X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madalena tyle że u nas nie ma stałej temperatury, tzn mamy centralne ale trzeba palić w piecu w piwnicy, więc wieczorem jest ciepło a nad ranem się wyziębia. Więc bez rękawków będzie dzidzi chłodno.
    No nic mam jeden śpiworek stary, zobaczę, czy się sprawdzi, najwyżej później kupię

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • Sajgonara Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karuzela Shibuya ładna kurde :-)

Shibuya lubi tę wiadomość

1usapx9ipf1hd7n0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MadaLena30 wrote:
    Oj wczoraj byl meczacy dzien, ale troche udalo sie nam kupic/zalatwic.
    Wczoraj tez moj M z bratem cos porobili na nowym mieszkaniu, a ja sobie siedzialam i myslalam jak to bedzie kiedy bedziemy juz tam mieszkac cala rodzinka w komplecie :)

Pech chcial ze sie podziebilam przez te spacery... czuje sie nie najlepiej, gardlo mnie boli, ale jak!! I dziwne ze tylko migdalek z jednej strony, kuruje sie mlekiem z czosnkiem i miodem, zobacze czy pomoże jak bedzie gorzej to profilaktycznie zapisalam sie jutro do lekarza.
    A dzis niestety odwolalam spotkanie z kolezanka i wyjscie do kina :/

Perelka gdzie zamawialas wozek?
    Buffy, ty po nocy pracujesz? I wogole jeszcze pracujesz? Moze pisalas ale mi ucieklo...

Mala super wiesci z wizyty.
    Powodzenia na dzisiejszych wizytach, Mikado nie boj sie bo nie ma czego - zobaczysz Wojtusia :)

Nie mogę w nocy spać, a trafiło mi się fajne zlecenie to nie odrzucalam :) uroki wolnego zawodu :)
    Jednak po cichu mam nadzieje, ze w końcu pokonać te bezsenność ech

perelka89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala_Czarna_89 wrote:
    Galaretka przypomnij jaki wózek?

Bugaboo

Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam i rożek i śpiworek do spania - dostałam go w prezencie wiec dzięki temu sprawdzę co dzidzia woli :)
    Do wózka póki co nie kupuje, jak zajdzie potrzeba to dokupie a na te chwile wydaje mi się zbędny :)

Mój wózek szaro-bezowy, ale kocyk do wózka granatowy wiec trochę koloru będzie :P mam w planach kupić tez zawieszki do gondoli dla dzidzi wiec nie będzie smutno :p

Wiecie co - marzy mi się spa :D tak żeby ktoś zajął się mną od stóp do głów :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Ja jestem w czarnej rozpaczy, bo wlasnie przenoszę swoje ciuchy do garderoby. Myslalam, ze uporam sie z tym w 2 dni a nie wiem czy dam rade do konca tygodnia. Jestem nienormalna aby miec tyle łachów i dalej twierdzić, ze nie mam sie w co ubrać. Moj szanowny nawet tego nie komentuje, znosi mi tylko wszystko pokornie i z litością w oczach na mnie patrzy. A ja jestem w zła, sfrustrowana i ryczeć mi sie chce. Nawet podłogi w pokoju nie widać a została jeszcze jedna szafa! RATUNKU!!!!!!

A w temacie dzidziowym. Ja mam wózek szaro-granatowy :P heh, no nie wyroznie sie ;D
    Mam 2 śpiworki, 1 rożek i 4-5 kocyków ( od wełnianych po polarowe do wózka). Parasolki nie mam, moskitiera w komplecie była, dodatkowego śpiworka do wózka tez nie mam i mie planuje. W Anglii mrozów nie ma ;)
    Ja daje rade sie golić sama, troche sie gimnastykuje z " broszką" :D ale nogi ida dosc sprawnie.
    Tyle zapamiętałam :P

perelka89, Paolka_25 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wmawiać sobie, że będzie lepiej, siła perswazji i takie tam :D ja też na lewym jakoś nie mogę, wole na prawym, aa najczęściej budzę się na wznak

• MadaLena30 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala to fakt, rano moze byc chlodno, wiec lepiej chyba w rozek szczelnie zawinac, ale widzialam tez (w C&A) spiworki z rekawkami.

Buffy przynajmniej nie wypadniesz z obiegu ;)

Buffy, perelka89 lubią tę wiadomość

Coreczka <3 - 13.07.15 - 379g , 24.08.15 -1033g, 07.10.15 - 2173 g
    gannyx8d1p2ldx6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez gole się sama bo nie ma opcji by mąż mnie golil :P nie chcę i kropka :P

Wysłany: 10 września 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zostawiam sobie ten śpiworek jako alternatywę jakby jednak ktoś zapytał co kupić małej :D

MadaLena30, perelka89 lubią tę wiadomość

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • Sajgonara Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beebs wrote:
    Hej dziewczyny. Ja jestem w czarnej rozpaczy, bo wlasnie przenoszę swoje ciuchy do garderoby. Myslalam, ze uporam sie z tym w 2 dni a nie wiem czy dam rade do konca tygodnia. Jestem nienormalna aby miec tyle łachów i dalej twierdzić, ze nie mam sie w co ubrać. Moj szanowny nawet tego nie komentuje, znosi mi tylko wszystko pokornie i z litością w oczach na mnie patrzy. A ja jestem w zła, sfrustrowana i ryczeć mi sie chce. Nawet podłogi w pokoju nie widać a została jeszcze jedna szafa! RATUNKU!!!!!!

Ciesz się że masz gdzie te wszystkie rzeczy przenieść. My mamy takie malutkie mieszkanie, że nie wstawiam łóżeczka bo nie mam gdzie, komody dla dzidziusia na pewno mieć nie będę.Wózek póki nie potrzebny u teściów trzymam. Wszystko poupychane :-( Część rzeczy muszę wynosić w workach próżniowych do piwnicy. Tak że nie narzekaj bo inni mają gorzej!:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 13:01

1usapx9ipf1hd7n0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny przyszła mi paczka z bielizną nocną do szpitala - super jest :) polecam allegrowicza push-up_pl :) jakość mega :)

• Cebulka Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parasolka przydała nam się dopiero do spacerówki. Moskitiery i do wózka i do łóżeczka mam z babyono i tej do wózka używałam tylko na wakacjach nad morzem a do łóżeczka ani razu...

Ja też mam takie dretwienie pod lewym cyckiem jak na lewym boku leżę. Ucisk na nerw...

Shibuya lubi tę wiadomość

Synek ur. 8.11.2015
    Córeczka ur. 15.10.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sajgonara wrote:

Ciesz się że masz gdzie te wszystkie rzeczy przenieść. My mamy takie malutkie mieszkanie, że nie wstawiam łóżeczka bo nie mam gdzie, komody dla dzidziusia na pewno mieć nie będę.Wózek póki nie potrzebny u teściów trzymam. Wszystko poupychane :-( Część rzeczy muszę wynosić w workach próżniowych do piwnicy. Tak że nie narzekaj bo inni mają gorzej!:-)

Sorki, nie przemyślałam. Poprostu jestem sfrustrowana i chciałam dobie ulżyć. Nie ten czas i nie to miejsce. Sorki jeszcze raz :)

Wysłany: 10 września 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się musiałam wynieśc ze swojej szafy w sypialni na rzecz dzieciątka i część ubrań mam w tzw. socjalnym pokoju, a drugą część u Laury.
    Jak idę po kąpieli po coś do ubrania, to zawsze się pomylę i lecę do sypialni

Micia lubi tę wiadomość

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • Sajgonara Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beebs no co Ty nie przepraszaj :-) Ja lubię swoje mieszkanie i cieszę się że mam takie i że jest moje. Też myślę że inni mają gorzej. Taka garderoba to musi być fajna rzecz. Teraz to mi jest głupio bo wyszłam na zrzęde...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 13:43

1usapx9ipf1hd7n0.png
  • Sajgonara Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała a ja myślałam że Ty masz wielki dom

1usapx9ipf1hd7n0.png
  • Micia Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała mam to samo, mieliśmy bieliznę w komodzie w sypialni, ale musieliśmy zabrać z niej rzeczy, żeby maluszka ciuszki umieścić i teraz po gacie lecę do sypialni zamiast do pokoju trochę to potrwa zanim się człowiek przestawi :).

w4sqyx8djdwls2n9.png
    mhsvupjy8yin3yzi.png
    ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud <3
    [*] 26.03.2014 - 9 tc
  • Molcia Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buffy wrote:
    dziewczyny przyszła mi paczka z bielizną nocną do szpitala - super jest :) polecam allegrowicza push-up_pl :) jakość mega :)
    a co od niego wzięłaś?

3jgxugpj3q0r53wa.png3jgx43r8lmtsm6tc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molcia wrote:
    a co od niego wzięłaś?

koszulę nocną, szlafrok i stanik do karmienia :) jakoś duuuuzo lepsza niż te, które kupiłam w Esotiq :) aż szok :)

‹‹ 1246 1247 1248 1249 1250 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ