X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem wiem słyszałam o dzieciach które wymagają 100% uwagi. Ale zapomniałam o tym :P

Zorro Laura dużo fikala w brzuchu a jest bardzo spokojna. Jednak Nadia jest dużo bardziej ruchliwa zobaczymy co będzie dalej

Aparatka w jakiej cenie takie pufki robisz? Przydałoby mi się za kilka lat przy remoncie dziecięcych pokojów. Ale pewnie juz musiałabym zacząć oszczędzać :D

Maz poszedł z kumplami i kuzynami do knajpy dziwnie mi z tym. Nie miałam nic przeciwko ale nie podoba mi się to :( nie wiem czemu ale boje się ze się będzie gapił na wylaszczone cizie heh niby to głupie ale wolałabym by juz przyszedl

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała mam tak samo.. jakieś wewnętrzne obawy ze jestem nie atrakcyjna i jak mój mąż gdzieś pójdzie choć nie chodzi beze mnie to będzie się lampil na inne:( źle się z tym czuje.

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje przyjaciółki dzisiaj podniosły moje ego;) kumpela robiła czystki w szafie i mimo że ja w 8 mc ciąży to dostałam najmniejsze rozmiary bo przecież mam tylko brzuch i raz dwa wrócę do figury;) to mam teraz mega motywację do tego;) rzeczy jeszcze z metkami. Mąż jak zobaczył dwie torby ciuchów to stwierdził że przez rok nie musze na zakupy jechać Haha chyba nie wie jak ja jestem wyposzczona jeśli chodzi o zakupy;)

haen, Mala_Czarna_89, MadaLena30, Galaretka, Ona_89' lubią tę wiadomość

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • szczesciara25 Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 01:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A My z mężem dopiero wrocilismy byliśmy się wyrwać że znajomymi na soczek mąż na piwko ;) potanczylam sobie :)

haen lubi tę wiadomość

f2w3rjjgoscryrqn.png
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 04:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wykoncze się nerwowo. Ten mój wpadł do domu po kasę na taxi bo im brakło i pojechali odwieźć kuzyna. Kij z tym ze jak zwykle sponsoruje wszystkich. Wyrwał się chłopak z domu to nie ma umiaru :/
    Cala noc co chwile się budzę nie umiem spać gdy ten się szlaja. Jestem zła juz sama nie wiem o co. Tylko ze on będzie gnil jutro a maluchy wstana i trzeba bedzie sie nimi zajac. I brzuch cały napięty ehhhhh

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • MadaLena30 Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 05:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja juz spac nie moge chodz polozylam sie o 2 :(
    Znajomi przyniesli mi miod z wlasnej pasieki i syrop z malin mamijnej Roboty. Zjadlam do tego czosnek na kanapce i poce sie jak swinka.

Maz zaszalal i chrapie niemilosiernie. Troche zla jestem na niego ale przyjaciolka uswiadomila mi ze przeciez jest w domu nigdzie nie chodzi i kiedy on ostatnio sobie wypil... No w sumie ma racje... Ale jak ja nie lubie kiedy on % wtedy wlacza mu sie faza dja... Owszem kiedy razem sie bawimy jest fajnie ale nie teraz do tego kiedy jestem chora.
    Nie chcialam byc tez zrzedzaca zona :)

Alez ja glodna jestem...:/

Coreczka <3 - 13.07.15 - 379g , 24.08.15 -1033g, 07.10.15 - 2173 g
    gannyx8d1p2ldx6e.png
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 05:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już też nie śpię:/ głodna jak diabli i myślę co tu zjeść.
    Jak moj gdzieś wybywa to tez nie umiem spać w nocy dopóki nie wróci. Też bym się wkurzyła:/ a wrócił już?

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • MadaLena30 Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 06:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wzielam euthyrox wiec musze jeszcze chwile poczekac... Nie wiem co zjesc bo jakos dziwnie mi w zoladku oo tym czosnku...

Marta1986 lubi tę wiadomość

gannyx8d1p2ldx6e.png
  • MadaLena30 Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 06:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wzielam euthyrox wiec musze jeszcze chwile poczekac... Nie wiem co zjesc bo jakos dziwnie mi w zoladku oo tym czosnku...

gannyx8d1p2ldx6e.png
  • haen Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie wiem czy to zblizajaca sie jesien czy porod :D ale odplywam wczesnie wieczorem...nie jestem w stanie wysiedziec dlugo. Fakt nie spie do pozna, ale wczoraj lezalam juz przed 21, a polozyc sie mialam ochote juz o 19:)

skarb15 lubi tę wiadomość

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • Zorro Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie dziś już obudziła głodzilla ;-) Właśnie się rozglądam po lodowce co by tu zjeść :-D
    Czy u Was tez dzis taka paskudna pogoda? Zimno, mgliście i depresyjnie za oknem, brrrrrr

Synuś :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zorro wlasnie taka pogoda jest i u mnie nie mam ochoty wyjsc z lozka...

• Zorro Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha, chyba nie tylko my tak mamy, bo straszna tu cisza :-D

Synuś :-)
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc :)
    Wszyscy odsypiają albo leniuchuja :P..
    U mnie noc straszna ! Pierwszy raz miałam nerwy na tego małego wierciocha..budzilam sir co chwile..wierciła sie jak oszalała. Kolo 3 zaczella walić w pecherz, wpychać nogi praktycznie ddo szyjki.. Przez co miałam skurcze ck chwile i to mega bolesne.. Juz pomyślałam ze rodze...nie dość zw ruchliwa ti jeszcze takie bole skurczowe przy tym..:( teraz mmyslalam ze odeśpię ...ale gdzie tam... Nie da sie :P
    Oby ta wzmożoną aktywność nie oznaczala ze poród juz blisko :P

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • Molcia Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!wczoraj intensywny dzień zaliczylismy galerię i ikeę kupiliśmy komodę, wanienkę i lampę do pokoju młodego zaczyna się robić poważnie ;-)

3jgxugpj3q0r53wa.png3jgx43r8lmtsm6tc.png
  • anet Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się i ja
    my od wczoraj imprezujemy, mój m ma urodziny wczoraj 10 osób, dziś teście i dziadki na obiad wpadają, za tydzień kolejne 10 osób, przeżyje? lece szykować obiad

f2w3rjjgeh3gw66n.png
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas ładna pogoda słoneczko za oknem ale co z tego jak Patryk nie może z domu wychodzić;(

Ja mam zamiar dziś ogarnąć swoją szafę.

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny boli was czasem w okolicach jajnika? Cos jak wiezadla ale wyżej i taki bol miesiaczkiwy po jednej stronie...?

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry dzień :)
    My właśnie wstaliśmy, mąż poszedł po bułeczki, ja robię jajka sadzone na śniadanie :) Wczoraj był intensywny dzień, zakupy w galerii handlowej - kupiłam kilka fajnych ubrań dla młodego i maluszka :) Odebraliśmy też fotelik no i nasz kącik maluszkowy wygląda już poważnie :p
    Dziś pakowanie Antka na zieloną szkołę oraz praca :)

Do bólu pachwiny już się przyzywczaiłam, nie ma zmiłuj niestety i ból nie odpuszcza. Za to zaliczyliśmy z mężem miły poranek w łóżku :p

Ginger jak się Patryk czuje? :)

• Ginger84 Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buffy zazdroszczę tego miłego poranku;)
    Patryk juz całkiem w porządku prawie go nie boli i zaczyna już jeść normalnie wiec szybko doszedł do siebie. Niestety przez 2tyg nie może wychodzić z domu a teraz akurat taka ładna pogoda no ale trudno.

Kurcze wzięłam się za ta szafę ale ciężko mi to idzie strasznie mnie ciągnie brzuch i pachwina. Robię na raty bo chciałbym to ogarnąć w całości ale kiepsko to widzę:/

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
‹‹ 1269 1270 1271 1272 1273 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ