Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
ja się dziś mega wyspałam
super mi się śpi, kiedy nie ma upałów i mogę się wtulić do mężusia
Właśnie przeglądałam te pościele baby love i są przepiękne, ale tak się zastanawiam nad tymi ochraniaczami modułowymi, jak się to sprawdzi takie poduszki? zamawiałyście te komplety za 240 czy te tańsze? a jak z jakością?
Aparatka a ty takie zestawy do łóżeczka robisz? -
nick nieaktualny
-
anet wrote:ja się dziś mega wyspałam
super mi się śpi, kiedy nie ma upałów i mogę się wtulić do mężusia
Właśnie przeglądałam te pościele baby love i są przepiękne, ale tak się zastanawiam nad tymi ochraniaczami modułowymi, jak się to sprawdzi takie poduszki? zamawiałyście te komplety za 240 czy te tańsze? a jak z jakością?
Aparatka a ty takie zestawy do łóżeczka robisz?
http://allegro.pl/baby-love-8-cz-posciel-z-ochraniaczem-modulowym-i5391861593.html i http://allegro.pl/poduszka-do-wozka-kolyski-bawelna-rozne-wzory-i5374376796.html
ale przyznaję, że długo biłam się z myślami, czy brać.
Z tego co dziewczyny pisały to jakość bardzo dobra. Mój mąż dalej nie wie, że to przyjdzie -
nick nieaktualnyJa nospy w ciąży ani razu nie wzięłam
Magnez musiałam, bo miała skurcze w łydkach
Ból jako tako przeszedł, chyba mi dziecko na jakiś nerw uciskało. W Krakowie pogoda iście jesienno-depresyjna
Dziś biorę się za sprzątanie, miałam też jakiś obiad zrobić, ale chyba zamówię pizzę dla mnie i Antka ;p mąż za to będzie około północy dopiero ech. -
Ja juz po lekarzu i przy okazji po krwi na tarczycowe bo w sr. wizyta.
No i mam ostre zapalenie gardla, lekarz powiedzial ze prenalen gardlo mi nie pomoze, przepisal mi sebidin - dziala juz jako lek a nie suplement a nie przenika do dzidziusia. Mam nadzieje ze choroba sie nie rozwinie.
Modliszka witaj w klubie ja tez min 2 razy do roku i zawsze to samo zapalenie gardla-angina lub oskrzela. W kwietniu juz zaliczylam chorobsko wiec tradycyjnie przewitalam jesien
Haen do tego za twoja rada kupilam szalwie, no i duzo pije zeby nawilzac,... ale z noska juz cieknie
Aparatka skoro Oliwka bedzie miala ok 6 lat to mysle ze niesienie obraczek/sypanie kwiatkow bylo by ok-tylko pytanie czy Mloda sobie tego zyczy.
Mala czy to znaczy ze tego ochraniacza modulowego nie bedziesz stosowala u noworodka?
Fakt zajmuje troche miejsca, ale mega mi sie spodobal i pomyslalam ze to nasze lozeczko takie duze ...Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
haen wrote:oki, bo juz sobie myslalam, ze jestem jakims wyjatkiem:)
ja biore euthyrox, vit. D, jod i dha (wszystko osobno) i wziewne na astme
Nie jestes wyjatkiem
Ja nospe wzielam doslownie z 5 razy.
Nie biore zestawu w jednej tab., tylko oddzielnie : euthyrox, jod, wit d, Dha, kwas foliowy do tego magnez ale chela mag raz dziennie czyba ze mi sie przypomni bo lekarz kazal brac 3x.
No i od niedawna Hemofer - zelazo.
haen lubi tę wiadomość