Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
hehe Mała Czarna ja mam inny niż szary. Szary miałam z Lenka taki jasny i nie wypał straszny o był wiecznie brydny i prany był.
to nasz kolorek
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d4568136b4b7.jpgMala_Czarna_89, moodliszka, biedroneczka1910, perelka89, Nymeria, Paolka_25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Galaretka przypomnij jaki wózek?
A ja zamówiłam sobie tą pościel, która kusiła mnie od samego początku. Ale jak podliczyłam wszystko (plus mniej więcej to czego mi jeszcze brakuje) to i tak wyszło ponad pół tysiąca mniej niż zakładałam, więc nie jest źle
Jakby to moje maleństwo postanowiło jednak urodzić się w listopadzie, to w październiku nie będę miała co robićperelka89 lubi tę wiadomość
-
Oj wczoraj byl meczacy dzien, ale troche udalo sie nam kupic/zalatwic.
Wczoraj tez moj M z bratem cos porobili na nowym mieszkaniu, a ja sobie siedzialam i myslalam jak to bedzie kiedy bedziemy juz tam mieszkac cala rodzinka w komplecie
Pech chcial ze sie podziebilam przez te spacery... czuje sie nie najlepiej, gardlo mnie boli, ale jak!! I dziwne ze tylko migdalek z jednej strony, kuruje sie mlekiem z czosnkiem i miodem, zobacze czy pomoże jak bedzie gorzej to profilaktycznie zapisalam sie jutro do lekarza.
A dzis niestety odwolalam spotkanie z kolezanka i wyjscie do kina
Perelka gdzie zamawialas wozek?
Buffy, ty po nocy pracujesz? I wogole jeszcze pracujesz? Moze pisalas ale mi ucieklo...
Mala super wiesci z wizyty.
Powodzenia na dzisiejszych wizytach, Mikado nie boj sie bo nie ma czego - zobaczysz Wojtusia
mikado lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny kupowalyscie ochraniacz na cale lozeczko czy na 1/2??
Kurde no nie moge sie zdecydowac, a do tego lozeczko mamy 140x70 i ciezko mi znalesc cos ladnego o takim duzym wymiarze.... -
Ja intensywny tydzien cd. Po poniedzialku i wtorku poza domem, wczoraj i dzis moimi najlepszymi kompanami sa scierki, srodki czystosci i odkurzacz
w zmywaniu wyrecza mnie zmywarka:P
A wozek bede miec czerwono czarny (w wersji spacerowej), bo gondola bedzie czarna (stelaz tez), wiec bede krolowa mroku;) zeby jednak nie bylo mi tak smutno, mufka jest czerwono-czarna:P -
Mała super, że wszystko dobrze...
Mnie dziś mniej skurcze łapią, ale za to jak wstane to boli i kluje podbrzusze...zawsze coś. Mama poszła z Misia na spacer. Mąż cały dzień pilnuje budowy naszego domku. A ja musze się wreszcie zebrać i zrobić ostatnie zamówienie na allegro. Zostanie mi tylko do kupienia:
-materacyk (sklep stacjonarny)
-wkłady do butelek dr Brown
-kocyk bawełniany (siosta ma zadanie bojowe)
-staniki do karmienia ( czekam czy mi jeszcze nie urosna cycki bardziej)
-skarpetki (to też siostra)
To będzie wsio...Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Dziewczyny a kupowałyście spiworek do wozka, taki cieply? jak ogladam to sprawdzaja sie tez do spacerowki i na sanki i nie wiem czy w tym roku sie jeszcze przyda czy wystarczy kocyk (chyba tak)
I drugie pytanie: zamawialyscie spiworki do spania? widze ladne ale bez rekawkow, a zima przed nami. co myslicie? -
witam mamusie
Mała dobrze, że wtedy się tak nie stresowałaś tą wagą małej, bo jak widać jest to normalne, że jedne dzieciaki są mniejsze, drugie większe
Madalena a kiedy się wprowadzacie do nowego mieszkanka?
Która z was robiła te pompony z tiulu? kupiłam tiul i chcę się trochę pobawić, ale prosiłabym o instrukcjęMala_Czarna_89, perelka89 lubią tę wiadomość
-
shibuya wrzuć linka do karuzeli jak możesz ja ogladam i oglądam i nic mi się nie podoba
Muszę się Wam pochwalić: dzisiaj wygrałam 25 zł w lotku. Jeszcze nigdy nic nie wygrałam!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 12:19
Mala_Czarna_89, biedroneczka1910, Rozmarzona, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Shibuya zapomniałam o rożkach
dziękuję za sprowadzenie mnie na ziemię. Właśnie zaoszczędziłam kilkadziesiąt złotych.
Pochwal się karuzelą
Pani dzisiaj w szkole poprosiła Laurę, by pokazała swoje śniadanie, bo wczoraj miała najlepsze lol. Dzisiaj miała paski marchewki, paski zielonego ogórka, mleczną kanapkę (o zgrozo) i wodę. I znów pochwałamam ubaw po pachy, ale są i dobre tego strony- Laura dumna i prosi o same zdrowe śniadania.
Aparatka privWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 12:22
Shibuya, MadaLena30, natali101 lubią tę wiadomość
-
Ja mam spiworek taki na 0-6 mca i bez rekawkow.
Kupuje tez rozek, a w czym bedzie dzidzia spala to zobaczymy. Spiworek napewno sie mi przyda kiedy zacznie mocno kopac nozkami:)
Shibuya pokaz karuzele.
Anet- to dobre pytaniesama nie znam na nie odp. bo ekipa miala zaczynac prace w przyszlym tyg, ale zacznie pozniej... na kuchnie bedziemy czekac ok 5 tyg. ... no mam nadzieje ze przed porodem
Mowicie na 1/2 lozeczka ochraniacz,.. pomyslalam o calosciowym - tak przyszlosciowo, ale rzeczywiscie poki co moze 1/2 wystarczy.
perelka89 lubi tę wiadomość