Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ufff lozeczko zamowione wraz z calym wyposazeniem
Najszybsza podjeta decyzja w tej ciazy (choc na dniach mialam dylematy).
Maz godzine przed praca mowi "to pokaz,ktore to lozeczko zamowimy",a ja rybka bo do konca jeszcze nie wiedzialam (choc na dniach bardziej juz na to wenge mnie naszlo ).
Wbilam,wiec na allegro i jakos juz nawet nie zagladalam na biale tylko prosto na wenge, 5 minut roboty i zamowienie zlozone
Teraz juz tylko pozostaje czekac na wozek,ktory mial byc do dwoch tygodni i mam nadzieje,ze jutro juz bedzie oraz na lozio dla Maluszka
U Was tez zaczelko grzmiec??
Wgl to jakos zimno sie na mieszkaniu robi,a zanim zaczna grzac to sobie mozna pomarzyc.
A ze zlych wiadomosci..
Mezu dostal tel z pracy,ze bedzie mial szkolenie za tydzien,ktore bedzie trwalo dwa tyg..
Tak wiec bedzie szedl na rano do pracy,a potem na szkolenie.
To jeszcze jakos przezyje (dobrze,ze to teraz sie dzieje,a nie w pazdzierniku..),ale boje sie by go nie wyslali do innego miasta na zapelnienie luk ;/
Brakuje tam ludzi i wysylaja tutaj z firmy wtedy ludzi.
Matko oby nas to ominelo bo co ja sama z Maluszkiem zrobie
Sa niby plusy szkolenia bo bedzie mial dodatkowe uprawnienia i bedzie mogl pisac o podwyzke,a z drugiej str zastanawiamy sie czy to nie podpucha.
perelka89 lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Rozmarzona ja pisałam o kopcu kreta :p
Zorro na zgagę na pewno możesz brać Gelatum Aluminii Bo ja biorę a poza tym manti w zawiesinie ale ja u siebie już nigdzie nie mogłam kupić bo podobno wycofują.
Piękne brzuszki macie!
Karuzelki również i wózki
A ja na zakupach kupiłam dwie bluzki a muszę jeszcze jakieś spodnie dokupić.
Wracając autobusem młodziutka dziewczyna wpakowała mi się na ostatnie wolne siodełko prawie brzuchem po nosie ją dotykałam ale nie zeszła. Znieczulica straszna. Ja zawsze ustępowałam. I nie chodzi o to, że źle się czuję tylko o bezpieczeństwo bo kierowcy jeżdżą jak szaleni.Rozmarzona, perelka89 lubią tę wiadomość
Paolka _25 -
Paolka, a widzisz skleroza nie boli hihi
Tak wiec moge zapowiedziec,ze bede robila na weekend kolejnego kopczyka i nie mozesz byc gorsza
Izulka, takie o łooo
http://allegro.pl/lozeczko-dzieciece-ozdobny-front-16el-h6-darland-i5641105179.html
Tylko kolor poscielki ecru,a nie bez.
Teraz pewnie bede siedziala i sie zastanawiala czy jednak nie biale poki nie przyjdzie i mi sie nie spodoba
izulkaa, perelka89 lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Ale jaja
Mezu czytal wiadomosci z miasta i mowi,ze koles pijany pomylil mieszkania i sie pijany dobijal domofonem do starszej babki 0.0
Pol godziny wydzwanial az wybil szybe na klatke.
Nr mieszkania dobry,ale ulice pomylil kretyn.
Ja bym chyba zawalu dostalaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 17:21
Jestes juz z nami -
Piekne te wasze karuzele!
Ja poki co nie kupuje takich rzeczy, ale napisze list do Mikolaja ze wskazaniem konkretow gdzie kupic
Mala sliczne te posciele z baby love dobrze ze jeszcze nie zamowilam. A ty wzielas ten komplet z ochraniaczem modulowym (podusie tak?)
Rozmarzona ladnie prezentuje sie to lozeczko z tym calym wyposażeniem.
No wlasnie widzialam te pieluszki new born ( z wycieciem na pepuszek) z bebydream w promo w Rossmanie - polecacie je zeby kupic?
Rozmarzona, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Izulka, dlatego ja gdy juz musze zdecydowac to najlepiej jak Maz mnie goni bo szybciej mi to idzie
Madziu, zobaczymy jak na zywo bedzie sie prezentowalo
Na pewno jak narazie do szafy bedzie kolorystycznie pasowalo noi poscielka pewnie do firan, w bezach jasnych jakie kupilam
Ide sobie usmazyc chyba bliny bo mam mase zrobiona w lodowcePaolka_25 lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Izulkaa faktycznie ŁOOOOO!!! Rozmarzona zaszalała;)
A co do Kopca kreta to odpada bo mój małż na diecie i nie chce mu ochoty robić :p a na weekend pewnie i tak zawiesi dietę bo do siostry na urodziny jedziemy.
Rozmarzona lubi tę wiadomość
Paolka _25 -
Rozmarzona to dobrze ze maz Cie zmobilizowal!
Mala w takim razie musze na spokojnie zobaczyc te aukcje, skoro i jakosc jest ok
Dziewczyny co ja moge wziasc ( tab?) na gardlo zeby troche je nawilzyc i zmniejszyc bol??
Ssie zwykle landrynki - bo to ponoc tez nawilza, ale bolu nie zmniejsza
Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
Hej dziewuszki !!
Byłam dziś na wizycie i moje panny mają po 1340g wyrównały się, a na dodatek Zosia spowrotem fiknęła główką w dół, także jest szansa na naturalny
Gin powiedział, że w 36tc wyśle mnie do szpitala ze skierowaniem "poród przedwczesny zagrażający" i zobaczymy co postanowią, czy będą rozwiązywać w 37 ( zwykle tak jest) czy pozostawią to naturze. Niestety natura może spłatać mi figla bo szyjka się znacznie skróciła w te 2 tyg z 4,3 na 2,7.
Dziś skurcze męczą straszliwie, ciężko się oddycha, może to przez badanie usg bo trochę naciskał.
Mam cel, że muszę koniecznie wytrwać do 26 września nie lądując w szpitalu, bo bratowa zapytała czy może mi zrobić baby shower. Zdeklarowało się już 15 moich koleżanek i ostatnio powiedziała, że zamówiła na imprezę jakieś 40 rzeczy z allegro. Że będzie dużo konkursów i zabaw i składka na rzeczy które potrzebuję, mam zrobić listeJaram się, muszę dotrwać !!
Obejrzeliśmy wczoraj ten dokument moje 600 gramów szczęscia i ryczałam od momentu kiedy zobaczyłam małą stópkę, aż do końca. Nie ogarniam, że tam siedzi prawdziwe bobo w brzuchu, a nawet 2. Uwierzę jak wyjdą... Oczywiście mąż przerażony i żeby dziewuszki siedziały jak najdłużej, a po dzisiejszej szyjce, że na prawdę mam leżeć. Niestety jak 2 dni nie zje obiadu to mu przejdzie ta troska...
Buffy, Perełka piękne piłeczki !! Kto tu się jeszcze dawno nie chwalił brzucholem ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 18:26
izulkaa, Micia, Rozmarzona, Shibuya, Molcia, mikado, Paolka_25, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Olcia spore te twoje panienki
a taki brzuszek maluszki masz
to ja nie,wiem jak to możliwe zr one sie mieszczą w takim małym brzuszku
Mam w koszyku ostatnie zamówieniajeszcze zostanie laktator, łóżeczko, lampkę i ten grzejniczek
perelka89 lubi tę wiadomość
-
Madzia, w aptece badz rossmanie (gdzie masz blizej) dostaniesz tabletki prenalen gardlo malinowe
Ulge Ci troszke przyniosa i sa jak najbardziej bezpieczne bo dla mamus.
Paolka, sluchaj a wiec w konspirze wysle Ci kawalek tak by Twoj Maz nie wyczail tego grzeszku hihi
Olcia, podziwiam Cie za to opanowanie i wiecznie pozytywne podejscie
Jestes taka maszyna,ktora mnie napedza pozytywnie bo wtedy sobie mysle tak "Skoro Olcia ma dwojeczke w brzuszku i tak daje rade to i ja musze wziasc z niej przyklad i pozbierac w garsc! "
W koncu Ty masz trudniej od nas
Swietna sprawa z ta impreza i rewelacja,ze dziewczyny potrafily sie tak zgrac w tej kwestii i dogadac
olcia88, Paolka_25, perelka89 lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami