Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa też na początku ani karuzeli, ani maty ani innych zabawek dla dziecka nie kupuję, bo by korciło zawiesić; a też czytałam, że dla noworodka to stres. Poczekam kilka tygodni i stopniowo będzie miał coraz więcej zabawek, bo mamusia już upatrzyła ich duuużo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPowiedzcie mi jak to moje dziecko jednoczesnie grzebie w pachwinach i tak nad wzgorkiem oraz przy zoladku albo i wyzej bo w sumie sama nie wiem gdzie mam teraz narzady
I mimo,ze jest taki duzy i rusza sie tak mocno to wciaz nie moge uwierzyc ,ze jest tam w srodkolcia88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyo 7:00 rano mam się zgłosić do ujastka i tam pewnie zaraz mnie będa przygotowywac do zabiegu i pewnie przed południem Leon będzie już na świecie
Właśnie dzień wcześniej nie chciałam - mogłam, ale powiedziałam, że będę w domu grzeczna i nic nie będe jeśćZawsze lepiej we własnym łóżku niż w szpitalu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 22:00
Galaretka, Molcia lubią tę wiadomość
-
hmm to jak mi też dadzą taki wybór to chyba też wybiorę dom jednak,zwłaszcza że leżałam na sali z dziewczyną przed cc - miała się stawić dzień wcześniej o 10, przyjęli ją dopiero o 15, a cc miała 6:30 - cały dzień w szpitalu, przy okazji wiem teraz mniej więcej jak to przygotowanie wygląda
-
Galaretka, u mnie dokładnie to samo. Rączkami majstruje nisko,a stópki wbija w żebra
W ogóle jechałam dziś z mamą samochodem (ja prowadziłam). Musiałyśmy przejechać przez taką wyboistą drogę, więc na wstrząsach złapał mnie skurcz. Od 18 tyg je mam, więc zdążyłam się już przyzwyczaić. No,ale ten skurcz był inny... W jednym miejscu bardzo bolesny. Szybko zjechałam na pobocze,wysiadłam z samochodu (bałam się,że zaczynam rodzić)i dosłownie w pare sekund mi przeszlo. Pod bluzką widziałam przesuwającą się w inne miejsce nogę
Micia, Galaretka, moremi lubią tę wiadomość
Synuś
-
Ja przewijak i pieluchy kupilam u allegrowicza r_p77
Rożki dostalam w spadku wiec nie kupowalam.
Edit: przewijak jest super i nie był drogi, natomiast pieluchy zwyczajne. Nie są jakieś super grube. Dokupilam jeszcze kilka o gramaturze 140. Ponoć są dobre.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 22:54
-
Ja przewijak zamawiam u użytkownika Swiat_Dziecka i jeszcze kilka innych rzeczy. Pieluchy flanelowe fajne w pepco kupilam. Tetrowe też lepiej w stacjonarnym sklepie żeby dotknąć. Lepsze takie grubsze bo te cieńsze po praniu się bardzo kurczą i jest zabawa w rozciąganie...Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Kupilam jak narazie czarne hallsy troche daja ulgi,Pani w aptece dala mi propolis forte ale sa do dupy! Jutro kupie te malinowe skoro mowicie ze dobre.
Mala pytasz sie czyja to wina? Twoja Kochana,jestes jak moja mama nie usiadzie poki nie zrobi mimo ze ktos sie zreflektowal.
Olej ta podloge bo bobas jest najwazniejszy!! A maz pewnie zmeczony,tak jak moj ktory mial wykapac psa a spi na fotelu i nie da sie go dobudzic
Dzis byl dzien wizyt-wszystkim gratuluje zdrowych i pokaznych pociech
Olcia az trudno uwierzyc ze tam w brzuszku masz 2 pannice -pieknie wygladasz
Mala/Mikado spodobaly mi sie te poduchy i tak mysle ze one i pozniej sie przydadza ... Ale jeszcze nie podjelam decyzji.
Ok wypilam mleko z czochem i miodem klade sie spac.
Dobranoc -
nick nieaktualny