Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
haen ja przed tym szpitalem nospę wzięłam może 3-4 razy, co do magnezu to go biorę regularnie jakieś dwa tyg, bo brzuch mi się zaczął spinać, a wcześniej tylko omegamed optima forte i euthyrox,
sypialnia posprzątana chyba czas się ubraćWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 10:34
-
Madzia, zastanawiam się jeszcze, czy nie dać ochraniacza z jednej strony łóżeczka (pod ścianą), a dzieciątko położyć bardziej po drugiej, ale muszę zobaczyć jak to powierzchniowo wyjdzie.
Wczoraj na wieczór miałam 6 tabletek: dupek, nospa, magnez, zelazo i dwie z witaminami, no jak stara baba -
Oj Mala to mi dalas zagwozdke
Stwierdzilam ze te poduchy sa fajne bo pozniej je wykorzystam na lozko dekoracyjnie no i wyglada to po prostu ladnie/ciekawie.
I teraz nie wiem brac poduchy czy zwykly ochraniacz ?? Mhh... -
Witam się i ja. Od rana męczą mnie skurcze. Mały tak napiera, że to chyba przez niego...ja to lepiej nie będę pisać ile tabletek dziennie biorę bo można się przerazic...no cóż na same jelita 7szt/dzień...Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
To ja i Hania
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8d6c3fbb7ad4.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 10:57
Mala_Czarna_89, biedroneczka1910, haen, olcia88, moodliszka, Paolka_25, Kitaja, Nymeria, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
Kurde moja Lena ma kaszel ze az wymiotuje przez niego. Bedzie tatus musial z nia podjechc do lekarza bo ja mam akurat wizyte u ginekologa. Coś sie boje ze skonczy sie szpitalem znowu:(
Kurde zawsze cos:(
Dobrze ze nie ma gorczki i kataru. -
Modliszka ale kupilas wlasnie z babylove sklep?
Cebulka mozna ale czy jest sens?
Trzeba pomyslec... a dzis mam duzo czasu bo leze w lozku, mimo ze sprzatac mialam- ale sobie daruje!! -
Faktycznie fajna sprawa
Mogłabym się z córką pobawić, dla niej byłaby atrakcja.
A jeśli ktoś chce kupić, a w biedrze brakło, to na stronie jysku wczoraj widziałam
Shibuya, ja pierwsze duże zamówienie zrobiłąm 2 dni temu i nawet rozsądnie wyszło, a od 2 dni tylko domawiam pojedyńcze rzeczy i się prawie podwoiło..
Ale teraz to faktycznie tylko kilka rzeczy w aptece mi zostało, lampa do sypialni i lacie do szpitalachyba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 11:24
-
Coś do pępuszka (dalej nie wiem co), aspirator, majteczki jednorazowe, gaziki jałowe, sól fizjologiczna.
Ale jak przejrzałam listę to jeszcze wanienka (z auchana), materacyk do kołyski, baterie do karuzeli i niani, pojedyńcze ubranka i do mnie do szpitala- szczoteczka do zębów, żel pod prysznic, woda. Głupoty, ale trzeba mieć
Ale najważniejsze, że najdroższe rzeczy już kupionea w padździerniku to nie wiem ,na drutach będę dziergać sweterki czy coś
edit:
albo pojadę sobie rodzićWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 11:39
Micia, Shibuya, Galaretka, mikado lubią tę wiadomość
-
Magdalena, ja zamawiałam z tej samej stronki co Cebulka czyli http://www.poscieldladzieci.pl/
Kuuuurde, dzwoni domofon, lecę, uradowana, że melduje mi się kurier, myślę: aaa doszły cudeńka dla mnie któreś, a tu gościu z paczką dla sąsiada.zrobiło mi się smutno jak dziecku
Shibuya lubi tę wiadomość
-
Mala_Czarna_89 wrote:Moodliszka to jak czekanie na świętego Mikołaja, prawda?
ja też mam tyle radochy. Śledzę paczki i czekam
Prawda prawdachoć powiem szczerze, że już bym chciała mieć wszystko by nie myśleć, czy przypadkiem dzisiaj coś nie dojdzie
był moment, że już się gubiłam w tym, na ile paczek czekam, a ile już dotarło
Shibuya lubi tę wiadomość
-
shibuya mam połowe materiałow i czekam na paczki 2 wiec w ktorejs przyjdzie napewno reszta materiałow. Coś na aty wysyłaja ostatnio dlatego sie tak grzebie z zamowieniami niektorymi.
mała Czarna nic juz nie mów u mnie wiecznie coś ostatnio. A jeszcze z lodówki mi sie leje na dole woda i mam szuflady te dwie zalane. Zadzwoniłam do właściciela mieszkania ze mam dosc tej lodowki i ze sama sobie kupie bo jak tak dalej pojdzie to ja z 9 piętra wypiernicze. Zaczął się śmiać i powiedział ah te hormony (koles młody po 30 lekko). Stwierdził ze sam kupi lodówkę bo to on wkońcu wynajmuje i musi nam zapewnić sprawne sprzęty.
Takze sie oboje zaczeliśmy śmiać i stwierdził ze musi do nas na kawe z żoną wpaść.