X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • perelka89 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 22:01

nick nieaktualny, Mala_Czarna_89, Sajgonara, natali101, nick nieaktualny, mikado, Nymeria, Shibuya, Rozmarzona, haen, Zorro, Paolka_25, MadaLena30, olcia88, Micia, Ona_89', moremi lubią tę wiadomość

klz920mm8wuzprdr.png
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sajgonara wrote:
    Mała a ja myślałam że Ty masz wielki dom
    Hahaha nigdy w życiu :D kto by to sprzątał ;)

Kochane przyszła mi chusta do noszenia dzieciątka; pierwsze wrażenia- dużo pewniej się w niej czuję niż w nosidełku które miałam przy Laurze. Lala trochę mała, ale przylega super do mojego ciała. Rączki ma schowane, a między nóżkami idzie ta chusta, więc dołem nie wyleci ;) Mam nadzieję, że z dzieciątkiem również się sprawdzi

2r589dz.jpg

Sajgonara, natali101, Nymeria, haen, perelka89, MadaLena30, olcia88, Micia, Ona_89', moremi lubią tę wiadomość

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • Sajgonara Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Ty ciągle coś robisz, sprzątasz i myjesz okna. Marnujesz się w takim razie, musisz dom kupić :-)
    Brzuchy macie fajne ale ogólnie szczuplutkie dziewczyny z Was. Ja swojej fotki nie wrzucę bo wyglądam jak góra...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 14:24

1usapx9ipf1hd7n0.png
  • natali101 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Perełka pięknie wyglądasz :-)

perelka89 lubi tę wiadomość

xnw490bvv7oz0z3a.png

Wysłany: 10 września 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sajgonara co ty mówisz ;) chętnie zobaczyłabym twój brzuszek :) z perełką nie ma się co porównywać, ona ma chyba poduszkę pod koszulką, bo tak to wcale nie przytyła :D

Mam (a właściwie to nie mam, bo to mieszkanie wujka, który przeprowadził się za granicę, my tylko liczymy, że będziemy mogli je odkupić) 4 pokoje, 85m2 + malutki ogródek. Ale okna ostatnio mył mąż, nie ja :D

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • Molcia Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buffy wrote:
    koszulę nocną, szlafrok i stanik do karmienia :) jakoś duuuuzo lepsza niż te, które kupiłam w Esotiq :) aż szok :)
    a którą konkretnie - możesz podać?bo jestem na etapie zakupu, tylko kurcze nigdzie nie ma podanej długości tych koszul, a ja jestem dość wysoka i boję się że będą za małe :/

3jgxugpj3q0r53wa.png3jgx43r8lmtsm6tc.png
  • malgo86 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala_czarna_89 to sie zamień na moje 22 metry ;) jeszcze ogròdek moje marzenie

Natalka <3 już jest na świecie
    36rv4zp.png
  • Nymeria Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o ludzie jak mi się nic nie chce... poczytałam książkę, pospałam, wstałam zjadłam drugie śniadanie i siedzę i oglądam STOP drogówka :P a muszę umyć wannę, umywalkę, kibelek, poodkurzać i umyć podłogi bo jutro mam gości na weekend i jutro mam do zrobienia zakupy, sałatki, ciasto, kolację i mięsko na grilla, a siedzę i zamiast robić... a zaraz przyjedzie mąż z pasieki i trzeba miód wykręcić...

201511211678.png
  • Sajgonara Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też chce ogródek!!!!Już widzę jak w nim siedzę z moją Barbarą Antoniną ona w leżaczku bujaczku...

1usapx9ipf1hd7n0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/show_item.php?item=5194733209 szlafrok wzięłam ten, M, żeby brzuszek objął, ale spokojnie mógł byc i S, fajnie leży i jest miękki aczkolwiek jednoczesnie ciepły i wcale nie grubaśny jak niektóre.

http://allegro.pl/show_item.php?item=5194190393 ta koszula nocna, tę szarą. Rozciagliwy materiał, rozmiar S i nawet jak brzuszek jeszcze urośnie to będzie dobrze leżec :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7eebb900576d.jpg tak to wygląda na mnie :) 161cm mam jak coś

szlafrok celowo chciałam długi :) te krótkie jakies mało praktyczne sie wydają

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 14:49

Rozmarzona, perelka89, Paolka_25, MadaLena30, Nymeria, olcia88, agulla03 lubią tę wiadomość

Wysłany: 10 września 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molcia za krótkie to one chyba nigdy nie są. No i będziesz nosić już bez brzucha. Ja mam problem w drugą stronę- jestem niska i mam za kolanka, jak babcia na rannej mszy ;)

Ogródkiem też zajmuje się mąż ;)
    Nie narzekam, tylko nie chcecie mi wierzyć, że ciągle jest jakaś robota :P zanim ogarnę wszystko, w pierwszym pomieszczeniu powrotnie jest syf :(
    Łazienka.. ją miałam dzisiaj szorować eh i dupa, wystraszył mnie gin,a mąż zabronił. I szczerze- nie mam siły.

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zostaw je na chwilke i juz 3 strony nabazgrane:P:P:P:P

Poszyłam sobie troszke:)

Spiworka tez nie kupuje i przy dziewczynach tez nei mialam przykrywalam kocykiem a potem juz kołderka po roku.

Parasolka na zime??? Chyab zbędny wydatek na lato to co innego ale kto wie czy zostaneimy przy tych spacerowkach co sa z gondolka. A moskietera u nie lezy i sie kurzy nei załozylam ani razu. Ani przy jednej ani przy drugiej.

a właśnie mój dzwonił ze pampersy 1 te białe w rossmanie są po 11.99:) w paczce 33 sztuki.

http://aparatka87.blogspot.com/
    ug376iyelyb9zcc9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja jestem niska (161) a koszula nocna, którą kupiłam jest tak z 10cm nad kolanem :) Zależy od fasonu, te z Esotiq mam właśnie jedną do kolan, a druga lekko przed kolanem.

• Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co za leniwy dzien :)
    Niby pospalam troszke w nocy,a snieta chodze,ze szok.
    Walne sobie kawke i cos slodkiego na pobudzenie,a co ;)!

Haen, to Ty ostatnio pisalas o ochocie na kopca kreta :>?
    Mi sie na tamten moment skonczyl jak to pisalas,ale dzisiaj kupilam kolejnego i zrobie sobie na weekend :D

Pereleczka i Buffy sliczne brzuszki :)!
    Ach jak milo sie oglada takie fajne duze, ciazowe brzuszki.
    Ja bedac dzisiaj na zakupach spotkalam kolezanki mame i byla w szoku,ze 8 miesiac,a wcale nie widac hihi.
    Jej druga corka tez w ciazy i tez jakos podobnie jak ja ;)

Mala, pytalas chyba o spiworek taki do wozka tak?
    Bo nie jestes juz pewna czy nie pomylilam osob.
    A Ty nie myslalas tez o adamexie?
    Bo z tego co widzialam to one w komplecie maja spiworek taki do wozka :)
    Bynajmniej tak widzialam w sklepie,a czy mi go dolacza to tez sierota zapomnialam zapytac :D

A wiec tak Maz rozprawiczony w depilacji nog, obcinaniu paznokci,wiec moze i by go wyprobowac do skarbu,ktory tak chronie i czego on sie najbardziej boi hihi :D

Ginger, chlopaki juz w domu :)??

perelka89, Micia lubią tę wiadomość

Jestes juz z nami :)
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak Wam sie taka podoba??
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a4f3d1bb9139.jpg

Rozmarzona, Anulaa, Micia, perelka89, moremi lubią tę wiadomość

ug376iyelyb9zcc9.png
  • Cebulka Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aparatka sprawdzałam na rossman online i tam nic nie ma...może tylko u was...chodzi o pampersy premium care 1 ?

Synek ur. 8.11.2015
    Córeczka ur. 15.10.2013
  • Molcia Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała - no nie wiem, u mnie zwykle problem z takimi rzeczami - a nie jestem jakaś strasznie duża mam ok 174 cm wzrostu - i już widzę że ta koszulka Buffy to by mi była za tyłek ledwo :D

3jgxugpj3q0r53wa.png3jgx43r8lmtsm6tc.png
  • haen Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmarzona to nie ja pisalam o kopci, ale wiesz co? Tez bym zjadla kawalek hehe:)

Rozmarzona lubi tę wiadomość

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cebulka tak u nas są po 11.99 za paczke. Moze w stacjonarnym tylko cena obowiazuje. Moj kupił dwie paczki bez mojej zgody tylko potem zadzwonil ze jest taka cen ai ze załuje ze wiecej ni wzial

ug376iyelyb9zcc9.png
  • Cebulka Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 00:12

moremi lubi tę wiadomość

Synek ur. 8.11.2015
    Córeczka ur. 15.10.2013
‹‹ 1247 1248 1249 1250 1251 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowy rok - Nowy plan na świadomą ciążę. Kluczowe 90 dni przed poczęciem czyli jak świadomie przygotować organizm.

Nowy Rok sprzyja planom, nowym początkom i drobnym decyzjom, które z czasem mają realne znaczenie. To także dobry moment, by świadomie przygotować organizm do ciąży - spokojnie, bez presji i krok po kroku. Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników zaleca suplementację folianów co najmniej 12 tygodni przed planowaną koncepcją1, aby umożliwić osiągnięcie ich optymalnego poziomu w organizmie. Dlatego wspólnie z Partnerem Akcji Femibion zachęcamy do rozpoczęcia 90-dniowego planu przygotowania organizmu przed poczęciem. Twoje codzienne wybory dziś mogą mieć znaczenie dla prawidłowego rozwoju dziecka w przyszłości.2 Sprawdź naszą noworoczną checklistę i zobacz, jak świadomie przygotować się do ciąży jeszcze przed pojawieniem się dwóch kresek.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ