Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Moodliszka co prawda nie ogladalam tego programu, wiec nie wiem jak zaawansowana astma, ale generalnie a. nie jest wskazaniem do cc. Pulmunolog mi mowil, ze w ciazy 1/3 sie zaostrza astma, 1/3 jest bez zmian, 1/3 zmniejszaha sie objawy. Od kilku dni ciezej mi sie oddycha, ale czuje, ze to przez to, ze brzuch jest wysoko, chociaz juz chcialam brac lek wziewny na zaostrzenie ataku, ale nie chcialam robic sensacji w autobusie.
-
Dzięki dziewczyny, można na was liczyć w każdym temacie
spodziewałam się trochę wcześniej, no ale trudno. Przynajmniej nie będę się denerwować, że jeszcze nie ma.
Moodliszka miałam te same odczucia co ty przy oglądaniu wczorajszego dokumentu- czemu nie cc przy astmie, strach, by u nas wszystko poszło dobrze, no i głaskałam brzuszek na całegoa wiecie w którym tc urodziła się ta ostatnia kruszynka malutka? Bo przegadaliśmy z mężem
W takich chwilach naprawdę cieszę się, że moja córcia jest już taka duża
Haen chodziło o to, że mama chora na astmę nie miała siły przeć i dzidzia miała niedotlenienieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 08:50
-
Nasze malenstwa tez miewaja gorsze dni,gdzie sa bardziej leniwe i nie na wszystkie dzialaja slodycze
MALA pozazdroscic energii,podziel sie
a mi kuzynka tak podniosla cisnienie,ze nie wiem, w zyciu nie spodziewalabym sie po niej czegos takiego... Od poczatku slodzila,az nagabywala mnie,ze da mi fotelik samochodowy z baza po corce,ja mowilam ze kupie jak bede wozek kupowala,a ona dalej sie upierala,ze mi odda! Ok pomyslalam zawsze to pare groszy zaoszczedze na cos innego.Dzis lecimy do Polski(bedzie to czas dosc intensywny tu to tam) wracamy pozno w niedziele,a we wtorek maz ma urodziny juz zapowiedzialam,ze w tym roku tylko ciasto i kawa i nikogo nie zapraszam przyjada Ci co beda chcieli.Moja kuzynka(mieszka tez w Norwegii)stwierdzila,ze przyjada do nas w piatek i zostana do niedzieli(nie mam ochoty na gosci) a napewno juz nie na dwie noce,odmowilam jej i wytlumaczulam,ze zle sie czuje,czesto brzuch mi sie spina,tu wyjazd i urodziny meza! A ona ok i po chwili mowi tak wiesz fotelika Ci z baza nie pozycze,bo my sie staramy o drugie dziecko ! Nosz ku....a to po co sie narzucala z tym fotelikiem,niech sie wypcha( mialam na koncu jezyka )!!! Ludzie sa jednak podli!
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Mala_Czarna_89 wrote:Dziewczyny, wiecie ile idzie przelew z jednego banku do drugiego? konkretnie z pko do ing. Wczoraj wieczorem ok 22 przelalam mezowi pieniadze i jeszcze ich nie ma- myslalam ze rano juz beda. nie ma ich ani na moim koncie ani na mezowym to gdzie do diaska sa?
Dopiero dzisiejsza ranna sesja wyszły z banku. Więc mąż powinien mieć popołudniu kasę na koncie.Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za kciuki również w imieniu Patryka;) chciałam was poczytać ale szczerze nawet nie wiem co czytam myślami jestem przy synku
W nocy spałam jak dziecko chyba już byłam wykończona z tego stresu. Rano myślałam że jakoś to będzie ale od środka aż mną trzęsie. Serce wali jak oszalałe, ciężko mi się oddycha, brzuch napieprza:( idę zaparzyc meliske.
Jejku niech już będzie po wszystkim bo tu zwariuje:( -
Mala oszczedzaj sie i lez z tym bolem to nie ma zartow,nic sie nie stanie jak w domu nie posprzatasz
Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
nick nieaktualnyHmmm mi się wydawało,że nie mam skurczy ale czy taki ból brzucha jak na nr 2 albo ból jak żołądka to to??? spięło mnie rano takim bólem i przeszło.
Mała leż!!!
też wczoraj oglądałam program 600gramów ale nie do końca , bo spać mi się chciało a mały się wiercił więc mu powiedziałam, że napatrzy się i mu się rodzić zachce a jesteśmy u rodziców gdzie najbliższa neonatologia jest jakieś 50 km od domu.
Ide zgrzeszyć kawą a obiecywałam ,ze w ciąży kawy nie będzie ale bez chyba walne głową w murperelka89 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja tez sie obawiam komunikacji z maluszkiem - pieluszke zawsze jakos sie zmieni, ubranko tez, ale np kiedy bedzie plakac a ja nie bede wiedziala co sie dzieje - jak mam mu pomoc...
Pocieszam sie tym ze to normalne obawy a jak sie urodzi to wszystko stanie sie jasne!
Ja mam bol glowy, jak po drinku a to przeciez maz sobie wczoraj strzelil wishy z cola, ktora nota bene chodzi za mna od jakies 5 mcyCisnienie 125/78 wiec nie duze i nie male, a glowa peka
Kitaja wydaje mi sie ze Twoja kuzynka zrobila to po zlosci, bo przeiez zanim nawet ich dzidzius jeszcze nie poczety by sie urodzil to Twoje malenstwo moze juz wyrosnac z fotelika... tak sobie pomyslalam.
A ja dzis mialam od rana biegac po sklepach budowanlanych z mezem ktory mial miec wolne i co ??? Pojechal do klienta na 9.00 - ciekawe o ktorej wroci - nie chce sie denerwowac - nie bede sie denerwowac - nie denerwuje sieperelka89, haen lubią tę wiadomość
-
Madalena wdech- wydech-wdech-wydech
Mała odpoczywaj odpoczywaj, ty i tak masz błysk w domu, więc możesz pogrzeszyć bez wyrzutów sumienia
Ja z rana pojechałam na targ, kupiłam 3 kg pomidorów, 2 kg brzoskwiń i zabieram się za przecier i dżemy], mmm pychaMoja spiżarka pęka w szwach, chyba przez całą zimę tego nie przejemy, hehe
perelka89, haen lubią tę wiadomość
-
Witam was
Ja dzisiaj pospalam ale brakuje mi coś snu...
Zimni u nas w bloku, chyba musze się zaopatrzyć w jakas farelkę
Nie oglądałam programu i chyba bym,nie chciała.wczoraj na,yt oglądałam jak kapali niemowlaki to mój sie przeraził ze sobie nie poradzi.
mieliśmy chodzić na szkole rodzenia a tu wyszlo,jak wyszlo,i jestem,mega zla o to..bo widzę ze moj teraz zavzal sie stresować.. Miał ze mną rodzic a teraz nie,wiem czy się zdecyduje bo teraz sam,nie wie co,go czeka a chcial,ske nauczyć,jak masować mnie itd..
Oglądałam tez chwile na yt filmik wczesniaka jakiegoś,to mnie zjebal ze co oglądam,a potem będę się denerwowac
Ja sie boje żeby nie uszkodzić takiej malej perelki.. Ubiorę,,wykapiemy ale ile nam to zajmie to nie wiadomo
Porodu sie boje ze cos,pójdzie,nie tak i sie zrażę do porodu,i ciąży w ogóle..
Paola hehe cieszy sie mąż z cyców ale nie powiem,ze przeraza mnie ze będę miec,cyca wielszegonod glowki dziecka hahahajak karmić,żeby nie udusić
My w tym tyg zamawiamy łóżeczko;)
Rożek mam miękki i wypiorę,go w takiej temp,jak piesze na metce a jak nie to 40stop. I wyprasuję moze ,sprawdzę czy mozna w ogóle,na metce..
Mojemu juz zapowiedziałam ze będzie musial biedny to prasować wszystko bo ja nie dam rady..
Dzisiaj wizyta !! Ciekawe co się dowiem ciekawego... Wezmę w razie czego torbe do szpitalaperelka89 lubi tę wiadomość
-
Nie mam błysku w domu, co wy myślicie
Fajne to dodawanie do koszyka na allegro, nie pisałyście, że przy tym jest tyle radochy
Izulka 3mam kciuki za wizytęja mam jutro
........
odpisali mi na maila ze smyka- 4-5 tygodni oczekiwania na wozek. kurde, a na miejscu mowila babka ze 2 tygodnie. wszedzie tyle trzeba czekac, chyba za pozno sie obudzilismyizulkaa lubi tę wiadomość
-
Wdech - wydech
Nie no juz smiac sie bede z tego
Mala z tego co slysze kto nie zamawia to slyszy ze czas oczekiwania 5-8 tyg. w rzeczywistosci po ok 2 tyg wozek czeka na odbior lub jest juz u klienta - nie wiem czy to taki chwyt marketingowy czy co?
Ty przynajmniej wiesz jaki chcesz
Perelka jak to sie mowi fuksem je kupilam, jedna na teraz a druga na typowa jesien/zime z opcja noszenia po ciazy - bo taki kroj - no chyba ze sie nie zmieszcze za miesiac hehe
perelka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMala_Czarna_89 wrote:Jakie rożki brałyście? bo już mi się nic nie podoba
http://allegro.pl/wielofunkcyjny-dwustronny-rozek-becik-kocyk-minky-i5014038425.html
mam ostatni wzór z rowerami
a drugi mam zwykły zielony po siostrzeńcuWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 10:27
Mala_Czarna_89, biedroneczka1910 lubią tę wiadomość