Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Haen, no ktos wczoraj chyba pisal badz przedwczoraj,a mi sie to dzisiaj dopiero przypomnialo hihi
Wybacz za pomyleczke,a zobacz dzieki temu wiesz juz na co mialabys smaka hihi
Mala, no tak mi sie cos przypomina,ze byl w srodku spiworek,te lapki na chlodniejsze dni i cos jeszcze,ale oczywiscie tak sie zafascynowalam wozkiem,ze nie oblukalam dokladnie
Mowisz,ze chusta praktyczniejsza niz nosidelko?
Kurcze bo wlasnie ja nie bylam pewna co do pleckow czy dziecko w tym sie nie bedzie gniotlo i nie meczylo kregoslupa.
Bede musiala przemyslec temat bo nad nosidelkiem takim mysle,a jaka dezycje podejme?
Tego nie wie nikt hihi.
Aparatka, sliczna karuzelka az sie zakochalam
Powiedz mi za ile takie sa i gdzie?
Bo jak wchode na to, to tylko fotka karuzelki jest bez infa.haen, perelka89 lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
rzeczywiscie super cena za te pampersy!!!
dziewczyny a macie moze jakies sprawdzone leginsy ciążowe (nieprześwitujące) - jesli tak to z jakiego sklepu? bo mam 1 spodnie ciążowe i planuje cos jeszcze dokupic a w leginsach najwygodniej..
jeśli chodzi o karuzelki to wszystkie sa śliczne, aczkolwiek slyszlalam ze do 3miesiaca nie powinno sie za wiele dziecku przed oczkami zawieszac, bo to zbyt duże bodźce dla niego i wówczas może byc niespokojne, miec problemy z zaśnieciem pozniej itp..
izulka - w szkole rodzenia mowili tez zeby nie dogrzewac za bardzo pomieszczen, nawet podczas kapieli, maxymalna temp powinna byc 22stopnie.. bo wyzsza temperatura wysusza powietrze=sucha sluzowka nosa nawet u malucha = przeziebieniemoremi lubi tę wiadomość
-
Mala no wstępnie w pokoju , w lazince nie ma miejsca za bardzo żeby,wszystko rozłożyć
Wiem ze wysusza ale ponoc ceramiczne sa ok.. U nas wrzesień październik to zimno w bloku.. W okresie grzewczym w miare ok ale jak corka będzie miała po nas odczucia cieplne to bedzie jej ciągle zimno -
aparatka wrote:Wiecie co znajoma ma na sprzedaz za 60zł bo jej córka dostala az 4 na chrzciny
chodzi o karuzele? -
izulka mi tez zimą ciągle zimno :p moj maz chodzi w krotkim rekawku a ja w bluzie i czasami pod kocem (a temp jest ok 21stopnie) - dla mnie to zdecydowanie za zimno!!!! ja lubie jak jest ok 25
))) no ale to nie zdrowe...
izulkaa lubi tę wiadomość
-
To u mnie w okresie grzewczym min 24 st jest przy otwartym oknie i zakręconym kaloryferze. Do tej pory nie brałam nawilżacza.,bo akwaria robiły za nawilżecz. Teraz muszę kupić, bo brak akwariów. Aparatka, to tanio ta karuzela
perelka89 lubi tę wiadomość
-
Jestesmy juz po wizycie. "Szyja super trzyma"
Miałam dziś pobrany wymaz na GBS, a na następną wizytę (za 2tyg) mam zrobić badania krwi (morfologię, mocz i zakaźne). Moj lekarz jest niezly- po zbadaniu mnie podszedl z detektorem, chwile popatrzył, przyłożył głowicę do brzucha i od razu znalazł tętno Małego
No i mam już odstawić Luteinę.
Z tego wszystkiego zapomniałam zapytać co mogę brać na zgagę...
Anula, ja ostatnio (jakis tydzień temu) kupilam legginsy ciążowe, bawełniane z odrobiną elastanu w Netto (za 19.90zl). Miałam Wam napisać,ale widocznie mi uciekłoWiecznie o wszystkim zapominam...
Mala_Czarna_89, haen, biedroneczka1910, Molcia, MadaLena30, Micia, perelka89, Nymeria, moremi lubią tę wiadomość
Synuś
-
nick nieaktualnyMala_Czarna_89 wrote:Tak, ale Buffy ma brzuszek ciążowy, a po porodzie go nie będzie. Nie wiem jak z tyłu wygląda
mówię tylko, że przymierzyłam moją starą ostatnio to miałam nawet teraz do kolan
ROzmarzona serio?to nawet nie wiem. Narazie nie kupuję
Ta koszula nie skraca się z przodu pod wpływem brzuszkaJest z takiego rozciągliwego materiału, że długośc jest taka sama na szczęście z przodu jak i z tylu
To krótką drzemkę zaliczyłam, ale mam lenia