Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA kiedy masz wizytę?
Mój tak leniwie się rusza teraz, kopnie czasem, ale tak jakby od niechceniaza to dziś w dzień to było szaleństwo
jeszcze teraz złapała mnie mega zgaga i mleko juz wypiłam. Może i mały się leniwie rusza, ale jak już to zrobi to trochę boli albo po pęcherzu się powygina
-
nick nieaktualny
-
I ja dolaczam do nocnych markow....
Czuje jak by jez zabladzil mi w gardle... Jade do lekarza moze i nie duzo mi pomoze ale licze na cud... Nie zniose tego bolu...
Co roku mam problem z angina - oby nie to!!
-
I kup koniecznie Prenalen gardło, bo naprawdę pomaga. Jeszcze godny polecenia jest Prenatal Grip- tylko na naturalnych składnikach.
Wy tu prowadzicie debaty nocne,a ja w tym czasie śpię jak susełZnalazłam sposób na zmianę pozycji- nic mnie nie boli, nie ciągnie ani nie wybudza. Po prostu łapię brzuch rękami- z boku po obu stronach
Synuś
-
Rany, coraz dłuższe te nocne dyskusje!
Ja ostatnio pięknie przesypiam noce.
tylko budzi mnie co rano taki lęk, czy to wszystko jest prawdą, czy zaraz się nie okaże, że dzidzia to tylko sen. Nie wiem skąd się to bierze, bliskim nawet nie mówię, bo będzie że sobie wymyślam problemy. Ale taki nieprzyjemny ścisk w żołądku jest. -
nick nieaktualnyOferta USG 3D/4D z pełną diagnostyka stanu płodu.
Witam serdecznie
Jeśli mogę chciałbym zająć Wam chwilkę
Powstała bardzo szlachetna akcja pomocy Maciuś walczy o życie, która utworzyła wydarzenie jakim jest Bazarek dla Maciusia.
Na licytacji pojawiła się oferta USG 3D/4D z pełną diagnostyka stanu płodu
Można licytować wizytę która odbędzie się w "Vill-Med" W Giżycku u Dr Jarosława Leśniczaka.
Pomagamy w ten sposób Maciusiowi, a przy okazji to wielka korzyść dla Naszej maleńkiej pociechy
Szczegóły oferty i link do licytacji:
https://www.facebook.com/974773962544992/photos/gm.928954200514136/981813911840997/?type=1&theater
A oto strona bazarek Maciusia gdzie mieszczą się wszystkie licytacje:
https://www.facebook.com/events/924899807586242/
Pozdrawiam -
Witam
Zorro ja juz mam patent obczajony ten co ty albo poduszkę daje pod brzuch i jak się przewracam to tez podtrzymuje poduszka/jaskiem
Madzia i co ten lekarz ? Ja płukałam woda z solatez pomaga ale ochydne , ewentualnie rumianek
Zamawiamy dzisiaj łóżeczko ! Nie mogę się doczekaćale najpierw moj musi wybrac z 5jakie ja wybrałam
pewnie mu to szybciej pójdzie
Dzisiaj pierwszy raz nie sniolo mi się dziecko, poród i ciąża..dziwne ale aż się wystraszyłam, bo jak to ? Od kilku miesięcy ciągle mi się sni a dzisiaj nie? ...
-
Zorro, robię dokładnie tak samo z przewracaniem się
Mój do mnie napisał, że mógł zostać w domu, bo się nie wyspal, bo jeden kolega tak chrapałdobrze mu tak, mógł zostać z żonką, a teraz wie jak ja się czuję jak on chrapie
Mała, ja też ostatnio się z takim niepokojem budzę. I rano, i w nocy. Serce bije mi wtedy jak szalone i mam tysiąc myśli jednocześnie.