, Ona_89', Zorro, Mala_Czarna_89, Sajgonara, Rozmarzona, izulkaa, MadaLena30, perelka89, Paolka_25, Cebulka, MW26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitamy megi
Ginger to super wieści!! Mam nadzieję, że w pt będziecie już razem w domu. Dzielnego masz synkai mamusi też gratulacje że to wszystko przetrzymala!
Aparatka i Mała, mnie boli bardzo z tyłu jak siedze, ale jak się poloze jest lepiej, choć nie zawsze mam możliwość, tak jak i dziś gdy Czekalam w kolejce do lekarza.
Aga, zazdroszcze że tak mało Ci rzeczy zostało do ogarnięciaperelka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGinger super wiesci, moze bedziesz teraz mniej zdenerwowana .
Ja mam wrazenie , ze jestem jak pies przy lozku uwiazana. Cos zrobie i za chwile pupa ma.lozku. Zjadlam obiad a czuje sie jakbym sama serwowala na 100ludzi .
Lezaczek tez chyba kupie uzywany, mialam plan ,ze pierwsze dziecko , ze bedzoe mial wszystko nowe ale juz mi minelobo kupic wszystko nowe tych marek ktore mi sie podobaja to majatek Kulczyka idzie wydac.
-
nick nieaktualnyBiedroneczka tez mialam tak ostatnio z endykrynologiem wyskoczyl z pyskiem ,ze.co wizyte jestem u innego lekarza , kazal przyjsc za miesiac z.czego do niego pierwszy wolny termin za 3 a on dodatkow nie przyjmuje . I to w luxmedzie , wiec stwierdzilam ,ze ide tam gdzie termin wolny juz chyba inny lekarz zauwazylby jakies nieprawidlowosci przdciez karte ma przed oczyma !
-
Witam Cię Megi
Jestem już w domku, dorwałam kompa, więc w końcu mogę wstawić fotki fury Michałka
biedroneczka1910, Molcia, Ginger84, Aga_502, Nymeria, natali101, alus21, mikado, Micia, haen, Shibuya, anet, Ona_89', Mala_Czarna_89, Rozmarzona, izulkaa, MadaLena30, perelka89, Paolka_25, Zorro, Cebulka, MW26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGalaretka wrote:Biedroneczka tez mialam tak ostatnio z endykrynologiem wyskoczyl z pyskiem ,ze.co wizyte jestem u innego lekarza , kazal przyjsc za miesiac z.czego do niego pierwszy wolny termin za 3 a on dodatkow nie przyjmuje . I to w luxmedzie , wiec stwierdzilam ,ze ide tam gdzie termin wolny juz chyba inny lekarz zauwazylby jakies nieprawidlowosci przdciez karte ma przed oczyma !
Moodliszka, super fura!przypomnj proszę co to za model, jaka cena i gdzie kupowalas