Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dzis przypalilam zupe mam gorszy dzien chyba przez to ze sie nie wyspalam. Oczywiscie sie z tego powodu rozryczalam. A wczoraj mialam super nastroj i duzo energii. Ale te hormony daja sie we znaki
.
Ladne brzuszki Mamuski:D. Olcia Ty to juz masz co dźwigać bo podwojne skarby i juz niezle waza jak na blizniaki.
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
nick nieaktualnyPerełka i Buffy - super brzuszeszki
Mała, to Ty w tej chuście? A jak taką chustę się wiąże? Ciężko bardzo? Bo wygląda na skomplikowane
MadaLena, tak jak pisze Rozmarzona polecam te tabletki malinowe
Olcia, super że panny rosną
Micia, zupa się nie przejmuj, ale też tak czasem mam że byłe co doprowadza mnie do płaczu
Dziewczyny! Zazdroszcze Wam tych zakupów! Ale postanowilam, że od przyszłego tyg też się ostro za to wezme, także proszę mnie tu pilnować
Buffy, Micia, Paolka_25, perelka89 lubią tę wiadomość
-
my też po wizycie. Młody 1345 g Emotikon wink termin się przesunał na 22.11 z 24 ale mam się tym nie sugerować. Młodemu UKMy znowu się powiekszyły na lewej nerce było ostatnio 4 mm teraz jest 6.. mam się nie denerować bo mimo że norma jest do 5 to od 10 dopiero coś lekarze z tym robią i bedziemy obserwować. Wszytskie przepływy w normie wymiary również. Przełączył mi na 4d to mały oś buzią mlaskał Emotikon grin i kopał ogolnie za głowicą chyba mu się nie podobało. Ułożony dalej główką w dół i przynajmniej wiem jaka częścią ciała w jakie narządy dostaje Emotikon wink Problem za to mam ja bo zaczełam się tu drapać tam drapać jak z lekarzem gadałam bo coś mnie swedziało to dostałam do zrobienie ALAT ASPAT i Bilirubine... kolejna wizyta za trzy tygodnie. Szyjka dalej 5 cm i zamknięta łozysko II st odpowiednie dla III trymestru.. z jednej strony jestem spokojna z drugiej nie..
Olcia to Twoje dziewuszki ważą tyle co mój kawaler:)
Mała dzieki zaraz sobie obejrze aukcje.. te w sklepie mi się nie podobają wzory ;/ stacjonarnie tylko materac kupimy...
A apropo kopca kreta kupiłam dzisiaj tortownice i mam nadzieje że dam rade zrobić to trzepaczką od blenderajutro albo w sobote robie !
biedroneczka1910, olcia88, Mala_Czarna_89, Paolka_25, perelka89, Rozmarzona, Micia, MadaLena30, Nymeria lubią tę wiadomość
-
Moj mąż mnie przed chwilą poprosił żebyśmy juz spakowali torby do szpitala, bo w razie czego to on nie będzie wiedział co zabrać
Ja się przed 37tyg nigdzie nie wybieram, ale skoro ma być przez te torby spokojniejszy to mu ulegnę
Biedronka, będziemy Cię męczyćbiedroneczka1910, perelka89, Micia, moremi lubią tę wiadomość
Synuś
-
bardzo dobrze:)
szyjki by mi nie sprawdzał gdybym nie powiedziała o bolach brzucha..
Mała nie mogę się na pościel zdecydować. i na ochraniacz czy ten jednoczęsciowy czy modułowy... bo komplet napewno ten poszewka koldra poduszka, wypelnienie koldra poduszka, przybornik i ochraniacz.. zaraz meżu wróci to może on mi w decyzji pomoże.. -
A mój mąż właśnie mnie zostawił i pojechał do kolegów ze szkolenia i zostanie tam na szkole na noc. Zobaczymy się więc jutro po południu... A ja się durna popłakałam z tego powodu zaraz po tym jak zamknęłam za nim drzwi. To tak jakbym płakała za każdym razem jak na nockę idzie. Durna ja.. Durna.
-
Dzięki Rozmarzona i dzięki dziewczyny. Wy też dajecie mi siłę a czasem sprowadzacie na ziemię. Człowiek zna się na tyle na ile się poznał ( świetnie to wymyśliłam, masło maślane:) chodzi mi o to, że to czym się zamartwiamy zależy od tego ile w życiu przeszliśmy. Kiedyś żaliłam się koleżance z jakiś pierdół a ona miała straszne życiowe problemy, głupio mi było, ale ona powiedziała " co Ty, dotknęły Cię tylko takie problemy, to się takimi przejmujesz. Kiedyś jak będziesz miala większe to o błahostkach zapomnisz". Zawsze o tym pamiętam. Dlatego jakieś podwyższone leukocyty będą was martwiły, a mnie nie będą dopóki nie będzie to ostra leukocytoza którą wiele razy miałam.
Mam pozytywne nastawienie, bo wszystko jest tak dobrze- to, że w ogóle udało się zajść w ciążę z moją niedowagą, tysiącem zaburzeń i problemów zdrowotnych !! Jesteśmy juz w 31 tygodniu a ja jeszcze jako tako daję radęI w ogóle petrda ta ciąża, wymiotowałam 1 raz, zgaga była może ze 4 razy, nawet krwiak nie był straszny. No może ta III grupa w cytologii i obserwacja onkologiczna mnie smuci i czasem myśle - dlaczego znów ja? A potem się opamiętuje i myśle- bo tam u góry wiedzą, że ja dam sobie rade. Bóg nigdy nie nakłada na nas więcej niż jesteśmy wstanie unieść. Tadam !!
A oto domek moich laleczek, zrobiłam, żeby Wam pokazać, że wcale nie taki mały !! I cały napięty
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4a537c3689ae.jpg
Mała mówiła o pladze szarych wózkówOto nasz:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9d7e1e508147.jpg
biedroneczka1910, moodliszka, Shibuya, Sajgonara, Buffy, haen, Mala_Czarna_89, mikado, Molcia, Zorro, Paolka_25, izulkaa, perelka89, Ona_89', Rozmarzona, agulla03, agulla03, Micia, Cebulka, MadaLena30, Nymeria, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlcia jesteś fajna, pozytywną osobka
trzymam za Ciebie i Twoje maleństwa kciuki!
Moodliszka tule Cię mocno - pewnie też bym tak zareagowała, ach te hormony
Mikado jaką Ty masz długa szyjkę, łał !
Izulkaa, Ty też masz długąmoodliszka, mikado, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka, dzięki
pewnie, że to hormony. Normalnie pewnie sama bym go wyganiała, żeby się rozerwał i spędził czas tylko z kumplami, a ja bym się cieszyła, że mam na całą noc wolne łóżko, ale teraz jakoś za bardzo mnie wszystko rozczula i beczę jednocześnie się z siebie śmiejąc
-
nick nieaktualnyOlcia bardzo zgrabnie wyglądasz
Modliszka, mój mąż też dziś w delegacji, potem jeszcze jedna 17.09. i na szczęście koniec, już w pracy zapowiedział, że potem nie jeździ na żadne delegacje
Także łączę się w bólu samotnej nocy
Zorro, ja też już spakowałam :p Teraz niech sobie spokojnie czekają na 27.10. -
Buffy za takie delegacje, to ja już w ogóle podziwiam! Ja jestem do mojego tak przyzwyczajona, że czasami mam wrażenie, że trochę źle
ja tu za nim płaczę, bo pojechał, na noc nie wróci, tylko dopiero jutro po południu, a on mi chce na półroczną misję pokojową do Kosowa wyjechać
chyba bym się łańcuchami do samolotu przypięła
-
Tak więc moje drogie koleżanki jestem po wizycie
, mała waży 2360
. I termin prawdopodobny jak to mój zakręcony gin stwierdził to 28.10.15
. Dziś pokazała twarz bo zawsze gdzieś ją chowała;). Jestem spokojniejsza
moodliszka, Mala_Czarna_89, Buffy, biedroneczka1910, haen, perelka89, Ona_89', olcia88, mikado, Micia, MadaLena30, Nymeria, moremi lubią tę wiadomość
-
Olcia ty masz brzuszek w końcu
super
Mikado ja brałam turkus mimo dziewczynki. Nie wiem czy ten ochraniacz modułowy się sprawdzi ale tak mi wpadł w oko... Ale myślę ze poduchy zawsze się przydadzą
Biedroneczka w huscie ja na szybko wyglądało to w instrukcji skomplikowanie ale bez problemu się wiąże. I to tak dość stabilnie
Min maz się zarzekał ze posprzata i dupa zbita nic nie zrobił jeszczeposzli z psem to się przeprosilam z tym cholernym mopem, z wierzchu ogarnelam kuchnie łazienkę i wszystkie podłogi i co i sxyjka się odezwała choć dzis był spokój. I czyja to wina moja czy jego?
biedroneczka1910 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoodliszka wrote:Buffy za takie delegacje, to ja już w ogóle podziwiam! Ja jestem do mojego tak przyzwyczajona, że czasami mam wrażenie, że trochę źle
ja tu za nim płaczę, bo pojechał, na noc nie wróci, tylko dopiero jutro po południu, a on mi chce na półroczną misję pokojową do Kosowa wyjechać
chyba bym się łańcuchami do samolotu przypięła
Nie, nie to takie jednodniowe na szczeście :p Ja bym bez niego nie wytrzymała długo, bo tez jesteśmy bardzo zżyci ze sobąDziś pojechał i jutro wraca; tak samo 17.09. jedzie i wraca na drugi dzień
-
nick nieaktualny
-
Buffy wrote:Nie, nie to takie jednodniowe na szczeście :p Ja bym bez niego nie wytrzymała długo, bo tez jesteśmy bardzo zżyci ze sobą
Dziś pojechał i jutro wraca; tak samo 17.09. jedzie i wraca na drugi dzień
Aaa no to całe szczęście, że tylko takiebo nie wyobrażam sobie takich dłuższych
taka rozłąka na dłużej byłaby katorgą
Mnie też nie przekonywała chusta, ale dużo znajomych sobie chwali właśnie i stwierdziłam, że może spróbuję. Zawsze można zrezygnowaćwyjdzie w praniu, jak zawsze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 20:32
-
nick nieaktualnyDziewczynki, musze się pochwalić
właśnie dostałam to od mojej przyjaciółki dla mojej małej
ubranka w neutralnych kolorach, bo płeć znana dopiero od poniedziałku, no i ten miś szumis świetny! W końcu coś cieszy moje oko,bo nic jeszcze z takich rzeczy nie mam. Sorki za jakość ale robione na szybko.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/728cb402c5ef.jpghaen, Zorro, perelka89, Ona_89', olcia88, MadaLena30, moremi, Paolka_25 lubią tę wiadomość