X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem wiem słyszałam o dzieciach które wymagają 100% uwagi. Ale zapomniałam o tym :P

Zorro Laura dużo fikala w brzuchu a jest bardzo spokojna. Jednak Nadia jest dużo bardziej ruchliwa zobaczymy co będzie dalej

Aparatka w jakiej cenie takie pufki robisz? Przydałoby mi się za kilka lat przy remoncie dziecięcych pokojów. Ale pewnie juz musiałabym zacząć oszczędzać :D

Maz poszedł z kumplami i kuzynami do knajpy dziwnie mi z tym. Nie miałam nic przeciwko ale nie podoba mi się to :( nie wiem czemu ale boje się ze się będzie gapił na wylaszczone cizie heh niby to głupie ale wolałabym by juz przyszedl

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała mam tak samo.. jakieś wewnętrzne obawy ze jestem nie atrakcyjna i jak mój mąż gdzieś pójdzie choć nie chodzi beze mnie to będzie się lampil na inne:( źle się z tym czuje.

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje przyjaciółki dzisiaj podniosły moje ego;) kumpela robiła czystki w szafie i mimo że ja w 8 mc ciąży to dostałam najmniejsze rozmiary bo przecież mam tylko brzuch i raz dwa wrócę do figury;) to mam teraz mega motywację do tego;) rzeczy jeszcze z metkami. Mąż jak zobaczył dwie torby ciuchów to stwierdził że przez rok nie musze na zakupy jechać Haha chyba nie wie jak ja jestem wyposzczona jeśli chodzi o zakupy;)

haen, Mala_Czarna_89, MadaLena30, Galaretka, Ona_89' lubią tę wiadomość

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • szczesciara25 Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 01:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A My z mężem dopiero wrocilismy byliśmy się wyrwać że znajomymi na soczek mąż na piwko ;) potanczylam sobie :)

haen lubi tę wiadomość

f2w3rjjgoscryrqn.png
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 04:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wykoncze się nerwowo. Ten mój wpadł do domu po kasę na taxi bo im brakło i pojechali odwieźć kuzyna. Kij z tym ze jak zwykle sponsoruje wszystkich. Wyrwał się chłopak z domu to nie ma umiaru :/
    Cala noc co chwile się budzę nie umiem spać gdy ten się szlaja. Jestem zła juz sama nie wiem o co. Tylko ze on będzie gnil jutro a maluchy wstana i trzeba bedzie sie nimi zajac. I brzuch cały napięty ehhhhh

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • MadaLena30 Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 05:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja juz spac nie moge chodz polozylam sie o 2 :(
    Znajomi przyniesli mi miod z wlasnej pasieki i syrop z malin mamijnej Roboty. Zjadlam do tego czosnek na kanapce i poce sie jak swinka.

Maz zaszalal i chrapie niemilosiernie. Troche zla jestem na niego ale przyjaciolka uswiadomila mi ze przeciez jest w domu nigdzie nie chodzi i kiedy on ostatnio sobie wypil... No w sumie ma racje... Ale jak ja nie lubie kiedy on % wtedy wlacza mu sie faza dja... Owszem kiedy razem sie bawimy jest fajnie ale nie teraz do tego kiedy jestem chora.
    Nie chcialam byc tez zrzedzaca zona :)

Alez ja glodna jestem...:/

Coreczka <3 - 13.07.15 - 379g , 24.08.15 -1033g, 07.10.15 - 2173 g
    gannyx8d1p2ldx6e.png
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 05:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już też nie śpię:/ głodna jak diabli i myślę co tu zjeść.
    Jak moj gdzieś wybywa to tez nie umiem spać w nocy dopóki nie wróci. Też bym się wkurzyła:/ a wrócił już?

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • MadaLena30 Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 06:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wzielam euthyrox wiec musze jeszcze chwile poczekac... Nie wiem co zjesc bo jakos dziwnie mi w zoladku oo tym czosnku...

Marta1986 lubi tę wiadomość

gannyx8d1p2ldx6e.png
  • MadaLena30 Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 06:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wzielam euthyrox wiec musze jeszcze chwile poczekac... Nie wiem co zjesc bo jakos dziwnie mi w zoladku oo tym czosnku...

gannyx8d1p2ldx6e.png
  • haen Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie wiem czy to zblizajaca sie jesien czy porod :D ale odplywam wczesnie wieczorem...nie jestem w stanie wysiedziec dlugo. Fakt nie spie do pozna, ale wczoraj lezalam juz przed 21, a polozyc sie mialam ochote juz o 19:)

skarb15 lubi tę wiadomość

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • Zorro Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie dziś już obudziła głodzilla ;-) Właśnie się rozglądam po lodowce co by tu zjeść :-D
    Czy u Was tez dzis taka paskudna pogoda? Zimno, mgliście i depresyjnie za oknem, brrrrrr

Synuś :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zorro wlasnie taka pogoda jest i u mnie nie mam ochoty wyjsc z lozka...

• Zorro Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha, chyba nie tylko my tak mamy, bo straszna tu cisza :-D

Synuś :-)
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc :)
    Wszyscy odsypiają albo leniuchuja :P..
    U mnie noc straszna ! Pierwszy raz miałam nerwy na tego małego wierciocha..budzilam sir co chwile..wierciła sie jak oszalała. Kolo 3 zaczella walić w pecherz, wpychać nogi praktycznie ddo szyjki.. Przez co miałam skurcze ck chwile i to mega bolesne.. Juz pomyślałam ze rodze...nie dość zw ruchliwa ti jeszcze takie bole skurczowe przy tym..:( teraz mmyslalam ze odeśpię ...ale gdzie tam... Nie da sie :P
    Oby ta wzmożoną aktywność nie oznaczala ze poród juz blisko :P

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • Molcia Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!wczoraj intensywny dzień zaliczylismy galerię i ikeę kupiliśmy komodę, wanienkę i lampę do pokoju młodego zaczyna się robić poważnie ;-)

3jgxugpj3q0r53wa.png3jgx43r8lmtsm6tc.png
  • anet Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się i ja
    my od wczoraj imprezujemy, mój m ma urodziny wczoraj 10 osób, dziś teście i dziadki na obiad wpadają, za tydzień kolejne 10 osób, przeżyje? lece szykować obiad

f2w3rjjgeh3gw66n.png
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas ładna pogoda słoneczko za oknem ale co z tego jak Patryk nie może z domu wychodzić;(

Ja mam zamiar dziś ogarnąć swoją szafę.

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny boli was czasem w okolicach jajnika? Cos jak wiezadla ale wyżej i taki bol miesiaczkiwy po jednej stronie...?

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry dzień :)
    My właśnie wstaliśmy, mąż poszedł po bułeczki, ja robię jajka sadzone na śniadanie :) Wczoraj był intensywny dzień, zakupy w galerii handlowej - kupiłam kilka fajnych ubrań dla młodego i maluszka :) Odebraliśmy też fotelik no i nasz kącik maluszkowy wygląda już poważnie :p
    Dziś pakowanie Antka na zieloną szkołę oraz praca :)

Do bólu pachwiny już się przyzywczaiłam, nie ma zmiłuj niestety i ból nie odpuszcza. Za to zaliczyliśmy z mężem miły poranek w łóżku :p

Ginger jak się Patryk czuje? :)

• Ginger84 Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buffy zazdroszczę tego miłego poranku;)
    Patryk juz całkiem w porządku prawie go nie boli i zaczyna już jeść normalnie wiec szybko doszedł do siebie. Niestety przez 2tyg nie może wychodzić z domu a teraz akurat taka ładna pogoda no ale trudno.

Kurcze wzięłam się za ta szafę ale ciężko mi to idzie strasznie mnie ciągnie brzuch i pachwina. Robię na raty bo chciałbym to ogarnąć w całości ale kiepsko to widzę:/

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
‹‹ 1269 1270 1271 1272 1273 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ