Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
To u nas świeci słoneczko
Laura przyszła bladym świtem ale zasnela tuląc brzuszek słodkie to było.
Teraz godzinkę sobie rozmawiałyśmy.
Szanowny maz śpi na kanapie, dobrze ze gdy wrócił ugryzlam się w język bo bym była ta zła takie miałam nerwy.
Fajnie się rano obudzić i widzieć łóżeczkojeszcze jak wczoraj byliśmy odwiedzić maleństwo to mniej więcej mogę sobie wyobrazić jak będzie wyglądała nasza corcia. Nie zamierzam się dzis denerwowac
-
nick nieaktualnyWczoraj w ogóle było fajnie, muszę męża pochwalić
Byliśmy na zakupach i nie okazywał znudzenia, oczywiście jakies przekomarzania były, np. jesteśmy w H&M a ja mówię, że nie ma fajnych bokserek dla Antka i że jeszcze do Reserved zajdziemy, a on czy musimy itp.fajnie było
Za to dla maluszka świetne rzeczy, trochę przyszalałam z ilością, ale już nie kupuję najmniejszych rozmiarów, bo na początek mam ich aż nadto, brałam 68-74 głównie. Naprawdę polecam asortyment dla chłopczyka, bo na dziewczynkę nie zwróciłam nawet uwagi
Ginger to super, że Patryk już lepiej; silny chłopak z niego
Antek też jakiś podziębiony od czwartku i pogoda była całkiem ok wczoraj i chciał iśc na plac z kolegami, ale niestety, musi się wygrzewać, bo w pn ma wyjazd i wolałam nie ryzykować. I tak dobrze, że te owsiki już pokonane.
Zaraz biorę się za prasowanie, pranie i zmianę pościeliW ciągu dwóch tygodni pościel zmieniałam i prasowałam 5 razy :p MAKABRA
-
hej hej ale miałam wczoraj dzień siedziałam i wyłam kij wie czemu...
moj sie pyta czego placze a ja bo mam taka ochote i bede sobie ryczec. O taki mialam dzien wlasciwie wieczor wczoraj.
Ktos pytał o pufke nie jest tak zle cenowo 70zł.
Wczoraj pierwszy raz szyłam i musialam policzyc material bo nawet nei wiedzialam ile wychodzi takie cos. A tak lezal i lezal wiec trzebabylo cos nowego wymyslec. Jakos mało chodliwy material ale na pufie dosc fajnie wyglada. -
Hej dziewczyny
. Aparatka też mam takie dni czasem, że wyje bez powodu
.
Odpukać ja ostatnio fizycznie i psychicznie czuję się bardzo dobrze, już przyzwyczaiłam się do ciężaru brzuszka, nawet mam jakoś tak więcej energii, może w końcu żelazo wróciło do normy po tabletkach.
Miłego dnia dziewczyny.
Aparatka podziwiam Ciebie z tym szyciem ja mam dwie lewe ręce za to moja teściowa szyje i to super, więc zawsze mogę do niej się zgłosić chociaż staram się nie nadużywać jej dobroci.
Dziewczyny a laktator z aventu albo canpola ręczny jest spoko?
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
I jestem dzis najlepsza zona na świecie
powiedziałam mojemu ze nie lubię jak łazi gdzieś i się gapi na inne kobiety to się zaczął śmiać i powiedział ze ma przecież trzy najcudowniejsze kobiety w domu a to był męski wypad. Niby słowa ale jakoś tak lżej
aparatka ja pytałam no faktycznie niedrogo
Micia ja mam ręczny z aventu i sprawował się superWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 12:20
Micia lubi tę wiadomość
-
Mała dla nas słowa to bardzo dużo zwłaszcza w ciąży
.
Dzięki to chyba zamówię z aventu bo jest nie za drogi, a nie chcę wydawać kupę kasy tym bardziej, że nie wiem jeszcze na ile będę potrzebować, czy z karmieniem piersią nie będzie problemu itd.
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
No i wytrzymały- pozyczalam 2 kuzynkom i dalej ciągnie
ja w ogóle lubię butelki z aventu a mleko ściągasz bezpośrednio do nich zakrecasz zaslepka i do zamrażarki.
Choć powiem wam że teraz pojemniki do mrożenia z canpola zamawialam i wyglądają nieźleMicia lubi tę wiadomość
-
Witam się mamusie i ja
Wiem jestem ostatnio trochę milcząca ale to nie dość że telefon nie dał mi nic napisać a dokładniej przegladarka, odświeżalo się co chwilę klawiatura znikala i post szlak trafiał ale zainstalowalam inna mam nadzieję ze się sprawdzijeszcze mezusiem próbuje się nacieszyć bo jutro już do roboty idzie
co do samopoczucia mdłości jak cholera, jak bym była co najmniej na początku ciąży, wszystko mnie boli co kolwiek jest mi ciężko zrobić, o zwleczeniu się z łóżka wstawaniu itp to nawet nie wspomnę , ciężko jest mi wogole zasnąć i znaleźć miejsce , ach te piękne uroki 3 trymestru
Mój kochany Skarbek tak mnie kopie w zebra ze popłakac się idzie , bolą jak cholera
A tak wogole u nas dobrze, pomijając rodzinę bo o tym szkoda gadać i się nie potrzebnie denerwować.
Mój taki zachwycony malutka jak rośnie, lubię patrzeć jak z nią rozmawia czeka na kopniaczka itp to taki słodki widok
Pomaga mi dużo jak ja sobie bez niego poradzę jak do roboty pójdzie no ale cóż pieniążki same się nie zarobią, dobrze że ma robotę na miejscu
I to 8 miesiąc ,coraz bliżej
Chyba skończylam swą epopeje ii nie chcę chwalić przed czasem Ale na tej nowej przeglądarce posta udało mi się napisac bez problemuizulkaa, MadaLena30, haen, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
Jednak zapomniałam o czyms jak zwykle, taka zamyślona jestem
Powiem tak szczerze że coraz częściej myślę o tym jak Nikolcia będzie z nami ale to na pewno nie jedna tak mam, nie będę się oszukiwać to już tuż tuż
Mam taki maly wstydliwy problem odnośnie hemoroidow.. przez tydz smarowałam mascia wieczorem bo tak było wskazane, tydzień minal i nic nie pomogło.. Jak ja mam to zwalczyć. -
Aniu : uff razem zawsze raźniej ja jeszcze biorę Ta luteine ale po 34 tc lekarz już chyba będzie kazał mi odstawić całkiem
A o ile się nie myle Ty już miałas odstawione, coś się działo jak mnie nie było?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 13:55
-
nick nieaktualny
-
A ja mam dzisiaj zły dzień nie chce mi się już być w tej ciąży, dość mam tego samopoczucia i huśtawki nastroju i w nie wiem jakoś mnie ta ciąża w ogóle nie cieszy, może ze mnie zła kobieta ale ja jakoś sobie siebie na razie w roli matki nie wyobrażam nie wiem jak ja sobie z takim maluchem sama poradzę
-
Cebulka wrote:Pytanie do pessarowych mamus. Czy od założenia pessara macie więcej wydzieliny ( sorrki za doslownosc) czy właśnie mniej jakby pessar utrudniał jej wydostawanie?
kochana ja mam bardzoo duzo to normalne nie masz co się bacja raz tu panikowalam przy tych upalach bo miałam tego tyle że myślalam że to wody
-
Buffy : uwielbiam tu gościc z dobrymi nowinami
A bierzesz coś kochana na to by zwalczyć to cholerswo?
-
Molcia wrote:A ja mam dzisiaj zły dzień nie chce mi się już być w tej ciąży, dość mam tego samopoczucia i huśtawki nastroju i w nie wiem jakoś mnie ta ciąża w ogóle nie cieszy, może ze mnie zła kobieta ale ja jakoś sobie siebie na razie w roli matki nie wyobrażam nie wiem jak ja sobie z takim maluchem sama poradzę
jejku kochana a od dawna masz takie myśli? Z tego co pamiętam to nie pierwszy raz. Może spróbuj porozmawiać z kimś bliskim np mężem o Twoich smutkach watpliwosciach, wtedy na pewno Cię wesprze ,pomoże widząc w jakim jesteś stanie psychicznym a też to jest bardzo ważne. -
Cześć Skarb kupe lat
:*.
Molcia spokojnie masz gorszy dzień, też czasem takie mam. Poradzisz sobie, niestety hormony nas atakują i wiadomo już coraz bliżej to i więcej myśli. Po porodzie instynkt macierzyński da o sobie znać :*.
Skarb Buffy ja smaruję hemoroida maścią posterisan H, działa cuda, szybko łagodzi te uciążliwe objawy, tylko, że na receptę ja dostałam od Gina.
skarb15, Buffy, izulkaa lubią tę wiadomość
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Micia : o heej kochana :*
Ja smarowalam mascia procto-glyvenol ale on bez recepty jest i niestety nie pomógł a nie będę dłużej smarować jak tam pisze by smarować przez 7 dni.
Wizytę mam 22 więc może coś gin mi pomoże, mam taką nadzieję bo to strasznie dokuczliwe jest.Micia lubi tę wiadomość
-
Skarb maść procto-glyvenol też mam w domu na początku ciąży używałam i mi też nie pomogła ta maść chyba za słaba. Miałam też taką z wyciągiem kasztanowca i też dupa
. Więc na wizycie lekarzowi musiałam się pożalić
i przepisał mi posterisan H. Po paru dniach stosowania całkowicie pozbyłam się problemu, teraz jak czasem zaczynam odczuwać dyskomfort tam to cyk maść i nie ma problemu
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 14:30
[*] 26.03.2014 - 9 tc