Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiem wiem słyszałam o dzieciach które wymagają 100% uwagi. Ale zapomniałam o tym
Zorro Laura dużo fikala w brzuchu a jest bardzo spokojna. Jednak Nadia jest dużo bardziej ruchliwa zobaczymy co będzie dalej
Aparatka w jakiej cenie takie pufki robisz? Przydałoby mi się za kilka lat przy remoncie dziecięcych pokojów. Ale pewnie juz musiałabym zacząć oszczędzać
Maz poszedł z kumplami i kuzynami do knajpy dziwnie mi z tym. Nie miałam nic przeciwko ale nie podoba mi się tonie wiem czemu ale boje się ze się będzie gapił na wylaszczone cizie heh niby to głupie ale wolałabym by juz przyszedl
-
Moje przyjaciółki dzisiaj podniosły moje ego;) kumpela robiła czystki w szafie i mimo że ja w 8 mc ciąży to dostałam najmniejsze rozmiary bo przecież mam tylko brzuch i raz dwa wrócę do figury;) to mam teraz mega motywację do tego;) rzeczy jeszcze z metkami. Mąż jak zobaczył dwie torby ciuchów to stwierdził że przez rok nie musze na zakupy jechać Haha chyba nie wie jak ja jestem wyposzczona jeśli chodzi o zakupy;)
haen, Mala_Czarna_89, MadaLena30, Galaretka, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Wykoncze się nerwowo. Ten mój wpadł do domu po kasę na taxi bo im brakło i pojechali odwieźć kuzyna. Kij z tym ze jak zwykle sponsoruje wszystkich. Wyrwał się chłopak z domu to nie ma umiaru
Cala noc co chwile się budzę nie umiem spać gdy ten się szlaja. Jestem zła juz sama nie wiem o co. Tylko ze on będzie gnil jutro a maluchy wstana i trzeba bedzie sie nimi zajac. I brzuch cały napięty ehhhhh -
A ja juz spac nie moge chodz polozylam sie o 2
Znajomi przyniesli mi miod z wlasnej pasieki i syrop z malin mamijnej Roboty. Zjadlam do tego czosnek na kanapce i poce sie jak swinka.
Maz zaszalal i chrapie niemilosiernie. Troche zla jestem na niego ale przyjaciolka uswiadomila mi ze przeciez jest w domu nigdzie nie chodzi i kiedy on ostatnio sobie wypil... No w sumie ma racje... Ale jak ja nie lubie kiedy on % wtedy wlacza mu sie faza dja... Owszem kiedy razem sie bawimy jest fajnie ale nie teraz do tego kiedy jestem chora.
Nie chcialam byc tez zrzedzaca zona
Alez ja glodna jestem... -
A ja nie wiem czy to zblizajaca sie jesien czy porod
ale odplywam wczesnie wieczorem...nie jestem w stanie wysiedziec dlugo. Fakt nie spie do pozna, ale wczoraj lezalam juz przed 21, a polozyc sie mialam ochote juz o 19:)
skarb15 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc
Wszyscy odsypiają albo leniuchuja..
U mnie noc straszna ! Pierwszy raz miałam nerwy na tego małego wierciocha..budzilam sir co chwile..wierciła sie jak oszalała. Kolo 3 zaczella walić w pecherz, wpychać nogi praktycznie ddo szyjki.. Przez co miałam skurcze ck chwile i to mega bolesne.. Juz pomyślałam ze rodze...nie dość zw ruchliwa ti jeszcze takie bole skurczowe przy tym..teraz mmyslalam ze odeśpię ...ale gdzie tam... Nie da sie
Oby ta wzmożoną aktywność nie oznaczala ze poród juz blisko -
nick nieaktualnyDobry dzień
My właśnie wstaliśmy, mąż poszedł po bułeczki, ja robię jajka sadzone na śniadanieWczoraj był intensywny dzień, zakupy w galerii handlowej - kupiłam kilka fajnych ubrań dla młodego i maluszka
Odebraliśmy też fotelik no i nasz kącik maluszkowy wygląda już poważnie :p
Dziś pakowanie Antka na zieloną szkołę oraz praca
Do bólu pachwiny już się przyzywczaiłam, nie ma zmiłuj niestety i ból nie odpuszcza. Za to zaliczyliśmy z mężem miły poranek w łóżku :p
Ginger jak się Patryk czuje? -
Buffy zazdroszczę tego miłego poranku;)
Patryk juz całkiem w porządku prawie go nie boli i zaczyna już jeść normalnie wiec szybko doszedł do siebie. Niestety przez 2tyg nie może wychodzić z domu a teraz akurat taka ładna pogoda no ale trudno.
Kurcze wzięłam się za ta szafę ale ciężko mi to idzie strasznie mnie ciągnie brzuch i pachwina. Robię na raty bo chciałbym to ogarnąć w całości ale kiepsko to widzę