X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • perelka89 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 22:01

biedroneczka1910, Mala_Czarna_89, Sajgonara, natali101, Buffy, mikado, Nymeria, Shibuya, Rozmarzona, haen, Zorro, Paolka_25, MadaLena30, olcia88, Micia, Ona_89', moremi lubią tę wiadomość

klz920mm8wuzprdr.png
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sajgonara wrote:
    Mała a ja myślałam że Ty masz wielki dom
    Hahaha nigdy w życiu :D kto by to sprzątał ;)

Kochane przyszła mi chusta do noszenia dzieciątka; pierwsze wrażenia- dużo pewniej się w niej czuję niż w nosidełku które miałam przy Laurze. Lala trochę mała, ale przylega super do mojego ciała. Rączki ma schowane, a między nóżkami idzie ta chusta, więc dołem nie wyleci ;) Mam nadzieję, że z dzieciątkiem również się sprawdzi

2r589dz.jpg

Sajgonara, natali101, Nymeria, haen, perelka89, MadaLena30, olcia88, Micia, Ona_89', moremi lubią tę wiadomość

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • Sajgonara Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Ty ciągle coś robisz, sprzątasz i myjesz okna. Marnujesz się w takim razie, musisz dom kupić :-)
    Brzuchy macie fajne ale ogólnie szczuplutkie dziewczyny z Was. Ja swojej fotki nie wrzucę bo wyglądam jak góra...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 14:24

1usapx9ipf1hd7n0.png
  • natali101 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Perełka pięknie wyglądasz :-)

perelka89 lubi tę wiadomość

xnw490bvv7oz0z3a.png

Wysłany: 10 września 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sajgonara co ty mówisz ;) chętnie zobaczyłabym twój brzuszek :) z perełką nie ma się co porównywać, ona ma chyba poduszkę pod koszulką, bo tak to wcale nie przytyła :D

Mam (a właściwie to nie mam, bo to mieszkanie wujka, który przeprowadził się za granicę, my tylko liczymy, że będziemy mogli je odkupić) 4 pokoje, 85m2 + malutki ogródek. Ale okna ostatnio mył mąż, nie ja :D

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • Molcia Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buffy wrote:
    koszulę nocną, szlafrok i stanik do karmienia :) jakoś duuuuzo lepsza niż te, które kupiłam w Esotiq :) aż szok :)
    a którą konkretnie - możesz podać?bo jestem na etapie zakupu, tylko kurcze nigdzie nie ma podanej długości tych koszul, a ja jestem dość wysoka i boję się że będą za małe :/

3jgxugpj3q0r53wa.png3jgx43r8lmtsm6tc.png
  • malgo86 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala_czarna_89 to sie zamień na moje 22 metry ;) jeszcze ogròdek moje marzenie

Natalka <3 już jest na świecie
    36rv4zp.png
  • Nymeria Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o ludzie jak mi się nic nie chce... poczytałam książkę, pospałam, wstałam zjadłam drugie śniadanie i siedzę i oglądam STOP drogówka :P a muszę umyć wannę, umywalkę, kibelek, poodkurzać i umyć podłogi bo jutro mam gości na weekend i jutro mam do zrobienia zakupy, sałatki, ciasto, kolację i mięsko na grilla, a siedzę i zamiast robić... a zaraz przyjedzie mąż z pasieki i trzeba miód wykręcić...

201511211678.png
  • Sajgonara Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też chce ogródek!!!!Już widzę jak w nim siedzę z moją Barbarą Antoniną ona w leżaczku bujaczku...

1usapx9ipf1hd7n0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/show_item.php?item=5194733209 szlafrok wzięłam ten, M, żeby brzuszek objął, ale spokojnie mógł byc i S, fajnie leży i jest miękki aczkolwiek jednoczesnie ciepły i wcale nie grubaśny jak niektóre.

http://allegro.pl/show_item.php?item=5194190393 ta koszula nocna, tę szarą. Rozciagliwy materiał, rozmiar S i nawet jak brzuszek jeszcze urośnie to będzie dobrze leżec :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7eebb900576d.jpg tak to wygląda na mnie :) 161cm mam jak coś

szlafrok celowo chciałam długi :) te krótkie jakies mało praktyczne sie wydają

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 14:49

Rozmarzona, perelka89, Paolka_25, MadaLena30, Nymeria, olcia88, agulla03 lubią tę wiadomość

Wysłany: 10 września 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molcia za krótkie to one chyba nigdy nie są. No i będziesz nosić już bez brzucha. Ja mam problem w drugą stronę- jestem niska i mam za kolanka, jak babcia na rannej mszy ;)

Ogródkiem też zajmuje się mąż ;)
    Nie narzekam, tylko nie chcecie mi wierzyć, że ciągle jest jakaś robota :P zanim ogarnę wszystko, w pierwszym pomieszczeniu powrotnie jest syf :(
    Łazienka.. ją miałam dzisiaj szorować eh i dupa, wystraszył mnie gin,a mąż zabronił. I szczerze- nie mam siły.

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zostaw je na chwilke i juz 3 strony nabazgrane:P:P:P:P

Poszyłam sobie troszke:)

Spiworka tez nie kupuje i przy dziewczynach tez nei mialam przykrywalam kocykiem a potem juz kołderka po roku.

Parasolka na zime??? Chyab zbędny wydatek na lato to co innego ale kto wie czy zostaneimy przy tych spacerowkach co sa z gondolka. A moskietera u nie lezy i sie kurzy nei załozylam ani razu. Ani przy jednej ani przy drugiej.

a właśnie mój dzwonił ze pampersy 1 te białe w rossmanie są po 11.99:) w paczce 33 sztuki.

http://aparatka87.blogspot.com/
    ug376iyelyb9zcc9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja jestem niska (161) a koszula nocna, którą kupiłam jest tak z 10cm nad kolanem :) Zależy od fasonu, te z Esotiq mam właśnie jedną do kolan, a druga lekko przed kolanem.

• Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co za leniwy dzien :)
    Niby pospalam troszke w nocy,a snieta chodze,ze szok.
    Walne sobie kawke i cos slodkiego na pobudzenie,a co ;)!

Haen, to Ty ostatnio pisalas o ochocie na kopca kreta :>?
    Mi sie na tamten moment skonczyl jak to pisalas,ale dzisiaj kupilam kolejnego i zrobie sobie na weekend :D

Pereleczka i Buffy sliczne brzuszki :)!
    Ach jak milo sie oglada takie fajne duze, ciazowe brzuszki.
    Ja bedac dzisiaj na zakupach spotkalam kolezanki mame i byla w szoku,ze 8 miesiac,a wcale nie widac hihi.
    Jej druga corka tez w ciazy i tez jakos podobnie jak ja ;)

Mala, pytalas chyba o spiworek taki do wozka tak?
    Bo nie jestes juz pewna czy nie pomylilam osob.
    A Ty nie myslalas tez o adamexie?
    Bo z tego co widzialam to one w komplecie maja spiworek taki do wozka :)
    Bynajmniej tak widzialam w sklepie,a czy mi go dolacza to tez sierota zapomnialam zapytac :D

A wiec tak Maz rozprawiczony w depilacji nog, obcinaniu paznokci,wiec moze i by go wyprobowac do skarbu,ktory tak chronie i czego on sie najbardziej boi hihi :D

Ginger, chlopaki juz w domu :)??

perelka89, Micia lubią tę wiadomość

Jestes juz z nami :)
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak Wam sie taka podoba??
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a4f3d1bb9139.jpg

Rozmarzona, Anulaa, Micia, perelka89, moremi lubią tę wiadomość

ug376iyelyb9zcc9.png
  • Cebulka Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aparatka sprawdzałam na rossman online i tam nic nie ma...może tylko u was...chodzi o pampersy premium care 1 ?

Synek ur. 8.11.2015
    Córeczka ur. 15.10.2013
  • Molcia Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała - no nie wiem, u mnie zwykle problem z takimi rzeczami - a nie jestem jakaś strasznie duża mam ok 174 cm wzrostu - i już widzę że ta koszulka Buffy to by mi była za tyłek ledwo :D

3jgxugpj3q0r53wa.png3jgx43r8lmtsm6tc.png
  • haen Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmarzona to nie ja pisalam o kopci, ale wiesz co? Tez bym zjadla kawalek hehe:)

Rozmarzona lubi tę wiadomość

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cebulka tak u nas są po 11.99 za paczke. Moze w stacjonarnym tylko cena obowiazuje. Moj kupił dwie paczki bez mojej zgody tylko potem zadzwonil ze jest taka cen ai ze załuje ze wiecej ni wzial

ug376iyelyb9zcc9.png
  • Cebulka Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 00:12

moremi lubi tę wiadomość

Synek ur. 8.11.2015
    Córeczka ur. 15.10.2013
‹‹ 1247 1248 1249 1250 1251 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ