Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 22:01
biedroneczka1910, Mala_Czarna_89, Sajgonara, natali101, Buffy, mikado, Nymeria, Shibuya, Rozmarzona, haen, Zorro, Paolka_25, MadaLena30, olcia88, Micia, Ona_89', moremi lubią tę wiadomość
-
Sajgonara wrote:Mała a ja myślałam że Ty masz wielki dom
kto by to sprzątał
Kochane przyszła mi chusta do noszenia dzieciątka; pierwsze wrażenia- dużo pewniej się w niej czuję niż w nosidełku które miałam przy Laurze. Lala trochę mała, ale przylega super do mojego ciała. Rączki ma schowane, a między nóżkami idzie ta chusta, więc dołem nie wyleciMam nadzieję, że z dzieciątkiem również się sprawdzi
Sajgonara, natali101, Nymeria, haen, perelka89, MadaLena30, olcia88, Micia, Ona_89', moremi lubią tę wiadomość
-
No Ty ciągle coś robisz, sprzątasz i myjesz okna. Marnujesz się w takim razie, musisz dom kupić
Brzuchy macie fajne ale ogólnie szczuplutkie dziewczyny z Was. Ja swojej fotki nie wrzucę bo wyglądam jak góra...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 14:24
-
Sajgonara co ty mówisz
chętnie zobaczyłabym twój brzuszek
z perełką nie ma się co porównywać, ona ma chyba poduszkę pod koszulką, bo tak to wcale nie przytyła
Mam (a właściwie to nie mam, bo to mieszkanie wujka, który przeprowadził się za granicę, my tylko liczymy, że będziemy mogli je odkupić) 4 pokoje, 85m2 + malutki ogródek. Ale okna ostatnio mył mąż, nie japerelka89 lubi tę wiadomość
-
Buffy wrote:koszulę nocną, szlafrok i stanik do karmienia
jakoś duuuuzo lepsza niż te, które kupiłam w Esotiq
aż szok
-
o ludzie jak mi się nic nie chce... poczytałam książkę, pospałam, wstałam zjadłam drugie śniadanie i siedzę i oglądam STOP drogówka
a muszę umyć wannę, umywalkę, kibelek, poodkurzać i umyć podłogi bo jutro mam gości na weekend i jutro mam do zrobienia zakupy, sałatki, ciasto, kolację i mięsko na grilla, a siedzę i zamiast robić... a zaraz przyjedzie mąż z pasieki i trzeba miód wykręcić...
perelka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttp://allegro.pl/show_item.php?item=5194733209 szlafrok wzięłam ten, M, żeby brzuszek objął, ale spokojnie mógł byc i S, fajnie leży i jest miękki aczkolwiek jednoczesnie ciepły i wcale nie grubaśny jak niektóre.
http://allegro.pl/show_item.php?item=5194190393 ta koszula nocna, tę szarą. Rozciagliwy materiał, rozmiar S i nawet jak brzuszek jeszcze urośnie to będzie dobrze leżec
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7eebb900576d.jpg tak to wygląda na mnie161cm mam jak coś
szlafrok celowo chciałam długite krótkie jakies mało praktyczne sie wydają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 14:49
Rozmarzona, perelka89, Paolka_25, MadaLena30, Nymeria, olcia88, agulla03 lubią tę wiadomość
-
Molcia za krótkie to one chyba nigdy nie są. No i będziesz nosić już bez brzucha. Ja mam problem w drugą stronę- jestem niska i mam za kolanka, jak babcia na rannej mszy
Ogródkiem też zajmuje się mąż
Nie narzekam, tylko nie chcecie mi wierzyć, że ciągle jest jakaś robotazanim ogarnę wszystko, w pierwszym pomieszczeniu powrotnie jest syf
Łazienka.. ją miałam dzisiaj szorować eh i dupa, wystraszył mnie gin,a mąż zabronił. I szczerze- nie mam siły. -
zostaw je na chwilke i juz 3 strony nabazgrane:P:P:P:P
Poszyłam sobie troszke:)
Spiworka tez nie kupuje i przy dziewczynach tez nei mialam przykrywalam kocykiem a potem juz kołderka po roku.
Parasolka na zime??? Chyab zbędny wydatek na lato to co innego ale kto wie czy zostaneimy przy tych spacerowkach co sa z gondolka. A moskietera u nie lezy i sie kurzy nei załozylam ani razu. Ani przy jednej ani przy drugiej.
a właśnie mój dzwonił ze pampersy 1 te białe w rossmanie są po 11.99:) w paczce 33 sztuki.
-
nick nieaktualny
-
Co za leniwy dzien
Niby pospalam troszke w nocy,a snieta chodze,ze szok.
Walne sobie kawke i cos slodkiego na pobudzenie,a co!
Haen, to Ty ostatnio pisalas o ochocie na kopca kreta :>?
Mi sie na tamten moment skonczyl jak to pisalas,ale dzisiaj kupilam kolejnego i zrobie sobie na weekend
Pereleczka i Buffy sliczne brzuszki!
Ach jak milo sie oglada takie fajne duze, ciazowe brzuszki.
Ja bedac dzisiaj na zakupach spotkalam kolezanki mame i byla w szoku,ze 8 miesiac,a wcale nie widac hihi.
Jej druga corka tez w ciazy i tez jakos podobnie jak ja
Mala, pytalas chyba o spiworek taki do wozka tak?
Bo nie jestes juz pewna czy nie pomylilam osob.
A Ty nie myslalas tez o adamexie?
Bo z tego co widzialam to one w komplecie maja spiworek taki do wozka
Bynajmniej tak widzialam w sklepie,a czy mi go dolacza to tez sierota zapomnialam zapytac
A wiec tak Maz rozprawiczony w depilacji nog, obcinaniu paznokci,wiec moze i by go wyprobowac do skarbu,ktory tak chronie i czego on sie najbardziej boi hihi
Ginger, chlopaki juz w domu??
perelka89, Micia lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami